Şimdi Ara

'2015/16'da Çıkacak DirectX 12 Oyunlarının Büyük Çoğunluğu AMD Partnerliğinde Olacak'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      DirectX 12 ile birlikte sunulan büyük performans artışı ve yeni geliştirme teknikleri PC pazarını kızıştırmış gibi görünüyor. AMD'nin Küresel Teknik Pazarlama departmanının başındaki isim, Robet Hallock, 2015/2016'da çıkacak olan DirectX 12 destekli oyunların büyük çoğunluğunun AMD partnerliğinde olacağını söylüyor.
     
    "2015/2016'da çıkacak olan DirectX 12 destekli oyunların büyük çoğunluğunun AMD partnerliğinde olduğunu göreceksiniz. Mantle bize düşük seviyeli bir API ile geliştrime aşamasının nasıl olduğunu öğretti, konsollar da AMD'nin düşük seviyeli API'larını kullanıyor, şimdi ektiğimiz tohumların meyvesini yeme vakti."
     
         Bakalım bu açıklamaya Nvidia kanadından gelen yanıt ne olacak?








  • hayatım boyunca hep nvidia kullanan biri olarak söylüyorum umarım amd nin dediği gibi olur hatta büyük çoğunluğu değil bütün oyunlar amd destekli çıkar inşallah bugüne kadar hangi oyunda amd logosu gördüysem rahat rahat oyunumu oynadım hangisin de nvidia gördüysem o oyundan hiç hayır gelmedi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Surprise Nvidia

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Birileri de ancak gitsin ufak tefek sis oyuncaklarıyla kart sattırmaya çalışsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: neo-life

    hayatım boyunca hep nvidia kullanan biri olarak söylüyorum umarım amd nin dediği gibi olur hatta büyük çoğunluğu değil bütün oyunlar amd destekli çıkar inşallah bugüne kadar hangi oyunda amd logosu gördüysem rahat rahat oyunumu oynadım hangisin de nvidia gördüysem o oyundan hiç hayır gelmedi.

    gtx 960 kullanıcısıyım kesinlikle katılıyorum

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • işte bu iyi haber amd kullanıcı olarak

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şimdi pc toplarken amd ye mi ağırlık verelim yani... ?
  • AMD önce bir düşük güç tüketimli donanım üretmesini bir öğrensin de ondan sonra böyle işlere girişsin...

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hesperiush

    AMD önce bir düşük güç tüketimli donanım üretmesini bir öğrensin de ondan sonra böyle işlere girişsin...


    Nvidia sanki cok mükemmel , Gelmsi Benchmark Testinde Bazi Dx12 özelliklerinin kapatilmasini istemis sirf AMD'nin altinda kaldi diye :) . Batman Arkaham Knight, Hala unutmadik.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • E. Kartı Sürücünü adam et... DX12 destekli oyunlarda kullanıcıların büyük çoğunluğuda "AMD logolu DX12 oyunlar geldi bööle oldu" demesin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 7 Eylül 2015; 12:22:24 >
  • Alakası yok , NVIDIA logosu gördüğünüz oyun NVIDIA tarafından kodlanmıyor , NVIDIA nın en küçük teknolojisini bile kullansanız o logoyu koymanızı NVIDIA şart koşuyor. AMD de durum nasıl işliyor bakmak lazım

    Bir ara tüm AMD logolu çıkan oyunlarda da sorun vardı hatırlayın Far Cry 3 ün ilk çıktığı zamanları stutter dan oynanmadı bir süre üzerine çokça patch geldi

    Yani olay oyun öncesi çıkan logoda değil eğer şirket biz AMD yada NVIDIA ile beraber geliştiriyoruz demedikçe iki firmaya da suçlamak yersiz
  • politika ;)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Doğru düzgün driver yapıp, optimize edemedikçe başarısızlığa devam Mantle'ı da her oyuna koyamazlarsa ne anlamı var.Güçlü bir Nvidia GPU alıp dalgasına bakar herkes, driver desteği iyi zaten.Mantle kötü demiyorum, 7950 kulanırken Thief'te denemiştim 2.5 katı performans artışı olmuştu.Yeni sistemime geçmeden önce bunu GTA5 için de beklemiştim, noldu uğraşan var mı? Yok.Eee nabayım ben mantle'ı.Şu anki sistem canavar gibi akıyor.AMD olsa ah stuttering, vah stuttering tweak arardık nette yine.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Babblebabble

    Doğru düzgün driver yapıp, optimize edemedikçe başarısızlığa devam <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/ok.gif" align="middle" border="0" alt=""> Mantle'ı da her oyuna koyamazlarsa ne anlamı var.Güçlü bir Nvidia GPU alıp dalgasına bakar herkes, driver desteği iyi zaten.Mantle kötü demiyorum, 7950 kulanırken Thief'te denemiştim 2.5 katı performans artışı olmuştu.Yeni sistemime geçmeden önce bunu GTA5 için de beklemiştim, noldu uğraşan var mı? Yok.Eee nabayım ben mantle'ı.Şu anki sistem canavar gibi akıyor.AMD olsa ah stuttering, vah stuttering tweak arardık nette yine.


    Mantle olmasaydı da DX 12'yi göremezdik hocam ama.Yine Dx11.2 falan diye geçiştirirlerdi.Hem AMD'nin amacı Mantle'ı her oyuna koymak değil herkese neler olabileceğini göstermekti.Amacına da ulaştı bence BF4 zamanında çok şaşırmıştı insanlar Mantle'ı gördüklerinde.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • 2016nın sonunda bu haberi hatırlatmak isterim amd ye
  • Adamlar en azından bir oyun ile partnerlik yaptıkları zaman optimizasyonu süper oluyor. Nvidia gibi 2-3 "çalışamayan" özellik ekleteceğiz diyip oyunları mahfetmiyorlar..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Laflar büyük icraate bakacağız ( jiç umudum yok ama inşallah amd haklıdır )

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • desene artık AMD borusu ötecek :)

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • gerci nvidia pascal mimarisiyle geliyo bellide olmaz

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • dx12'nin şimdilik Amd tarafına daha fazla yaradığı ile ilgili testler ve haberlerde geliyor. Uzun bir süreden sonra masadaki taraflar değişir mi acaba ? Ama sanmıyorum, konsollarıda kaybetmişken Nvidia'nın pasif durması yada karşılık vermemesi imkansız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.