Şimdi Ara

WEB CAM GÜVENLİK KAMERASI OLURMU??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
58.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WEB CAMERASINI GÜVENLİK KAMERASI OLARAK KULLANMAK İÇİN EN AZ 20 METRE ÇOKLAYICI USB KABLOSU GEREKİYOR. BENİM SORMAK İSTEDĞİM ASLINDA 2 SORU VAR 1.Sİ 20METRE USB ÇOKLAYICI BULABLİRMİYİM. 2.Sİ İSE USB KABLOSU OLMADAN BUNU GERÇEKLEŞTİREBİLİRMİYİM. YARDIMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM…



  • weblebi.com
    en ucuz ıp cam burada gibi geldi bana özelliklerine göre degişiyor
  • WEBCAM lerin güvenlik kamerasıolarak çalışması için bilgisayarın sürekli çalışıyor olması gerekir. Elektrik pahalı. IP kamera kullanmak en mantıklısı. IP kamerayı doğrudan ADSL modeme bağlayabilirsiniz. Bilgisayar kapalı da olsa çalışır. IPkamerayı vebcam olarak ta kullanabilirsiniz. İsterseniz modemde port yönlendirmesi ile internete de açabilirsiniz.

    Ayrıntılı bilgi için

    http://ipcameranetworks.blogspot.com

    Selamlar....
  • arkadaşlar ben de uzun zamandır bu iş üstüne düşünüyordum. kendi kafemde geçen sene gg dan aldığım 4 adet kamera ve dvr kart ile sistemi kurdum fakat kameraların görüntü kalitesi apache webcam lerden daha kötü. bir kaç ay önce bilgisayarı yeniledim, gigabyte p35 ds3r, core duo 6750,2gb ram,8800gt fln yaptım. niyetim daha iyi bir dvr kart kullanıp daha iyi kameralar ile net görüntü alabilmek ve kayıt esnasında diğer işlemlerde sıkıntı yaşamamaktı. yeni aldığım 100frame dvr kartı da eski 25frame kartı da bir türlü sistemde çalıştıramadım. biraz işi kurcalayınca dvr kartların yeni işlemciler, anakartlar ve bazı ekran kartları ile uyumsuz oldugunu öğrendim. haydaa. ne yapacaz mecbur bu sefer harici dvr kayıt cihazı alacağız. en ucuzu 600 dolardan başlayan bu cihazlara da para vemerk pek işime gelmedi. ben de askıya aldım biraz. bugun işbankasına yolum düştü ve sizin dediğiniz gibi önceden de dikkatimi çekmişti tüm kameralar webcam(logitech di galiba burdakiler). daha sonra bi mağazaya girdim orda da aynı webcam olayı. dedim bi salak biz miyiz bir sürü para verelim güvenlik sistemine. hemen başladım araştırmaya. çok güzel bir program buldum. dvr kartlar ile gelen programlardan hiçbir eksiği yok ve çoğundan daha kullanışlı. harekete duyarlılık, ayarlanabilir otomatik kayıt , codec secimi, internetten yayın vs.. 16 webcam e kadar da destekliyor. bize 4 yeter abartmaya gerek yok.

    http://*****share.com/files/8830579/H264WebCamPro_v2_1_.02.rar

    son olarak acaba en net hangi webcam ile görüntü alabilirim düşüncesi ile araştırmaya başladım ve bu başlığı buldum. sizlerin bir fikri vardır umarım. ethernet girişi olan webcam ler de usb kablo sıkıntısını ortadan kaldırması açısından çok iyi olur ama görüntü kaliteleri nasıl bilgisi olan var mı?




  • http://forum.donanimhaber.com/m_21816505/tm.htm

    Burda orite yi çok övmüşler. Bende yakın bi zamanda güvenlik sistemini kurmayı düşünüyorum. Sizce bu ORİTE iyimidir? Görüntüsü de çok güzel güvenlik kamerası için gayet uygun bi yapı ve güzel bir görünümü var ne dersiniz?
  • web kameranızı güvenlik kamerası olarak kullanmak isterseniz yawcam adlı ücretsiz yazılım imdadınıza yetişir ücretli olanlardaki tüm özellikler hemen hemen var. en basitinden harekete hassasiyet; odaya/eve biri girdimi kayda başlıyor ve isterseniz e-mail atıyor size (kare kare veya haber verme şeklinde)... daha bir sürü özellik var yani.

    www.yawcam.com

    eğer beğenirseniz, idare eder çevirim de bu adreste:
    http://rapidshare.com/files/138615224/yawcam_lang_turkish_0.2.7a.xml.html
    (bu dosyayı C:\Program Files\Yawcam\lang klasörüne atıp, programda seçeneklerden türkçeyi seçiyorsunuz)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: halugur1977

    Webcam ı güvenl,ik kamerası gibi kullanmayı başaran biri yok mu?
    nasıl yapılacak biri tam olarak bize bir anlatsa?

    yawcam programı için harakete duyarlı (motion detection) fonksiyonunu dilim döndüğünce anlatmaya çalıştım


    http://www.youtube.com/watch?v=4fhrUxR5fEo

    /////////////////// ekleme \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
    link olarak...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cok_yasa_kamil -- 9 Temmuz 2009; 1:31:50 >




  • SecurityCam Diye bir program var. değil web kamerası, Cep telefonunuzun kamerasını bile güvenlik kamerası yapabilirsiniz.tıkla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.