Şimdi Ara

Adobe, yeni nesil fotoğraf düzenleme uygulamasının adını açıkladı: Photoshop Fix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Adobe, yeni nesil fotoğraf düzenleme uygulamasının adını açıkladı: Photoshop Fix

     

    Yazılım dünyasının öncü firmalarından Adobe, hatırlayacağınız üzere 21 Mayıs 2015 tarihinde Photoshop Touch'ın gelişimini durdurduğunu duyurmuş ve gelişmiş fotoğraf düzenleme olanaklarıyla dikkat çeken Project Rigel'i görücüye çıkartmıştı. Tüm detayları 5-7 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Adobe MAX konferansında açıklanacak olan yeni nesil fotoğraf düzenleme uygulaması, firmanın son duyurusuna göre "Photoshop Fix" olarak adlandırılacak.

     

    Dün akşam saatlerinde gerçekleştirilen Apple iPad Pro tanıtımlarında da kendisine yer bulan Photoshop Fix, firmanın CreativeSync teknolojisiyle diğer Creative Cloud uygulamalarıyla ortak çalışmaya imkan tanıyacak ve böylece yüksek verimlilik ortaya koyacak. İlk olarak iOS daha sonra ise Android için kullanıma sunulacağı söylenen Photoshop Fix, dokunmatik kullanım için ideal bir arayüz taşıyor ve GPU hızlandırma sayesinde 50MB seviyesindeki fotoğraf dosyaları üzerinde dahi gerçek zamanlı olarak çalışabiliyor.

     

    Şimdilik bildiğimiz kadarıyla fotoğraflar üzerinden istenmeyen objeleri temizleyebilen, yerlerini değiştirebilen, Photoshop kullanıcılarının yakında tanıdığı "liquify" aracıyla objelerin yapını ayarlayabilen, köşe karartma gibi temel araçlar taşıyan ve hepsinden önemlisi yapılan değişiklikleri geriye alabilen yeni adıyla Photoshop Fix, masaüstü sürümündeki güçlü özellikleri mobil tarafa getirecek ve kullanmak için Creative Cloud hesabına ihtiyaç duyacak.

     







  • Torrent ismi gibi olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.