Şimdi Ara

Kaza durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar,

    Eşim mecidiyekoyde alisamiyenin önünde trafikte 40 km hizla giderken aracin altini rogar kapağına vurmus yagmurdan görememiş. Surucu ve yolcu airbaglar açıldı ön cam patladı malesef. Araçta 2cm yay var düşük degil o kadar. Aracta baska birsey yok traversi vurmuş olabilir bilemiyorum. Rahat bir şekildede otoparka çekmişler şanzıman vs problem yok isin kotu yani bayramdan sonra kasko yapacaktim tam ustune oldu. Su an yetkili serviste bakalım ne kadar masraf cikacak.Sağlık olsun cana gelecegine mala gelsin demekten başka yapacak birsey yok.siz siz olun dikkat edin. Belediye veya kim sorumluysa bu yolun bu sekilde olmasindan yaptigi is is degil.
     Kaza durumu Kaza durumu Kaza durumu




     Kaza durumu Kaza durumu Kaza durumu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nercer -- 13 Eylül 2015; 20:33:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Geçmiş olsun.
  • Allahtan süratli değilmiş büyük vecmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun,Allah beterinden saklsın.
  • Geçmiş olsun.Bu devirde,Türkiye şartlarında ucuz sayılmayacak bir araca kaskosuz binmek cesaret resmen.Sizin için acı tecrübe olmuştur zararın neresinden dönerseniz kardır biran önce kasko yaptırın hocam.Allah beterinden saklasın.
  • Hocam çok geçmiş olsun. Büyük şok olmuştur sizin için kesin. Keşke o değerde bir araca kaskosuz binmeseydiniz. Benim hala idrak edemediğim araç öyle bir darbeden nasıl böyle bir reaksiyon sergileyebiliyor ? VW'e hiç yakıştıramadım. Normal birşey değil bence bu durumun üstüne gidin
  • Geçmiş olsun keşke 155'den ekip isteyip tutanak tuttursaydınız.

    Belediye hatası olduğu için dava açıp ödeme alabilirsiniz.Mutlaka bir avukatla görüşünüz.

    Kaskonun önemi bu gibi durumlarda ortaya çıkıyor.
  • Geçmiş olsun.Kasko olsaydı yoldaki kusurdan dolayı muhtemelen kasko şirketi belediyeden tazmin ederdi.Tutanak tutulduysa, zararınızın belediyeden tazmin yollarını araştırmalısınız bence..
  • Geçmiş olsun hocam.
    Fotoda yola baktım da sanki yol bozuk gibi @spacewolfun dediği gibi belediye hatası olabilir.
  • Çok geçmiş olsun...

    Hadi hava yastıkları açıldı da ön cam niye çatladı?
  • Aynı olay Punto'su olan bir arkadaşın başına da gelmişti. Sırf bu yüzden rögar kapağı biraz yüksekse üzerinden geçerken kendimi olabildiğince geriye atıp darbeye hazırlanıyorum. Psikolojimi bozdu. Sırf bu yüzden yol tutuşunu çok sevdiğim arabamı satıp yüksek araç alabilirim.

    @D@rbeli M@tk@p ve @Mr.Admin hocam araç rögar kapağına takıldığı anda çok ani bir yavaşlama içerisine giriyor ve hava yastıklarının açılması gerekiyor. Zira aşırı bir ivme söz konusu. Ön yolcu hava yastığı da genelde torpido üstünden çıktığı için ön cama da darbe vurur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodorevil

    Aynı olay Punto'su olan bir arkadaşın başına da gelmişti. Sırf bu yüzden rögar kapağı biraz yüksekse üzerinden geçerken kendimi olabildiğince geriye atıp darbeye hazırlanıyorum. Psikolojimi bozdu. Sırf bu yüzden yol tutuşunu çok sevdiğim arabamı satıp yüksek araç alabilirim.

    @D@rbeli M@tk@p ve @Mr.Admin hocam araç rögar kapağına takıldığı anda çok ani bir yavaşlama içerisine giriyor ve hava yastıklarının açılması gerekiyor. Zira aşırı bir ivme söz konusu. Ön yolcu hava yastığı da genelde torpido üstünden çıktığı için ön cama da darbe vurur.

    Anladım...Teşekkürler...




  • Geçmiş olsun, orda yol yapım çalışması var malesef rogar kapakları çok yüksekte kalıyor. Fotoğraflarda belli değil pek ama, yolu kullananlar bilir, en az 15-20cm vardır yoldan net yüksekliği. Bende pikap olduğundan sorunsuz geçiyorum ama önümdeki arkamdaki araçların çoğu şerit değiştirmek veya manevra yapıp esnetmek zorunda kalıyor. Zincirlikuyu'dan mecidiyeköye bağlanan yolda da buna benzer bişeyler yapıyorlar yolun orta yerinde rögar kamburu var resmen üstüne de göstermelik bi duba koymuşlar.

    Bu forumda mıydı bilmiyorum ama, daha önce aracın altını çarpıp airbag patlatan bir arkadaş belediyeye dava açıp kazanmıştı diye hatırlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 16 Eylül 2015; 18:56:14 >
  • Geçmiş olsun . Allah beterinden saklasın .

    Ülkemizde bir çok yerde maalesef bu gibi yol bozuklukları var . Çok dikkat etmek gerekiyor .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.