Şimdi Ara

Samsung Galaxy S7 yine iki farklı ekran boyutuyla gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S7 yine iki farklı ekran boyutuyla gelebilir


     

    Bu yıla Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge şeklinde iki amiral gemi modeli ile başlayan Samsung, Galaxy S6 Edge Plus ile birlikte seriyi iki farklı boyuta taşımıştı. Gelecek yıl için de benzer bir strateji sözkonusu. 




    Gelen bilgilere göre Galaxy S7 serisinde iki farklı ekran boyutu yer alacak: 5.2 inç ve 5.8 inç. Yılın başlarında tanıtılacak Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin 5.2 inç olması bekleniyor. Daha sonra piyasaya çıkacak Galaxy S7 Edge Plus modelinin ise 5.8 inç olacağı ifade ediliyor. 




    Samsung 5.2 inçlik modellerinde 2K ekran çözünürlüğünü koruyacakken, 5.8 inçlik modelinde ise 4K çözünürlüğe geçiş yapacak. Yani serinin premium telefonu Galaxy S7 Edge Plus olacak. Sony'nin XPeria Z5 Premium ile yakaladığı olumlu hava gelecek yıl için Samsung'u da cesaretlendirmiş durumda. 




    Samsung'un Galaxy S7 serisi için Snapdragon 820 yongaseti üzerinde çalıştığı biliniyor. Bu bakımdan aşırı ısınma sorunları yaşanmazsa Galaxy S7 gelecek yıl en iyi performansı vermeye çalışacak. Seride 4GB RAM kullanılacağı da belirtiliyor. 




    Diğer bir bilgi ise Samsung'un bir yıllık aradan sonra microSD kart desteğine geri döneceği şeklinde. Galaxy S7 serisi alüminyum çerçeve ile cam kaplama kombinasyonunu devam ettirecek ve batarya da çıkarılamayacak ancak bu kez kenar kısma microSD yuvası entegre edilecek. 




    Bu yıl Galaxy S6 serisi ve Galaxy Note 5 modelleri büyük beğeni toplasa da microSD girişi olmaması ve bataryanın çıkarılamaz tarzda yapılması eleştiri almıştı. Samsung'un sistemin akıcılığını bozmamak adına microSD kart desteği sunmadığı açıklansa da yeni seride anlaşılan en yeni teknolojiler kullanılarak sistemin akıcılığı yine bozulmamaya çalışılacak.  

     

     







  • 4.7 yi yediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden microsd kart olmuyor anlatayım;
    Eğer makul kabul edilirse En baba microsd kart saniyede 15mb veri yazabilir ki bu neredeyse saniyede 600mb yazan kendi belleğine oranla çok düşüktür. Apple'ın stabilitesi ve Android ü'in dengesizliği buradan kaynaklanıyordu... Bu sorun büyük uygulamaların sd karta yüklenmesine izin verilmemesiyle kısmen çözüldü ama hala stabilite sorunları yaratmakta microsd kartlar... Microsd kart haricinde ssd hızlarında yeni bir depolama standartı geliştirilmeli ve batarya gibi direk anakarta bağlanmalı bu sayede stabilite korunarak ek hafızaya ulaşılabilinir. Öbür türlü mümkün değil.

  • S6 Edge ilka etapta ilgimi çeken bir telefondu ama 5.7" ekrandan 5.1" ekrana düşmek istemedim. Geçen gün S6 Edge+ modelini inceledim ve şunu diyebilirim ki S6 Edge+ kavisli ekran deneyimi S6 Edge modeline göre çok çok çok daha iyi ve özel bir telefon olduğunu ilk bakışta belli ediyor.

    Sürekli Note serisi telefonlarla telefon yenileyen benim bile aklımı çeldi ve Note 5 yerine S6 Edge+ modelinimi alsam diye ciddi ciddi düşünüyorum.

    Tek beni düşündüren şey S6 Edge+ alırsam artık alıştığım SPen özelliğini ararmıyım acaba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz yere tüketiciyi kandırmak işte budur. Bu insanların yenilikten anladığı şey ekran çözünürlüğü. Kıç kadar ekranda ne gerek var? UHD veyahut FHD neye yetmiyor? Yenilikmiş bunlar. Yazık yahu. Biraz kamera sensörlerini büyütün, xenon + LED flash koyun, pil teknolojilerine yoğunlaşın ama yok. Ekran çözünürlüğünü yükselt, işlemciyi biraz geliştir, RAM'i bas al sana yenilik. Başka türlü nasıl satsın ki. Bunlara yenilik diyorlar artık. Yahu zaten yeni modelde bunları yükseltmek zorundasın bunlar yenilik değil. Olması zorunlu şeyler. Piyasada ne Apple'ın ne Sony'nin, ne LG'nin amiral gemi cihazlarında xenon flaş yok. Çok mu zor arkadaş bi xenon koymak. 20 MP kamera koyacaklarına biraz bunlara odaklansalar keşke.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekrem Hocam eleştiri dedinde. Piyasanın en kötü malzeme kalitesine sahipken bir anda piyasanın en iyi ve en sağlam malzeme kalitesine sahip oldurlar ve bunun da doğal olarak bir getirisi olacaktı Samsung mecburen çıkarılabilir bataryadan vazgeçecekti.

    Micro SD kart konusunda ben eleştirmen haaa olsa daha iyi olurdu ama sonuçta telefonu yavaşlatan bir unsur.

    4K video kaydı yapacak olan iPhone 6S 16GB hafıza ile satılacak ama nedense eleştiri yok.

    Bana göre amiral gemileri için minimum 64GB hafıza olması lazım eğer tüketici stok hafıza ile yetinecekse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sd kartı getirmeleri çok iyi olmus. Onun haricinde kayda değer yenilik yok gibi. Telefon şirketleri iyice tembellesiyor bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 10 Eylül 2015; 13:06:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16GB ve 32GB modelleri atlayıp direkt 64GB ve 128GB model satışa sunsalar kimse microsd aramaz. Üstelik bu satışlara çok büyük katkı yapar. Sonuçta 64GB modül ile 16GB modül arasında ne kadarlık bir maliyet farkı olabilir ki.

  • Force touch ta olacak mi peki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafiza karti bence sart. Kimisi simdi diyecek 64gb al. Oldu 64u bedava veriyorlar degil mi? Ayrica telefonu sap gibi kullananlara yeter belki. Ama rom root isleriyle ugrasanlar icin gerekli. Isim gucum yok surekli ordan oraya dosya aktarayim. Hafiza kartsiz cihaz olu cihazdir.

  • kamerayı içeri sok samsunggggggg....

  • s7 bu sefer 5 gb ram yaparlar
  • s7 bu sefer 5 gb ram yaparlar

  • cidden şu kamera çıkıntısını kaldırsınlar mümkünse
  • micro sd ye çok sevindim inşallah olur.....

  • galaxy s6 çıkar bir ay sonra note 5 haberleri note 5 çıkar bir ay sonra s7 haberleri bir sene s serisi amiral gemisi bir sene note serisi çıkarsanız da elimizdeki canavarlar çöpe dönmese vahşi kapitalizm hızına yetişemiyoruz biraz yavaş gel ne olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinemaker -- 10 Eylül 2015; 15:49:20 >
  • Şaka mı lan bu?

    Niye S6'da MİCROSD yok ta S7'de var.

    Ulan...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cinemaker

    galaxy s6 çıkar bir ay sonra note 5 haberleri note 5 çıkar bir ay sonra s7 haberleri bir sene s serisi amiral gemisi bir sene note serisi çıkarsanız da elimizdeki canavarlar çöpe dönmese vahşi kapitalizm hızına yetişemiyoruz biraz yavaş gel ne olur

    Şuan s4 kullanıyorum. S5 çıktığında dedim bu kabus son bulsun yerine note 4 çıktı umutlandırdı. S6 çıktı alan aldı kullanmaya başladı s9 a kadar beni götürür diyenleri var. Yani şahsi fikrim bir cihaza para bagladiginizda o cihazla 3 yil idare edebilmeniz gerek. S4 bana halen yetebiliyor mesela. S7 yle çıkarsa düşünürum diyebiliyorum s6 ya hic bakmadim. Şımarık bir çocuk gibi her yeni çıkanı alip kullanmak ahmakliktan başka birsey degil. Nede olsa seneye yenisi cikacak dimi. Statünuzu aldığınız telefonlara degilde iş hayatinizda kendinizi nasil gelistirdiginize bağlı. Toplum beni s4 kullandım diye hor görmeye başlamadı yada öyle bi korkum öyle görende maldır yani. Ne diyelim s7 s8 s9 çıksında bi düşünelim. Hızlı ciksinlar merakta bırakmasınlar. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • S serisinin tek rakamli note serisinin çift rakamli modelleri gecis modelleridir dont buy.

  • Çok model çıkartıyorlar. Note 5e yazılım hazırlayarak geçirmeleri gereken seneyi s7 hazırlamakla;s7 yazılımı hazırlayacakları süreyide note 6 hazırlayarak geçirecekler. Kimse 2-3 ayda bir telefonunun eskimesini istemez. İnsanlar günden güne samsungdan soğuyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.