Şimdi Ara

Artık gerçek : iPad Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
1
Favori
3.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artık gerçek : iPad Pro


     

    Apple'ın neredeyse iki yıldır iddiaları gündemden düşmeyen büyük ekranlı iPad modeli bugün gerçek oldu ve 12.9 inçlik iPad Pro modeli iPhone etkinliğinde resmiyete kavuşturuldu. Özellikleri ve fiyatı ile tablet daha çok profesyonellere hitap edecek. 




    Bugüne kadar pek çok sızıntı olduğu için iPad Pro'nun neye benzediğini biliyoruz. 12.9 inçlik ekranında 2732x2048 piksel çözünürlük sunarken Apple A9X yongasetinden gücünü alıyor. Apple A9X yongaseti A8X yongasetine göre 1.8 kat işlemci, 2 kat grafik performansı sunuyor. Apple yongasetinin son 12 ayda piyasaya çıkan taşınabilir bilgisayar işlemcilerinden 2 kat daha güçlü olduğunu iddia ediyor. 

     

    iPad Pro'nun ekran kenarları ince tutulmuş ve bu haliyle iPad Air 2'ye oldukça benziyor. Okside edilmiş TFT ekranı ile daha canlı renkler sunan cihazda ekran görüntüye göre kontrastını ayarlıyor. Böylece enerji tasarrufu sağlanmış oluyor. Boyutları büyüyen iPad Pro'da boşta kalan alanı Apple 4 adet hoparlör için kullanmış. Böylece ses kalitesi en üst düzeye çıkarılmış. 




    iPad Pro için diğer bir önemli özellik Apple Pencil ekran kalemi. Kağıt üzerinde yazarcasına hassas olan Apple Pencil ile pek çok uygulama üzerinde çalışmak kolaylaşıyor. Tanıtımda ilk defa bir Microsoft başkan yardımcısı da sahneye çıktı. Microsoft, Office uygulamalarını iPad Pro için optimize etti. Yanyana iki Office uygulaması ile çalışabilirken, Apple Pencil ile farklı dillerde notlar alınabiliyor. 

     

    Artık gerçek : iPad Pro 




    iPad Pro modeli iOS 9 işletim sisteminin tüm avantajlarını kullanacak. Çoklu pencere, pop-up video oynatma bunlar arasında. Ekran büyük olduğu için bu özellikler daha verimli bir şekilde kullanılabilecek. 




    iPad Pro için özel bir Smart Cover geliştiren Apple bir de klavye eklemiş. iPad Pro modelinin kenar kısmındaki manyetik bağlantı ile kılıfdaki bağlantı birleştiğinde otomatik olarak klavye kullanıma hazır hale geliyor. 




    2GB RAM taşıdığını düşündüğümüz iPad Pro modeli 10 saat kullanım süresi sunacak. Kasım ayında piyasaya çıkacak model 64GB kapasiteli versiyon 799$, 128GB kapasiteli versiyon 949$, 128GB ve LTE destekli versiyon ise 1079$ olacak. Apple Pencil 99$, klavyeli kılıf da 169$ seviyesinde. 

     

      

     

    Artık gerçek : iPad Pro 

     







  • 800 dolar - 2400 TL + KDV + ÖTV = ~3000 TL bu fiyata da macbook air alınır (ya da en iyisinden windows laptop örn lenovo yoga) yani baya çöp.
    Aynı fiyata Surface Pro 3 var ki ikisi aynı klasmanda bile değil sp3 ezer geçer diyorum.
    Edit : Demişsiniz ki app store çok büyük, performansta intel işlemciler yakalanmış vs. iyi hoş ama bu bir bilgisayar kadar fonksiyonel değil ki arkadaş. windows tabletler içine attığın her .exe dosyasını çalıştırabilir hale geldi. Düşün ki neredeyse her programı çalıştırabilen bir alet bunlar, app store yanında ne kalır ki? En ucuz surface pro seçeneği ($800 olan) 64 GB belleğe, i3 işlemciye, 4 GB RAM'e sahip, kalemi de içinde.eğer ben ipad'in kalemini de alırım diyorsan aynı fiyata ($900) 128 GB bellek, i5 işlemci 4 GB RAM alıyorsun. E bu bildiğin laptop yani. surface pen de apple pencil kadar, hatta daha fonksiyonel (üstteki mor tuşa basarak onenote'a direk not alabilme özelliği var, ekran kapalı olsa bile). yani bu tabletin savunulacak bir tarafı yok. meyve kesmek için daha geniş ekranı var o kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FOSTERthePEOPLE -- 10 Eylül 2015; 11:14:13 >




  • 800 doları görünce insan "aslında çok da değilmiş be" diyor tabii sonra 800x3 arti vergileri düşününce olmuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K olmaliydi.

    Bircok arayuz ozelligi normal Ipad lere gelmeliydi . Ekrani ufaktir diye coklu pencere filan yapilmamistir algisi yaratilmis !

    Entegre dijitallestirici kalemi bile yok . Nasil Pro dur bu ?! ...

    Olmamis.

  • Artık umarım amerıka dan alırım..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki maliyeti 5 10 dolar olan kalemi cogu firmanin bedava verdigi kalemi 800 dolarlik cihazda opsiyon olacak bu apple gercekten de musterilerini somurmeyi seviyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalem galaxy notedan arak
    Klavyeli kılıf bana surface tabletleri anımsattı.

    Kalem 99 dolar ve aslında o parayı hak etmiyor çünkü içinde sadece basit bir çip var. Kalemin performansından bahsetmiyorum. O kalem çok basit bir şey. Bu arada spen daha iyi.

    Kötü olmamış tabi.

  • Diğer tüm özellikler önceden biliniyordu ama bu kadar hantal bir cihaz gelecek olunca 10 saatten uzun bir batarya ömrü bekliyordum ben. Yazık olmuş bu şekliyle...
  • kalem 99 dolar...

  • bir k a l e m kalem KALEM K-A-L-E-M 300 TL.300TL. Ne bu anasını satayım kalem eline kendi mi uçuyor, otomatik mi yazıyor , yemek mi yapıyor.Dolar cinsinden bakınca bile pahalı.
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Çoklu pencere özelliği iPad Air 2'de var. Bunun sebebi Air 2'de 2 GB RAM olması. Eski 1 GB RAM az geliyor demekki.
  • Kalemi bile parayla satıyor hayatımda bu kadar paragöz, sömürücü firma görmedim. Kaldı ki ucuzda değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • milyarder olsam buna bu parayı vermem.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FOSTERthePEOPLE

    800 dolar - 2400 TL + KDV + ÖTV = ~3000 TL bu fiyata da macbook air alınır (ya da en iyisinden windows laptop örn lenovo yoga) yani baya çöp. Aynı fiyata Surface Pro 3 var ki ikisi aynı klasmanda bile değil sp3 ezer geçer diyorum.


    Surface Pro 3 ile yarışmayacak,Surface Pro 4 var daha...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Doctor Strange

    quote:

    Orijinalden alıntı: FOSTERthePEOPLE800 dolar - 2400 TL + KDV + ÖTV = ~3000 TL bu fiyata da macbook air alınır (ya da en iyisinden windows laptop örn lenovo yoga) yani baya çöp. Aynı fiyata Surface Pro 3 var ki ikisi aynı klasmanda bile değil sp3 ezer geçer diyorum.
    Surface Pro 3 ile yarışmayacak,Surface Pro 4 var daha...


    Bir zahmet Microsoft şu ürünlerini gerçekten satmaya karar verip daha çok markete çıkarırsa, Türkiye dahil, Surface 3 ve Pro 4 piyasayı dağıtır da bu Microsoft'unki kadar beceriksiz bir satış departmanı yoktur herhalde... Adamların en çok satabildiği ülkelere bakıyorsun, o marketlerde Surface satılıyormu diye bakıyorsun, yok... Sonra satamadık...





  • 710 gram ağırlık vermişler, bendeki ipad 4'ün 600 küsür geldiğini düşününce oldukça makul.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Çizerler için çıktı zaten genel olarak. Wacom yerine bunu alsınlar diye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

    Çizerler için çıktı zaten genel olarak. Wacom yerine bunu alsınlar diye.

    wacom da böyle yüksek fiyatlı mı?
  • Samsungun kalemle yaptigi basarisini kendine ornek almis anlasilan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pro modeli dışında ipad tanıtılmadı değil mi. ipad alıcam da
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.