Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
MEGAWORKS SUBWOFER'I AMFİYE BAĞLANIRMI?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> MEGAWORKS SUBWOFER'I AMFİYE BAĞLANIRMI? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
forever_boy

14 Aralık 2006; 12:14:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

MERHABA ARKADAŞLAR BEN ŞUNU ÖĞRENMEK İSTİYORUM.150W VE 25HZ GİBİ DEĞERLERİ OLAN

MEGAWORKS THX550'NİN SUBWOFER'I BENDEKİ SA-DX AMFİNİN SUBWOFER ÇIKIŞINA BAĞLANIRMI?

BU SUBWOFERLAR BİLDİĞİMİZ AKTİF WOFERLARLA FARKI WARMIDIR? YOKSA DAHAMI İYİDİR.

YOKSA DAHAMI KÖTÜDÜR. PERFORMANS ALABİLİRMİYİZ.İŞİN TEKNİK KISMINI BİLEN ARKADAŞLAR

BU İŞİN SIRRINI BİLİYODUR KESİN.TEŞEKKÜRLER SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever_boy -- 14 Aralık 2006; 12:14:52 >

@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Aralık 2006; 15:23:01 

megaworks thx550 nin subwooferını amfine bağlayabilirsin bi tarafı tos bir tarafı mono kablo ile fakat bass gücü olarak seni tatmin edermi bilemem fazla bass beklentin yoksa dediğin yapılır aktif wooferla pek bir farkı yoktur ikisininde içinde amfisi vardır.
forever_boy

14 Aralık 2006; 20:49:19 

tatmin olurmuyum ondan bende şüpheliyim fakat rms si zannedersem 130w falandır heralde

gerçekten okadar warsa ve doğruysa tatmin edeceğini düşünüyorum 25hzde iyi 1 değer gibime geliyor

ama tabi önce 1 test yapmakta yarar görüyorum

technician77

14 Aralık 2006; 22:54:16 

sonuçta bu bir pasif subwoofer ve seni tatmin etmez ...
jbl-magnat veya pioneer vb. gibi ürünlerin 75 watt rms lik aktif subwoofer ları bile o subwooferı katlar ...hatta 100watt magnat ın yanına yanaşamaz bile

HERŞEY İNSANLIK İÇİN
forever_boy

14 Aralık 2006; 23:02:38 

quote:

Orjinalden alıntı: technician77

jbl-magnat veya pioneer vb. gibi ürünlerin 75 watt rms lik aktif subwoofer ları bile o subwooferı katlar ...hatta 100watt magnat ın yanına yanaşamaz bile

NASIL PASİF? İÇİNDE AMFİ WAR.

@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Aralık 2006; 23:41:52 

ne pasifi yauw megaworks aktif
zapatero

15 Aralık 2006; 0:47:26 

Ben de bir ara giga nın sub ı nı ve hop. ni bağlamıştım...thx nasıl oluyo diye denemek için...sub idare ederdi..thx star wars muhteşemdi.

YAMAHA RX-V 1600 AVR - PANASONIC 42PV60 PLAZMA TV - PENTIUM IV 2,4 GHZ - VIEWSONIC 912 LCD MONITOR - PIONEER 444 DVD PLAYER , PANASONIC DMR -EH10 DVD RECORDER - HP 6100 ALL IN ONE - CASIO Z-110 DİJİTAL FOTOĞRAF MAK. - SONY HC-40 DİJİTAL KAMERA - CREATIVE GIGAWORKS S -750 7.1 SPEAKER - YAMAHA YST-SW030 SUBWOOFER
technician77

15 Aralık 2006; 11:12:22 

arkadaşlar aşağıya koyduğum MAGNAT SUB300A aktif subwoofer dır ...

bahsi geçen megaworks 550 nin subwoofer ı aktif değildir.sadece kendinden amfili pasif/aktif subwoofer dır

Ekteki dosya (1)

HERŞEY İNSANLIK İÇİN
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Aralık 2006; 12:28:29 

quote:

arkadaşlar aşağıya koyduğum MAGNAT SUB300A aktif subwoofer dır ...

bahsi geçen megaworks 550 nin subwoofer ı aktif değildir.sadece kendinden amfili pasif/aktif subwoofer dır

yauw neden bahsedion dostum yauw megaworks aktiftir aktif demek direk çalışabilir anlamındadır pasif ise dışardan beslenir sen megaworksu dışardan amfi ile mi besliyosun yoo direk sinyali giriyon çalıo megaworks aktiftir konuları karıştırmayalım lütfen
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Aralık 2006; 12:32:40 

quote:

ayrıca 100w lık pioneerı dinledim beğenmedim.
zapatero

15 Aralık 2006; 12:57:08 

Technician arkadaşım "kendinden amfili pasif/aktif subwoofer" ne demektir?
Neticede bu magnat da kendinden amfili bir cihaz değil mi? Aralarında ne fark var?Konuyu biraz daha açarmısın lütfen...
Mega da giga da subwoofer bünyesinde amfi bulunduran cihazlar..
Bünyesinde amfi bulunduran ve sürücüsünü bu amfi ile besleyen cihazlar aktif sublar ,sadece sürücü ünitesi olup, harici bir power amfi ile beslenenler ise pasifler diye biliyorum.Başka bir durum daha mı var acaba..

YAMAHA RX-V 1600 AVR - PANASONIC 42PV60 PLAZMA TV - PENTIUM IV 2,4 GHZ - VIEWSONIC 912 LCD MONITOR - PIONEER 444 DVD PLAYER , PANASONIC DMR -EH10 DVD RECORDER - HP 6100 ALL IN ONE - CASIO Z-110 DİJİTAL FOTOĞRAF MAK. - SONY HC-40 DİJİTAL KAMERA - CREATIVE GIGAWORKS S -750 7.1 SPEAKER - YAMAHA YST-SW030 SUBWOOFER
forever_boy

15 Aralık 2006; 12:57:10 

sonuç olarak bu tarz cihazlar bize gelmeyecek.1 ihtimal 5500 subı olur oda bizi aşar

@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Aralık 2006; 13:38:54 

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

Neticede bu magnat da kendinden amfili bir cihaz değil mi? Aralarında ne fark var?Konuyu biraz daha açarmısın lütfen...
Bünyesinde amfi bulunduran ve sürücüsünü bu amfi ile besleyen cihazlar aktif sublar ,sadece sürücü ünitesi olup, harici bir power amfi ile beslenenler ise pasifler diye biliyorum.Başka bir durum daha mı var acaba..

+99999999
technician77

15 Aralık 2006; 16:59:59 

tabiki başka durum vardır ...
SONY de pasif ve ayrıca üzerinde amfi olan subwoofer lar var,buna aktif/pasif subwoofer denir

aktif subwoofer receiver a direk subwofeer kablosu ile bağlanır

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

Orjinalden alıntı: zapatero

+99999999

HERŞEY İNSANLIK İÇİN
@armagedon@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Aralık 2006; 17:10:03 

sonuçta megaworks aktif
zapatero

16 Aralık 2006; 11:59:11 

hımmm...böyle bir ayrımdan haberim yoktu..eğer öyleyse birşey daha öğrendik demektir.tşk.

dgnzcn

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Aralık 2006; 12:20:42 

quote:

Orjinalden alıntı: forever_boy

sonuç olarak bu tarz cihazlar bize gelmeyecek.1 ihtimal 5500 subı olur oda bizi aşar

sana ne demiştim

NIKON D300 | MB-D10 Grip | Nikkor 24-85 mm | Nikkor 60 mm | Nikkor 105 mm vr | Nikkor 70-300 mm vr | Sigma 10-20 mm
SB-800 Speedlight | Lowepro 200 AW | Computrekker AW | Sandisk Extreme III 4gb | Manfrotto 785B Tripod
rap_üstad