Şimdi Ara

ESKİSİ GİBİ ZEVK ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok değil kısa bir zaman önce gecelere kadar başından kalkmaz boş zamanlarımda sürekli kağıt kalem taktik yapardım ama artık 1 saat zor oynuyorum yeni kariyer açmakta zorlanıyorum takım seçim ekranında çok kararsız kalıyorum sonra da seçtiğim takımla başlayınca hemen sıkılıyorum.sadece Galatasaray kariyeri açınca biraz uzun gidiyo ama GS GS bi yere kadar. Bi tavsiyesi olan var mı ??



  • quote:

    Orijinalden alıntı: wesley10

    Çok değil kısa bir zaman önce gecelere kadar başından kalkmaz boş zamanlarımda sürekli kağıt kalem taktik yapardım ama artık 1 saat zor oynuyorum yeni kariyer açmakta zorlanıyorum takım seçim ekranında çok kararsız kalıyorum sonra da seçtiğim takımla başlayınca hemen sıkılıyorum.sadece Galatasaray kariyeri açınca biraz uzun gidiyo ama GS GS bi yere kadar. Bi tavsiyesi olan var mı ??

    hocam aynısı banada oluyor.Yapacağın iş çok basit.Fm'ye hiç girme ya da direk sil.2 hafta boyunca fm oynama ve maç seyret yani gerçek maçlar.Gs nin veya diğer takımların farketmez.İzlerken -ben olsam şöyle yapardım ya da atıyorum oyuna olcanı değilde yasini alması gerekiyordu- gibilerinden yorum yap.-ben olsam 4-4-2 veya 4-2-3-1 oynatırım- diye geçir içinden.İşte o 2 hafta sonunda gaza gelirsin zaten.




  • Bende Maçı seyrederken veya bitince boyle takım mı yonetilir diyip fm ye başlıyom :) fm14 le başladım kurtulamadım.. gerçi benim kariyer uzun sürüyor o yonden sıkıntı yok.. sana diyecegim ingiltere alt liglerden takım alıp yonet zevkli gecer..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 9 Ekim 2015; 0:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs yerine baska takımlar al özellikle ingiltere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FM artık oyuncuyu kendine çeken ek modlara kafa yormalı.

    -Fifa,Pes maçı kendimizin oynaması dışında bizlere futbolcu kariyeri özelliği sunuyor. Hatırlarsanız eskiden böyle bir şey için New Star Soccer oynardık. Ama bu artık ortadan kalktı.
    -Menajerlik olarak Fifa bu konudada oyuncularını elde tutmak için açıkçası çaba sarfediyor. Tabii menajerlik olayında FM ile arasında bariz farkta bir çaba sarfediyorlar.
    -FM'de artık oyunun altyapısı hazır olduğundan menajerlikten farklı olarak kulüp başkanlığı modu aktarabilir. FM'nin en zevk veren kısmı transfer piyasasıdır.
    -Bir başka isteğimde oyunda eski sezonlara ait veritabanı bulunması. 2000'li yılların kadroları ile oynamak çok daha zevkli olur. Kabulünüzdür ki o zamanlar piyasada daha çok yıldız oyuncu vardı ve rakbet fazlaydı. Ayrıca Messi'yi regenlıktan almak hiç fena olmaz

    Bende rüyama girecek kadar büyük bir zevkle FM oynuyorum fakat bir yerden sonra 3 ay oyunu açmadığım oluyor. Çünkü tek bir felsefe üstüne kurulu.




  • Banada oldu ilk iki hafta deli gibi oynadim gunde 10 saat .sonra sıktı bi ara geri gazladım ama fazla abanmamak gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıktıktan sonra belli bir süre ara vermek gerekiyor.
  • 3 SEZON OYNADIM

    BİR DAHA AÇMADIM.

    SIKICI OYUN

    NASIL OYNUYORSUNUZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.