Şimdi Ara

PEUGEOT 508 1.6L BLUE HDİ 96 BİN 500 TL’DEN SATIŞTA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  PEUGEOT 508 1.6L BLUE HDİ 96 BİN 500 TL’DEN SATIŞTA
    İddialı ve modern tasarımı ile yepyeni sürüş deneyimi sunan Peugeot 508, BlueHDi motor ile EAT6 Tam Otomatik Vites kutusunu birleştiren versiyonlarıyla ürün gamını genişletiyor. Güçlü karakteri ve özgün tasarımı ile dikkat çeken Peugeot 508, yakıt tüketimi ve emisyon salınımları açısından sınıfında çıtayı yükseltiyor. Sınıfının en etkin “kirlilik önleme” teknolojisi olan BlueHDi motor ile 3,9L/100km karma tüketim, 102 g/km CO2 emisyonu değeriyle fark yaratıyor.
    Euro 6 normlarına uygun BlueHDi motor seçeneği ile Peugeot 508 1.6L BlueHDi 96 bin 500 TL’den ve 508 1,6 BlueHDi EAT6 Tam Otomatik Dizel versiyonlarını 107 bin 500 TL’den başlayan fiyatlar ile Türkiye pazarına sunuyor.

    Torpido paneli aracın işlevselliklerinin çoğunu üzerinde toplayan 7" SMEG dokunmatik ekran içeriyor. Bu teknolojik özellik ilk seviye olan Access versiyonundan itibaren standart olarak sunuluyor. Başlıca menülerin kısa yol tuşlarına Navigasyon & Jukebox (navigasyon sistemi olan versiyonlarda), Bluetooth, USB, radyo, vs. orta konsol üzerindeki dokunmatik ekran üzerinden erişilebiliyor.
    Zengin ve kapsamlı gösterge paneli, sürüş ve kılavuzluk verilerinin gizlenebilir bir ekran üzerinde görüntülendiği renkli head-up display ile destekleniyor. Bu sayede sürücünün, bakış açısını yoldan ayırmadan aracın hızını, hız sabitleyici bilgilerini ve navigasyon verilerini görmesini sağlıyor.
    Kullanılan malzemelerin, donanımların kalitesi ve detay işçiliğe gösterilen özen Peugeot 508’in iç mekânının modern ve seçkin bir dünyaya ait olduğunu net bir şekilde hissettiriyor.
    Bu prestijli dünya eller serbest anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, elektrikli park fren sistemi, kör nokta uyarı sistemi, geri görüş kamerası, akıllı ışık sistemi, dört bölgeli otomatik klima, JBL imzalı Hifi müzik sistemi gibi çok sayıda konfor ve güvenlik donanımlarını bir araya getiriyor...............



    http://www.motobilim.com/2015/09/peugeot-508-16l-bluehdi-96-bin-500.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technova -- 10 Eylül 2015; 22:45:21 >







  • arabalar bayilere ne zaman gelecek ve lansman vs. adına hatırı sayılır bir indirime gidecekler mi acaba?
  • okutmann O kullanıcısına yanıt
    Ciddi bir indirim olacağını zannetmiyorum, ama lansman fiyatları deyip iki ay sonra fiyatlarda artışa gitmeleri kuvvetle muhtemel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.