Şimdi Ara

FBYandex ile bir dakikada 100 arama yapma [Hilesiz,Hurdasız]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Belki aranızda bilenler vardır. 1 bilemedin 2 dakikada 100 aramaya ulaşıyorsunuz.











    Ben videoda kurtlar vadisi yazdım, bu değil ki illa kurtlar vadisi yazacaksınız. İstediğiniz bir dizi farketmez, bu taktiği kullanabilirsiniz. Haydin elinize kuvvet, Bol tıklamalar :)



  • quote:

    Orijinalden alıntı: lombi

    Ya hey Allahım ya Bu tarz yaptığınız aramaların hiçbiri sayılmayacak, boşuna zaman kaybı

    Arama yapmış olmak için değil, gerçekten ihtiyacınız oldugunda arama yapın diyoruz.

    Aslında sayılıyor ama yine de işi garantiye almak için arkadaşlara tavsiyem şu : Bölümleri yeni sekmede 20 tane açın.Açılan sayfalarda bölüm ismi-numarası arama bölümüne otomatik yerleşiyor.İşte bu işimizi oldukça kolaylaştırıyor.Hiçbir şey yazmaya gerek kalmadan her açtığımız bölüm için bul butonuna tıklıyoruz.Bitti gitti. % 100 GARANTİ YOLDUR.

    Bu şekilde günde 500'lere varan aramalar maksimum 10 dk içinde yapılabilir.Bir insanın ortalama günlük arama sayısı kolay kolay 50'yi geçmez.Ayrıca insan ne arayacağını bilemeyeceği için bi noktadan sonra sıkar.O yüzden bu yöntemi herkes uygulamalıdır.
  • İşte sayılıp yayılmayacağını çözebilmek için yandex in kullanıcı bazlı sayaç koyması lazım.Ona göre ne sayılır ne sayılmaz görürüz hemde millet birbiriyle yarışır ben daha fazla aradım sen az aradın diye
  • Arkadaş Türk insanı olarak bir işe de hile karıştırmayalım yahu. Ben google kullanır gibi fb.yandex kullanıyorum. Çoğu Fenerbahçeli bu şekilde google yerine yandex kullansa zaten bu tip şark kurnazlıklarına gerek kalmaz. Mesele Fenerbahçe Yandex Browser'ı internet hayatımıza adapte etmekte geçiyor, ki bu da çok zor değil çünkü aynı altyapıyı kullandıkları için Google Chrome'dan çok da farklı değil, alışmak kolay.
  • Ya bir şey soracağım. Yukarıda, arama çubuğunda yandex yazıyor ya sarı olan, orada bazen fenerbahçe yandex yazıyor. Sadece yandex yazınca sayılmıyor mu? Bir dolaplar var ama bu işte, anlamadım.
  • ya arkadaş böyle hileler yapacağınza yukardaki arama motorunu bırakın mesela yandexe


    donanimhaber fenerbahçe yazarak girin. youtube girecekseniz youtube yazarak girin yukarıya yazmayın. Arama yapıyosun güzel kardeşim ama içine giriyo musun? adamlar keriz mi yiyecek bu numarayı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dovah

    Ya bir şey soracağım. Yukarıda, arama çubuğunda yandex yazıyor ya sarı olan, orada bazen fenerbahçe yandex yazıyor. Sadece yandex yazınca sayılmıyor mu? Bir dolaplar var ama bu işte, anlamadım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_109666881/f_//tm.htm#109675256
  • Sistem kabul etmiyor mükerrer aramaları arkadaşlar boşa uğraşmayın. Normal arama yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gencay

    quote:

    Orijinalden alıntı: Dovah

    Ya bir şey soracağım. Yukarıda, arama çubuğunda yandex yazıyor ya sarı olan, orada bazen fenerbahçe yandex yazıyor. Sadece yandex yazınca sayılmıyor mu? Bir dolaplar var ama bu işte, anlamadım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_109666881/f_//tm.htm#109675256

    Ohoo, bizim yöneticiler yanda logo olması yeterli diyordu falan ama yandex yöneticileri fena kandırmış anlaşılan. Büyük dolap var bu işte.
  • Ya bırakın artık şu yandexi taciz etmeyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yandex de senin gibi kaç tane dahi çalışıyor biliyorsun dimi? Adamlar sırf arama için bölümlere tıklayıp durduğunu bilmiyorlar yani, offoff
  • 1 dakika içinde 40 50 arama yapılınca bot olarak algılanıp sayılmıyormuş. başka bi konuda yazmışlardı

    e haklılar da yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu sayaç bi gelse bakarak morallenicezde.
  • Mobilde fenerbahce yandex app i varmi pc kullanmiyorum ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.