Şimdi Ara

BEDAVA ELEKTRİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
177
Cevap
0
Favori
38.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bedava elektrik üreteçlerinin sayısı her geçen gün artıyor

http://www.perendev-power.com/
    http://www.lutec.com.au/
    http://www.rexresearch.com/christie/christie.htm#fig10
    elektrik motorlarından anlayan arkadaşlar bunlardan yapılamaz mı?
    patent yasasına göre deneme amaçlı bir tane yapmak serbest yanlız ticari olarak üretime geçilemiyor
    birde rusların yaptığı var buna patent almayı düşünmüyorlarmış

http://www.akoil.ru/en/products/psonair/

daha böyle bir kaç tane daha örnek var bu örnekler ticari olarak satışa başlayanlar sadece...bu tür aletlerin şemaları açıklamaları patentleri internette var..
    bunlardan yapabilecek var mı..

• Geçenlerde Televizyonda Çıkan Bi üreteci Ben Taaa Çoçukken söylemiştim o zaman benle dalga geçmişlerdi ama ben araba için düşünmüştüm.ve bunun Üzerine bisiklete takmaya çalıştım ama fırsatım olmadı.
  • arkadaşım bular yapılabilir yapıları o kadarda karmaşık gibi gözükmüyor fakat detaylı planlara ihtiyaç duyulur.
  • Merhaba

Nedense insanlar hep aşırı (faturası yüksek) enerji tüketime yönlendirilmişler.Yıllardır bazı kişiler kullanımda yada üretimde daha mantıklı çözümler aramaktadır.Bu arayışlar içinde fizik kurallarını alt üst etmesede tüketicilerin kafaları alt üst edecek derecede yeni bakış açıları olduğuda bir gerçektir.

Forumda bu konulara benzer sayfalarda hep konu nedense bazı kişilerce DDM (Devir Daim Makinası) olarak algılanmış ve hemen YAPILAMAZ damgası vurulmuştur.

Bu çalışmalar aslında enerjinin ve enerjilerin farklı bir mantıkta kullanımıdır ve yapılmaktadır. Yapılacakta daha çok farklı ve daha verimli çevrimler olduğuna içtenlikle inanmaktayım.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happy2 -- 15 Aralık 2006; 13:31:19 >
  • Ardakaşlar bu konuyla ben de çok ilgiliyim. En azından biz oturup adam gibi tartışşsak güzel olmazmı. hatta beraber bir proje hazırlayıp hayata geçiririz. bu konu bir çok fizikçi (diye geçinen) şahıslar tarafından olumsuz olarak değerlendirildi. Teoride tabi ya pratikte...
  • adam yapmış satıyor yauw..bişeyleri anlamak için illa kafanıza mı düşmesi gerekiyor

arkadaşım bu konuyu tartışma olsun diye değil,bişeyler yapılsın diye açtım...
    daha bir sürü konu var lütfen oralarda git güzel güzel ahkam kes..
    konuyu dağıtmayalım..LÜTFEN

------------
    bu mesaj cevap verdiğim mesajın silinmesi üzerine çok absürt bir hal almış..belki böylesi daha iyi..
    değiştirilen kısım çizgiden altta kalan kısımdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uranium -- 24 Aralık 2006; 21:05:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uranium

şu meeşşuur enerjinin korunumu hakkında da bişeyler yazıyım:

daha önce iki hidrojen atomu çarpışınca bu kanuna göre bunlar iki bilardo topu misali farklı yönlere gitmesi gerekiyordu....ama öyle olmadı..(danıştay bu kanunu iptal etti..) biliminsanları nükleer enerjiyi keşfetti..haa demekki güneşte bööle acayip atraksiyonlar oluyormuş da ,ondan bööle 5 milyar yıldır şey ediyormuş dediler..
    neymiş..? güneş kömürle çalışmıyormuş..
    tabii gidip görmeden emin olmamamız lazım..bunlar bir medya kampanyasıda olabilir..nede olsa biz uyanık,çok zeki insanlarız..

yani bu tür aletler başka bir teoriyle anlaşılabilir

şimdi nevvton biliminsanı da ayınştayn öküz mü?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bundan çıkan sonuç ne peki:?
    demekk ki sadece yapmaklada mesaj sayısı artabiliyormuş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uranium

adam yapmış satıyor yauw..bişeyleri anlamak için illa kafanıza mı düşmesi gerekiyor

arkadaşım bu konuyu tartışma olsun diye değil,bişeyler yapılsın diye açtım...
    daha bir sürü konu var lütfen oralarda git güzel güzel ahkam kes..
    konuyu dağıtmayalım..LÜTFEN

Valla ne diyim kardeş benim inanasım gelmiyor, ayrıca öle ahkam kesmek gibi de bir niyetim yok Satılıyor diyorsun bu aletler nerede ve kaç lira ayrıca güçleri hakkında da bilgi verir misin? Ne de olsa bedavadan elektirik

• Nerde satılıyor benim de almam lazım bıktım elektrik faturasından.Bizimki de iş yani adamlar bedava elektrik üreten makina satıyor biz hala fatura ödüyoruz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzanGazi

Nerde satılıyor benim de almam lazım bıktım elektrik faturasından.Bizimki de iş yani adamlar bedava elektrik üreten makina satıyor biz hala fatura ödüyoruz...

Valla kardeş haklısın yaww. bedava varken para ödüyoruz."Ama nerede ve kaç para ayrıca gücü ne? çıplak bir tane ampülü çalıştıracaksa işe yaramaz

• şu adreste satılıyor, alın da görelim 38000€ cuk. 300kW.

http://www.perendev-power.com/index_files/Page780.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekin1923

quote:

Nerde satılıyor benim de almam lazım bıktım elektrik faturasından.Bizimki de iş yani adamlar bedava elektrik üreten makina satıyor biz hala fatura ödüyoruz...

Valla kardeş haklısın yaww. bedava varken para ödüyoruz."Ama nerede ve kaç para ayrıca gücü ne? çıplak bir tane ampülü çalıştıracaksa işe yaramaz

tekin1923 bi ....git ..

o kadar link verdik ..bi bak istersen...

ayrıca arama motoru diye bi şey de icat edildi , senin ondan da haberin yok anlaşılan..

..o kadar rica ettik konuyu sulandırmayın diye..anlatamadık veya anlayamadınız herhalde.
    biz anne babanıza da her iyi karne getiren talebeye bilgisar almayın dedik ama , onuda dinletemedik zaten..

müstehak olduğunuz şekilde yaşayın..

• Merhaba

Bir kaç satır yazayım dedim ama hep bir sorun çıktı yine çıkmam gerekiyor eğer bir şey yapmak istiyorsak burada prototip uygulamaları
    iyice inceleyip sistemleri iyi tanımak yapılan hataları tekrarlamadan fazla masraf açmadan bir şeyler denemek daha uygun olur düşüncesindeyim.
    en basiti andy motor denilen deneme (şu anda resim ekleyecek zamanım yok) bunu ele alıp hatalarını ve çözüm önerileriyle başlamak uygun olur derim.
  • Gecü bile dönergeç yapmış bi de ben yapayım bari...

Yahu adama soruyolar ne kadar çalışır bu diye adam sabaha kadar çalışır diyo.Var mı böyle bir yaklaşım.Maden gecü oturup bunun çalışma mantığını anlatsa ya..

Ben de ışınlanma cihazı yaptım 150.000€ ya satıyorum haberiniz olsun..
  • @HAPPY2 andy motor çalışamaz..mümkün değil..
    milletin kafasını bulandırmayalım...
    sonra kurunun yanında yaşta yanıyor..
    var olanla ,hayal mahsulü şeyleri karıştırıyorlar..
  • Bu cihazlar madem üretildi ozaman niye daha elektrik santrallerini kullanıyorlar. Bunu sormak lazım bunlara...
  • quote:

Gecü bile dönergeç yapmış bi de ben yapayım bari...

Yahu adama soruyolar ne kadar çalışır bu diye adam sabaha kadar çalışır diyo.Var mı böyle bir yaklaşım.Maden gecü oturup bunun çalışma mantığını anlatsa ya..

Ben de ışınlanma cihazı yaptım 150.000€ ya satıyorum haberiniz olsun..

ben bi tane aliyim..ama bana patent numaranı söyle..bir de almanyadan aldığın TÜV sertifikanı göster Muammer Yıldız 'ın yaptığı gibi..
    bunu yapamassan sana nasıl hitap etmeliyiz..bir de bunu söyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatka

Bu cihazlar madem üretildi ozaman niye daha elektrik santrallerini kullanıyorlar. Bunu sormak lazım bunlara...

serhat adam satmıyor ki zaten.. satmamak için fahiş fiyat çekiyor
    bi düşün dünyada kaç trilyon dolarlık petrol ve petrol endüstrisi var ne kadar motorlu araç üretiliyor kaç kişi çalışıyor..üstelik para ile ölçülemez askeri operasyonlar var?
    toplam kaç para etti? bi düşünün..
    peki bu tür bir makinayı yapan kişiye desenki bu toplam petrol parasının 1000 de 1 ini hediye olarak veriyorum , sen bundan vazgeç desen ..bunu yapsan bile benim verdiğimden daha fazla kazanamassın, yoksa kötü şeyler olur desen..
    bu durumda sen patent alıp başkalarının bu tür bi aleti yapmasını engellemek , aleti satıyor görünüpte , yüksek fiyat çekerek yine normal yollardan elektrik ihtiyacını karşılamak zorunda kalırsın...öyle değil mi?
    peki ? türk insanı bu tür enerjiyi bi şekilde kalıbına uydurup kullanırsa ne olur?
    her türlü malı daha ucuza maleder ..ülke kalkınır..
    tarım ürünlerinde dahi (traktörleri düşünün)
    ... peki sonra ne olur?...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.