Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Simulasyon >> Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
smrnff

14 Aralık 2006, 15:50:47  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Warbirds'ün tek Türk filosunun kurucularından biri olarak sizleri online simulasyon oyununa davet ediyorum. Resmi sitemiz www.turkishgoldraiders.com adresinden üye olabilirsiniz. Sitenin forum ve yardım bölümlerinde sizleri yönlendirecek bilgiler mevcut. Tek ihtiyacınız internet ve joystick.
warbirds platformu altında görev yapan filomuz yaklaşık 200 üyeden oluşmakta. şu anda ise alt filomuz (junior fighters) la beraber aktif olarak 40 civarında pilotumuz var. oyun tüm dünya üzerinde gerçek zamanlı oynanan ikinci dünya savaşı uçak simulasyon oyunudur. uçakları kokpit içinden yönetebildiğiniz gibi kokpit dışındanda yönetebilirsiniz. oyunda iki grup mevcut. Redler ve Goldlar. bizler golduz türk filosu olarak. dünyanın her yerinden bir çok filo görev yapmakta. amaç her ne kadar düşman uçaklarını vurmak olsada belirtilen haritadaki düşman hava üslerini ekip halinde ele geçirerek reset atmak. 1939 yılından 1945 yılına kadar devam eden süreçte belirlenen haritada oynuyorsunuz. 1945 en sonra harita değişiyor ve süre yeniden başlıyor. oyunu indirmeniz için gereken likler sitede mevcut ve sizinle ilgilenecek sorumlu pilotlarımız da var. oyuna alt filodan başlıyorsunuz ve alışma dönemini burada geçiriyorsunuz. buradaki belli kriterleri sağladıktan sonra sizde bir turkishgoldraiders üyesi oluyorsunuz. eminim ki meraklı arkadaşların bırakamayacağı bir oyun haline gelecek. oyun içinde haberleşme kanallarımız mevcut. isterseniz diğer ülke pilotları ile de konuşabilirsiniz. kendimize ait kanallarda var tabiki. filomuz şu anda çok iyi durumda daha da iyi olabiliriz. uçaklar yıllara göre kronolojik sıraya göre yenileniyor. her yılın uçağı farklı.

eğer sen de bir turkishgoldraiders üyesi olmak istiyorsan, eğer sen de kıran kırana bir savaşa hazırsan bize katıl. hotmail adresim muhendis420@hotmail.com (akşamları açık olur siz ekleyin, ben sizi sorumlu arkadaşlara yönlendireceğim)

SMRNFF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrnff -- 23 Mart 2007; 15:23:26 >

qaradavut

14 Aralık 2006, 19:32:32  

indirebileceğimiz bi yer varmı acaba

Core2 Quad Q9300 // OCZ reaper 1333mhz ddr3 2x1 gb // Zotac gtx280 amp edition //500gb samsung sataII HDD // asus P5E3 board //
özzer

14 Aralık 2006, 21:40:37  

canınız sıkıldıkça aynı konuyu açıyorsunuz.

smrnff

15 Aralık 2006, 14:16:42  

Oyunu indirmek için gerekli olan yardımı ve kurulum dosyalarını sitemizden alabilirisiniz. katılmak isteyenlere her konuda yardımda bulunuyoruz. amacımız reklam değil sadece dünyadaki tek türk filosunu ayakta tutabilmek ve geliştirmek.

mustano23

15 Aralık 2006, 14:20:28  

strd Daha ne olduğunu bilmeden neden böle eleştiriyorsun anlamış değilim sen ilgilenmeyebilirsin ama ilgilenen arkadaşlar olursa birde simulasyon topiğinde açmış smrnff .

gursah

15 Aralık 2006, 20:44:38  

quote:

Orjinalden alıntı: smrnff

Oyunu indirmek için gerekli olan yardımı ve kurulum dosyalarını sitemizden alabilirisiniz. katılmak isteyenlere her konuda yardımda bulunuyoruz. amacımız reklam değil sadece dünyadaki tek türk filosunu ayakta tutabilmek ve geliştirmek.

Dünyadaki tek türk filosu değil sadece Warbirds'deki tek Türk filosu

==WARBIRDS ONLINE SANAL PİLOTU==
www.turkishgoldraiders.com

opr

15 Aralık 2006, 22:29:21  

linkteki programı indiren hemen oyuna girebiliyomu yoksa sizinle bağlantı kurmalımı çalışma sistemini biraz anlatırmısın kısaca

özzer

15 Aralık 2006, 23:34:42  

quote:

Orjinalden alıntı: mustano23

strd Daha ne olduğunu bilmeden neden böle eleştiriyorsun anlamış değilim sen ilgilenmeyebilirsin ama ilgilenen arkadaşlar olursa birde simulasyon topiğinde açmış smrnff .

ne oldugunu biliyorum.daha once cok açılmıştı bu konu adama baksana zaten yeni uye siteye uye oluyo bu mesajı yazıyo bidaha gozukmuyo.

gursah

16 Aralık 2006, 2:24:12  

quote:

Orjinalden alıntı: opr

linkteki programı indiren hemen oyuna girebiliyomu yoksa sizinle bağlantı kurmalımı çalışma sistemini biraz anlatırmısın kısaca

Programı indirdikten sonra kısa kurulum ayarları var, download sayfasında yazıyor. Adımları takip edersen problem olmuyor...
Online ucmadan önce biraz offline pratik yapmanızı tavsiye ederim. Baslangıcta biraz zorlayabilir.

mustano23

16 Aralık 2006, 20:00:05  

Oyun çok zor ama çok güzel herkese önereblilirim

wing

17 Aralık 2006, 2:31:34  

quote:

Orjinalden alıntı: strd

quote:

ne oldugunu biliyorum.daha once cok açılmıştı bu konu adama baksana zaten yeni uye siteye uye oluyo bu mesajı yazıyo bidaha gozukmuyo.

Sayın strd ;böyle bir topiğe neden cevap yazma gereği hissediyorsunuz ?Topiğin başlığını görüyorsunuz ilgilenmediğiniz bir konu ise uğramadan geçersiniz ;mesela benim bu forumda ilgilenmediğim onlarca konu var başlığı gördüğümde o topiğe girmeden devam ediyorum .
Ayrıca arkadaş bu konuya başlık atmış çünki bir simulasyon kulanıcısı ve burası bu forumun simulasyonlara ayrılmış bölümü ; ayrıca bildiği bir site var (ve benim haberdar olmadığım!) bunu bize bildiriyor yeni veya eski üye olması ne fark eder'!!! Siz kişilerin düşüncelerine gönderdikleri mesaj sayısına bakarak karar veriyorsanız hele hele mesajı okuduktan sonra bu kararınızda ısrar ediyorsanız! Yanlış bir yöntem izliyorsunuz! Simulasyonlar ile ilgilenmiyorsanız bu kısım size bir şey kazandırmaz ...

mustano23

17 Aralık 2006, 3:39:02  

quote:

Orjinalden alıntı: wing

quote:

quote:

Sayın strd ;böyle bir topiğe neden cevap yazma gereği hissediyorsunuz ?Topiğin başlığını görüyorsunuz ilgilenmediğiniz bir konu ise uğramadan geçersiniz ;mesela benim bu forumda ilgilenmediğim onlarca konu var başlığı gördüğümde o topiğe girmeden devam ediyorum .
Ayrıca arkadaş bu konuya başlık atmış çünki bir simulasyon kulanıcısı ve burası bu forumun simulasyonlara ayrılmış bölümü ; ayrıca bildiği bir site var (ve benim haberdar olmadığım!) bunu bize bildiriyor yeni veya eski üye olması ne fark eder'!!! Siz kişilerin düşüncelerine gönderdikleri mesaj sayısına bakarak karar veriyorsanız hele hele mesajı okuduktan sonra bu kararınızda ısrar ediyorsanız! Yanlış bir yöntem izliyorsunuz! Simulasyonlar ile ilgilenmiyorsanız bu kısım size bir şey kazandırmaz ...

Bravo hocam eline sağlık

mustano23

17 Aralık 2006, 3:49:29  

Wing senide bekleriz oyunda yanımızda inan bana çok eğlenceli

wing

18 Aralık 2006, 21:43:04  

quote:

:)) Geleyim bakalım benim joystiğin tozunu alma sırası geldi..

mustano23

18 Aralık 2006, 23:26:29  

quote:

quote:

:)) Geleyim bakalım benim joystiğin tozunu alma sırası geldi..

EE tabiki Wing hocam sende katıl bizede omuz omuza savaşalım senle halledelim şu kırmızıların işini.Gerçekten düşün valla süper bekleri senide aramızda

wing

20 Aralık 2006, 11:24:15  

Programı kurdum oyunada girdim biraz baktım güzel oyun fakat çıkışta banim adsl ve modem cozuttu bu nedenle internet sayfaları açılmaz oldu !online oyunlara giriyor fakat sayfaları açamıyor...
Telekom yardımı ile şimdilik düzeldi..Oyundan olduğunu sanmıyorum böyle birşey başınıza geldi mi?.Benim ağ ayarları autodan çıkmış ve eski bir IP adresine bağlı kalmış....telekomun yeni IP adresini girince düzeldi ama ben autoda deneyeceğim bakalım ne olacak .Yani şimdilik sorun var benim makine de....

ranula

20 Aralık 2006, 11:28:28  

virus programıyla ve güvenlik duvarıyla alakalı olabir kesin bilmiyorum
siteye yaz yardımcı oluruz

gursah

20 Aralık 2006, 17:55:47  

merhaba wing,
şimdiye kadar bahsettiğin şekilde bir problemle karşılaşmadık, ama araştıralım. Oyuna baglandığındaki nick ini yazarsan online da yardımcı olmaya çalışırız.

Oyunun ana server'i wbfree.net, oranın forum sayfalarına da bakabilirsin.

http://forum.wbfree.net/

wing

20 Aralık 2006, 20:25:40  

quote:

Orjinalden alıntı: gursah

merhaba wing,
şimdiye kadar bahsettiğin şekilde bir problemle karşılaşmadık, ama araştıralım. Oyuna baglandığındaki nick ini yazarsan online da yardımcı olmaya çalışırız.

Oyunun ana server'i wbfree.net, oranın forum sayfalarına da bakabilirsin.

http://forum.wbfree.net/

Teşekkür ben makinayı biraz kurcalayayım şimdilik...

mustano23

20 Aralık 2006, 22:29:32  

quote:

Programı kurdum oyunada girdim biraz baktım güzel oyun fakat çıkışta banim adsl ve modem cozuttu bu nedenle internet sayfaları açılmaz oldu !online oyunlara giriyor fakat sayfaları açamıyor...
Telekom yardımı ile şimdilik düzeldi..Oyundan olduğunu sanmıyorum böyle birşey başınıza geldi mi?.Benim ağ ayarları autodan çıkmış ve eski bir IP adresine bağlı kalmış....telekomun yeni IP adresini girince düzeldi ama ben autoda deneyeceğim bakalım ne olacak .Yani şimdilik sorun var benim makine de....

Valla Wing hocam şimdiye kadar böle bi sorunla karşılaşan arkadaşımız yok ama ayarlarla kurcala biraz ve bir an önce aramıca katıl

smrnff

21 Aralık 2006, 10:58:08  

arkadaşlar fırsat buldukça donanım haberdeki sorulara cevap vereceğim. iş güç napalım :) evett üye olmak isteyen arkadaşlar benim msn adersimi kaydetsinler. akşamları ben kendilerine takıldıkları her konuda yardım edeceğim. amacımız bazılarının düşündüğü gibi sadece konu açmak değil. o konu hakkında gerekli yardımıda sağlayacağız. strd kardeşime gelince o da gelsin bakalım eleştirdiği ortamı bir görsün. kendisi üye olmak istediği an yardıma hazırız :) . hadi genç pilotlar nerdesiniz. filomuz tüm gücüyle sizi bekliyor.......(wing yardıma ihtiyaç duyarsan bana ulaş. msn ekle akşamları açık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrnff -- 21 Aralık 2006; 10:59:27 >

mustano23

21 Aralık 2006, 14:21:35  

Bur
quote:

arkadaşlar fırsat buldukça donanım haberdeki sorulara cevap vereceğim. iş güç napalım :) evett üye olmak isteyen arkadaşlar benim msn adersimi kaydetsinler. akşamları ben kendilerine takıldıkları her konuda yardım edeceğim. amacımız bazılarının düşündüğü gibi sadece konu açmak değil. o konu hakkında gerekli yardımıda sağlayacağız. strd kardeşime gelince o da gelsin bakalım eleştirdiği ortamı bir görsün. kendisi üye olmak istediği an yardıma hazırız :) . hadi genç pilotlar nerdesiniz. filomuz tüm gücüyle sizi bekliyor.......(wing yardıma ihtiyaç duyarsan bana ulaş. msn ekle akşamları açık)

Burhanettin hocam merak etmeyin bende yardım isteyen arkadaşlara elimden geleni yapmaya çalışıyorum

smrnff

4 Ocak 2007, 14:31:25  

http://www.youtube.com/watch?v=BWCUmJ5jVuI&eurl=

arkadaşlar filomuzun fragmanı seyredin!!!

mustano23

4 Ocak 2007, 14:45:30  

quote:

http://www.youtube.com/watch?v=BWCUmJ5jVuI&eurl=

arkadaşlar filomuzun fragmanı seyredin!!!

Vayy Güzel reklam olmuş hocam elinze sağlık aramıza yeni plotlar en kısa zamanda katılır inşallah

ornapsen

19 Ocak 2007, 8:47:50  

filomuz oldukça genişledi.. şu an için 26 adet aktif olarak uçan günün çeşitli saatlerinde giren pilotumuz var. Ve oyun istatistiklerinde üst sıralarda yer almakla beraber oyunun gidişatını değiştiren bir filo olduk.. Uçak simulasyonuna merkaklı herkesi bekliyoruz..

Online uçak simulasyonu oyunu WARBIRDS
mustano23

19 Ocak 2007, 11:15:12  

quote:

Orjinalden alıntı: ornapsen

filomuz oldukça genişledi.. şu an için 26 adet aktif olarak uçan günün çeşitli saatlerinde giren pilotumuz var. Ve oyun istatistiklerinde üst sıralarda yer almakla beraber oyunun gidişatını değiştiren bir filo olduk.. Uçak simulasyonuna merkaklı herkesi bekliyoruz..

Eyvallah çok güzel dedin.Daha çok pilotlar gelse oyuna

-R.N.C.D.N.C-

22 Ocak 2007, 24:50:32  

oyun bayagı zor ama guzel

mahony007
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

22 Ocak 2007, 13:56:36  

Joystick olması şart mı yawwwww
mustano23

22 Ocak 2007, 14:22:43  

quote:

Orjinalden alıntı: mahony007

Joystick olması şart mı yawwwww

Josytic olması gerek çünkü savaşırken düşmandan kaçmak için çevik davranmalısınız onun için tuşlar çok etkili olmuyor.

ornapsen

29 Ocak 2007, 10:09:12  

Oyun joystick olmadan da oynanabiliyor. mouse ile ucaga yön veriliyor. ancak joystick büyük bir avantaj sağlıyor. Ve oyuncuların %99'unda joystick var. Bu bakımdan oyunda bir varlık göstermek açısından joystick şart gibi birşey..

Doobly

Sisteme Gözat

29 Ocak 2007, 11:03:02  

site çok yavaş yav

Uludağ Üniversitesi - Makine Mühendisliği
[Üye olmadan linkleri göremezsiniz. Üye olmak için TIKLAYIN...]
SilverQuasar
Uzaklaştırılmış
7 gün cezanın 0 günü kaldı.

29 Ocak 2007, 14:04:46  

indiriyorum hiçbir bilgim yok denemeye çalışıcam.
mustano23

29 Ocak 2007, 14:52:07  

quote:

Orjinalden alıntı: silver_clapenteus

indiriyorum hiçbir bilgim yok denemeye çalışıcam.

Merak etme kutulumu çok kolay yalnız kurulum bittikten sonra sitemizi ziyaret et oradan sana yardımcı olacaklardır.Birde üye yapacaklar seni

ornapsen

1 Şubat 2007, 15:45:32  

bir filoda maksimum 30 kişi olabilecegi için ve sayımız da arttığından bir filo daha kurmayı düşünüyoruz.. ancak bir kaç ay sonra. Şimdilik iki filomuz var ve en kalabalık filoyuz. Bu oyunda ruslar ve brezilyalılar çok iddialı. Ancak eminim Turkishgoldriders adını görünce bacakları titremeye başlamıştır..

berkantsatin

2 Şubat 2007, 13:19:57  

ben de gelmek istiyorum ya indirecegim 1 2 gün içinde kesin sorun çıkar o zaman görüşürüz

www.tmsotogaz.com
Atiker & brc my07 sıralı sistem LPG montajları...
Fakir Parasız olan değil Akılsız olandır..
gursah

2 Şubat 2007, 14:03:13  

quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

ben de gelmek istiyorum ya indirecegim 1 2 gün içinde kesin sorun çıkar o zaman görüşürüz

Kurulum çok zor değil ama herhangi bir problem çıkarsa forumdan yardımcı olmaya çalışırız...

CarMeena_ManiaC

2 Şubat 2007, 14:08:52  

quote:

quote:

quote:

Cevap budr

Semtimiz denize karşı bu alemde kral çArşı
Korkunun Ecele Faydası Yoktur~Burası İnönü Burdan Çıkış Yoktur!!.
Beşiktaşlı olmak sadece "taraftar" olmak anlamına
gelmez. Taraftarlığı da bir kutsal forma içerisinde kutsamaktır...İşte
o zaman ruhlar ve bedenler tek bir varlık gibi dans ederler
tribünlerde...
ornapsen

2 Şubat 2007, 14:13:05  

Filomuzun eğitim ve teknik destek sorumlusu, joystick(saitek cyborg evo ) ödüllü bir yarışma organize etmektedir.
ayrıntılara burdan ulaşabilirsiniz http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_posts.asp?TID=486&get=last#3009

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 2 Şubat 2007; 14:14:42 >

gursah

2 Şubat 2007, 15:13:59  

Bu yarışma bir ralli olacak. Bu rallide, düşman hedeflerini vurma, düşük irtifada düşman uçaksavarlarının arasından geçme gibi etaplar olacak. Belirlenen rotayı en kısa zamanda tamamlayan pilot yarışmayı kazanacak

Zaman : 04 Şubat 2007 14:00-18:00 arası

berkantsatin

3 Şubat 2007, 11:51:49  

beyler accaunt alamıyom gerçi oyunu çözemedim ama benim yerime alın yau zahmet olmassa.

www.tmsotogaz.com
Dewil_may_cry

3 Şubat 2007, 13:14:06  

bende oyunu kurmaya başladim lütfen benide araniza alırmısınız birde belirli saatlerde mi uçuluyor online oılarak herkesle böyle telsizle konusma imkanı warmı ?

samsung'un en ince incisi D900 samsung cLuBfAn

gursah

3 Şubat 2007, 13:30:33  

quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

beyler accaunt alamıyom gerçi oyunu çözemedim ama benim yerime alın yau zahmet olmassa.

http://www.turkishgoldraiders.com/tgr/files/downloads.htm buradaki adımları takip edersen problem çıkmaz, yalnız nick name 6 karakte olacak, rakam ve türkçe karakter kullanılmıyor, - kullanabilirsin...

gursah

3 Şubat 2007, 13:34:50  

quote:

Orjinalden alıntı: Dewil_may_cry

bende oyunu kurmaya başladim lütfen benide araniza alırmısınız birde belirli saatlerde mi uçuluyor online olarak herkesle böyle telsizle konusma imkanı warmı ?

Genelde günün her saatinde filodan pilotlar online oluyor ama daha çok akşamları. Team speak ile de konuşma imkanı var.
Filoya katılmak için bilgi :
http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_posts.asp?TID=490&get=last#3018

Dewil_may_cry

3 Şubat 2007, 14:51:07  

birde joystick gerçekten gerekli mi ben f-22 mig-29 sim. lerinde klawyeyle oynamıştım burada joystick lazım diyorsunuz bende arkadaşımdan buldum şimdide girişi bilgisayara uymuyor.çok gerekliyse ona uydurmaya çalişacağım

berkantsatin

3 Şubat 2007, 15:30:48  

kayıtı hallettim öğrenmesi kaldı

www.tmsotogaz.com
gursah

4 Şubat 2007, 3:43:19  

quote:

birde joystick gerçekten gerekli mi ben f-22 mig-29 sim. lerinde klawyeyle oynamıştım burada joystick lazım diyorsunuz bende arkadaşımdan buldum şimdide girişi bilgisayara uymuyor.çok gerekliyse ona uydurmaya çalişacağım

Mouse ile oynayanlar da var ama joystick avantaj ! Manevralar joystik ile daha rahat yapılabiliyor...

-R.N.C.D.N.C-

4 Şubat 2007, 16:20:40  

oyun zor ama guzel

ornapsen

8 Şubat 2007, 9:19:20  

quote:

bende oyunu kurmaya başladim lütfen benide araniza alırmısınız birde belirli saatlerde mi uçuluyor online oılarak herkesle böyle telsizle konusma imkanı warmı ?

Dewil ,online bağlantı kurup oynayabildin mi? Oyundaki nick nameni belirtirsen online olarak da oyun esnasında seninle irtibata geçelim.
Team speak haricinde oyun esnasında yazışarak da konuşabiliyoruz.

Dewil_may_cry

8 Şubat 2007, 11:28:41  

quote:

quote:

Dewil ,online bağlantı kurup oynayabildin mi? Oyundaki nick nameni belirtirsen online olarak da oyun esnasında seninle irtibata geçelim.
Team speak haricinde oyun esnasında yazışarak da konuşabiliyoruz.

abi joysticksiz zannediyorum şimdi heryerde jotstick arıyorum bulunca hemen oynamaya başlayacağim

ornapsen

12 Şubat 2007, 9:17:32  

online oyun esnasında çekilmis bir foto...

cyber-warrior

12 Şubat 2007, 13:12:34  

yakıt bitince nerden alıyoruz benzinlik varmı valla babam hep petrol ofisinden alıyor valla benzinlik olsa yollarda güzel olur çekerim bir benzinliğe fulle derim pompacıya oda fulleyene kadar ben o arada çayımı kahvemi içerim hiç yoktan dinlenirim çok uzun uçuşlara gelemiyorum o değil :D

KöfteSuyu

Sisteme Gözat

12 Şubat 2007, 18:21:59  

Güzel oyun hemn indiricem

Bmx Flatland

mustano23

12 Şubat 2007, 18:35:54  

quote:

Orjinalden alıntı: KöfteSuyu

Güzel oyun hemn indiricem

Güzel oyundur pişman olmayacaksın

gursah

12 Şubat 2007, 21:43:37  

quote:

kanadı almışsın aşağı wtg !

mirzaoğlu

13 Şubat 2007, 9:43:21  

çok güzel bir oyuna benziyor. şimdi indiriyorum ve aranıza katılacağım. bu akşam bi joystik de alalım bari

HP Pavilion DV6-1144ET , Fuji s6500, vee Clio HB II
ornapsen

13 Şubat 2007, 10:45:49  

quote:

Orjinalden alıntı: gursah

quote:

kanadı almışsın aşağı wtg !

30 mm lik mermiyi yiyen alaşağı oluyor işte.

saidkızmaz , köftesuyu( ) ; oyun ile ilgili elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz. Hem online oyun esnasında da mesajlaşıyoruz zaten. mail msn özel mesaj veya forum yardımıyla da irtibat kurabiliriz.

sitede de ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. indirmesi ve kurulumu da basittir ayrıca.

mirzaoğlu

13 Şubat 2007, 10:56:22  

oyunu kurdum. ancak benim account u kabul etmiyor. doğru girdiğimi sanıoyrum ama. "your account is not authorized" diyor "create account" a tıklıyorum bu seferde sayfayı bulamıyor.

mirzaoğlu

13 Şubat 2007, 11:14:39  

vay anammm. harbiyeye giriyom sankiiiiii

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidkizmaz -- 13 Şubat 2007; 11:15:45 >

mirzaoğlu

13 Şubat 2007, 11:16:59  

şu account işini halledetsem de tozunu attırsam uçakların

ornapsen

13 Şubat 2007, 11:31:13  

hmm yanlış yerden accaunt almaya çalışıyon .

şimdi başlat>> programlar>> frehost launcher>> go online sırasına göre tıklarsan karşına minik bir login ekranı çıkacak. minik pencerede using ip yazar oraya da tıkla önce karşına ip konfigirasyon penceresi açılacak update ip liste tıklrsan güncel ip ler yüklenmiş olur.(bunu da anlatiyim dedim belki gerek kalmaz ama sen gene de yap) listede 83.149.224.5 yazan ip numarısı seçerek sağda bulunan launch a tıkla tekrardan minik login ekranına döneceksin. login kısmına bir isim yaz alta da istediğin şifreyi yazarak login de. 3 ayrı serverin olduğu pencere açılacak sen europa arena yazan yere tıklayacaksın digerleri test arenası. ve bir defaya mahsus bir i.d isteyecek buraya yazacagın isim oyundaki rumuzun olacak. ancak sadece 6 karakter yazabilirsin. ne az ne fazla. eger uzun bir isim yazarsan yarım çıkar. Mustafa yazarsan oyunda Mustaf olarak görünür Tısa bir şey yazacak isen "-" işaretini kullanabilirsin --Ali- gibi. Tamam deyince oyuna bağlanacaksın. tüm bu anlattıklarım bir defa yapılıyor bir kere id aldıktan sonra go onlineden login dersen direk oyuna bağlanacaksın..

http://www.turkishgoldraiders.com/tgr/files/downloads.htm bu sayfanın alt kısımlarında resimli açıklama var ona da bak istersen. Orda bir kaç basit ayar var

ilave: oyundaki rumuzu değiştirmek için yeni bir account almak gerekiyor bunun içinde minik login ekranına başka bir isim yazmanız yeterli. sonraki işlemler aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 13 Şubat 2007; 15:07:24 >

Sayfa:   [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Simulasyon >> Online Uçak Simulasyon!!!! (turkishgoldraiders) Sayfa: [1] 2 3 4   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
CREA Üretim Tesisleri Gezisi
Teknoloji ürünleri ihracatı yapan sayılı firmalardan biri olan CREA'nın LCD TV ve PC üretim tesislerini gezdik.
SONY Experience Center Lansmansı
SONY'nin üstün teknoloji ürünlerinin tümünü bir arada görebileceğiniz tek yer!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız