Şimdi Ara

Polyphony, Gran Turismo 7 için Gaza Bastı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     DriveClub ile birlikte beklediğini bulamayan PlayStation 4 sahiplerinin gözlerini yollarda bırakan Gran Turismo 7 için iyi haberler geldi. Serinin geliştiricisi Polyphony verdiği iş ilanlarıyla birlikte Gran Turismo 7 için gaza basmış gibi görünüyor.

Toplamda 13 farklı pozisyon için iş ilanı veren Polyphony, oyunu daha da gerçekçi bir yapıya sokma peşinde. Firmanın verdiği iş ilanları sonucunda oyunda sunmaya çalıştığı yeni içerikler ise şu şekilde:

- Ployphony durumsal farkındalık oluşturabilen yapay zeka sürücüleri oluşturmak istiyor. Değişen koşullar için her zaman farklı tepkiler almak isteyen geliştiriciler daha insansı davranışlar sunmayı amaçlıyor.
    - GT, Ralli ve NASCAR için özel düzenlenmeler uygulanıyor
    - 3 boyutlu uzay bilgilerine dayanılarak yeni ses efektleri oluşturulmak isteniyor
    - Stüdyo, iş ilanlarında da anlaşılabileceği üzere mobil bir uygulama tasarlamayı düşünüyor
    - Stüdyo, dünya genelindeki üretim tesisleriyle iletişim halinde ve bu iletişimi pürüzsüz hale getirmek için araçlar geliştirmeyi düşünüyor

Ayrıca firmanın başvuru beklediği 13 farklı pozisyon şunlar: Yapay Zeka Mühendisi, Online Altyapı Mühendisi, Grafik Mühendisi, Oyun Motoru Geliştirme Mühendisi, Oyun Script'i Geliştirme Mühendisi, Ses Geliştirme Mühendisi, Veri Mühendisi, Test Sürümü Mühendisi, Altyapı Geliştirme Mühendisi, Mobil Uygulama Mühendisi, Araç Simülasyonu Geliştirme Mühendisi, Fizik Motoru Geliştirme Mühendisi ve Oyun Motoru için özel araç geliştirecek bir mühendis.

• Gümbür Gümbür, Geliyor. 2 sene daha bekletir :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • umarım paralı dlc leri olmaz.gt6 daki sistemi devam ettirirler

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Güzel haber PS4'ün gerçek bir ex. yarış simülasyonuna ihtiyacı var. DriveClub çok iyi bir oyun ve saatler boyunca oynadım ve hala oynuyorum fakat tam bir simülator değil ne yazık ki.
  • 2018 aralık ayında geliyor.(muş)

• ulan adamlar daha iş ilanı veriyor arkadaş.. bunun toparlanması en az 2 sene demek..

%30'luk kısmının bitirilmiş olmasını beklerken şu aldığım habere bak..
    Meğersem daha %10'luk kısmını bile hazırlamamışlar..

2017 E3'te bir sunum yaparlar inşallah..

• Ps5 tanitilmadan 1 ay önce cikar artik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gran Turismo 8 | ANA KONU
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Forza 8 çıkacak her halde GT7 çıkana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki oyun hâlâ istenen seviyeye gelememiş

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Güzel haber PS4'ün gerçek bir ex. yarış simülasyonuna ihtiyacı var. DriveClub çok iyi bir oyun ve saatler boyunca oynadım ve hala oynuyorum fakat tam bir simülator değil ne yazık ki.

Ne tam bir SIM degili hocam DC dediginiz oyun köküne kadar Arcade. Konuya gelirsek ilk kez bir PS konsolu tek bir GT Ile nesli kapaticak gibi görünüyor

• acele etseler iyi olur 2017 ye bekleyemem ben
  • abi ps4 çıkalı kaç sene oldu bunlar daha yeni gaza basıyor şimdiye kadar aklınız nerdeydi xbox a bir sürü forza oyunu çıktı hala bir gt yok piyasada ben bu sonyi anlayamıyorum ps4 çıktıktan sonra aynı galatasaray gibi yönetilmeye başlandı.not:bu arada gs liyim
  • Güzel haberler bekliyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Forza 8 çıkacak her halde GT7 çıkana kadar

Ben bu oyunun 2016 sonunda çıkacağına inanmıyorum büyük ihtimalle Forza Motorsport 7 ile birlikte aynı zamanda çıkacak umarım yanılırım.
  • Forza 15 gelince gelir ...

• Bekleneni verse içim yanmayacak. Gran Turismo bir seriyi canlandırmış Polyphony gibi bir stüdyodan artık devrimsel bie oyun bekliyoruz simülasyon yıllardır olduğunyerde sayıyor, Gt7'nin görünce " vay arkadaş ben buboyunu alırım" dedirtmesi gereken şeyler ile gelmesi gerek bence artık. Şahsen araç modellemeleri, sesleri ve 3-5 şeyi değiştirilip tekrar tekrar tekrar sunulan oyunları oynamak istemiyorum ben açıkası.

• quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Güzel haber PS4'ün gerçek bir ex. yarış simülasyonuna ihtiyacı var. DriveClub çok iyi bir oyun ve saatler boyunca oynadım ve hala oynuyorum fakat tam bir simülator değil ne yazık ki.

Ne tam bir SIM degili hocam DC dediginiz oyun köküne kadar Arcade. Konuya gelirsek ilk kez bir PS konsolu tek bir GT Ile nesli kapaticak gibi görünüyor

Arcade bir oyun tabi ki ama bir NFS gibi de değil o yüzden belirtme gereği duydum.

• 2016'da çıkar ve tartışmalar biter...
  • Vallaha bu oyun çıkana kadar ps4 üm bozulurmu bilmiyorum..Daha alalı 1 yıl bile olmadı dualshock 4 battlefield 4 oynarken L2 tetik tuşu bozuldu..Ps3 koluna hayvan gibi basardım birşey olmazdı bunu çok nazik kullandım bozuldu.. ee ben şimdi ne yapacam...Demekki kol teknolojik ama biraz kalitesiz...Xbox kolu olsaydı böyle olmazdı...Neyse bunlada idare edecez artık uncharted 4 çıkana kadar..Belki bir bakarsın unchartedtan sonra god of war 4 duyururlar..Şuan xboxta pek ilgimi çeken bir oyun yok forza horizondan dışında...Böyle güzel oyunlar olsa direk alacam ama yok işte ne yapak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: -The Stig-

ulan adamlar daha iş ilanı veriyor arkadaş.. bunun toparlanması en az 2 sene demek..

%30'luk kısmının bitirilmiş olmasını beklerken şu aldığım habere bak..
    Meğersem daha %10'luk kısmını bile hazırlamamışlar..

2017 E3'te bir sunum yaparlar inşallah..

Oyun belli bir aşamaya gelmiştir, en azından belli görsel kısımlarıyla, ilanlara bakılınca yapay zeka ve ses ile ilgili olması stüdyo'ya ekstra destek alarak işi hızlandırmak ve oyunu daha iyi bir hale getirmek amaçlanmıştır. Yani iş ilanı vermeleri oyunun başında oldukları anlamına gelmez. Bunlar her aşamada olabilen şeyler, unutmayın ki daha geçen gün Uncharted 4 geliştirilmesi için stüdyo'ya yeni elemanlar alındı. Bu iyi haber oyunun ne kadar ciddiye alındığını gösteriyor bir nevi. Ben bu 2016 E3'te kısa da olsa bir tanıtıma kesin gözüyle bakıyorum. 2017 yaz sonu gibi çıkar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.