Şimdi Ara

Ekran Kırmızı Noktalar (Yazılımsal!) Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum tarayıcı actıgımda ust beyaz kısımda kırmızı noktalar olması.
    %100 emın olmakla bende bilisimciyim yazaılımsal.
    Sorunsa İntel HD 3000 driver yükledigimde oluyor.
    Yani format attık.Nvidia yüklecegim sadece İzin vermiyor dogal olarak.İntel HD3000 ana driverı yükledigimde Nvidia da yükleniyor.Sorunsa HD3000 Driveri yükleyince o noktaların gelmesi.
    5 Kez format attım Led de sorun yok Bios sorun yok zaten bilesenler yeni.Nvidia yüklemez isem oyunlar sıkıntılı.Yükledigimde HD3000 yüklemek zorunda kaldıgımda kırmızı nokta sıkıntı var mı yolu bilen ALLAH rızası icin sıkıstım...
    Buyrun SS;
    http://postimg.org/image/u25ulwcrh/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzaka -- 5 Eylül 2015; 16:53:32 >

• anzaka A kullanıcısına yanıt
    kardeş selamlar. yüklediğin işletim sistemi ne? benim aklıma gelen yüklediğin sistemin elektriksel durumu. bazen anakart sistemle uyum sağlayamıyor. o kırmızı noktalar da sistemin elektriği kısıtlı vermesi ve pikselin çalışmaması gibi geldi. bunu zayıf ihtimal olarak görürsen yine yaz memnun olurum. ama olabilir dersen biostan ahci ve uefi olup olmadığını kontrol et. bunlar varsa etkin olsun. bunlar etkin olduğu halde sorun varsa sistem 7 mi derim. 7 mi? niye dersen windows 7 çok kalabalık sistem. çok yükleniyor bazı donanımlara. hatta bir bilgisayarda hiç görüntü alamadım :D. 7 yüklü hddyi başka sisteme takıyorum çalışıyor. o bilgisayarda ekranda tık yok :).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.