Şimdi Ara

Yandex Navigasyon İstediğim 2 Yer Arası Kaç Km ve Nasıl Giderim Öğrenemiyorum Nasıl Olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar mesela ben Kocaeli'nde oturuyorum İstanbul Kadıköy ve Ankara Kızılay Meydanı arası kaç kilometre ve nasıl gideceğim öğrenemiyorum. Kocaeli'nden İstanbul Kadıköy'e veya Kocaeli'nden Ankara Kızılay Meydanı'na nasıl gidebileceğimi ve kaç km olduğunu ayrı ayrı öğrenebiliyorum ancak bulunmadığım 2 yer arasını nasıl gidicem ve kaç kilometre öğrenemiyorum nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz? Özetle bulunmadığım iki yer arasını nasıl gideceğimi ve rotayı nasıl öğrenebilirim? Kocaelinde oturuyorsam İstanbul-Ankara arasını nasıl bir rotadan gideceğimi nasıl öğreneceğim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • FLameS.7 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Yandex Haritalar Web Sitesinden Yol Tarifi sekmesini kullanarak rotanızı ve alternatiflerini görebilirsiniz. A ve B noktaları arasında harita üzerinde seçim yaparsanız rotalamayı yapacaktır.
    Link

    Mobil Cihazınızda da hesaplayıp göstermesi gereklidir; rota çizmiyorsa uydu bağlantısını kuramamış ve tam konum belirleyememiş olabilir. Cihazınızın GPS Alıcısı kapalı olabilir. İmleç "Y" seklinden "OK" işaretine döndüğünde uydu bağlantısı kurulmuş demektir.

    Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.