Şimdi Ara

IFA 2015 : Lenovo Phab akıllı telefon serisi resmiyet kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • IFA 2015 : Lenovo Phab akıllı telefon serisi resmiyet kazandı


     

    Lenovo'nun bu yıl IFA 2015 fuarında akıllı telefon ağırlıklı olarak sahneye çıktığına şahit olduk. Vibe S1, Vibe P1, Vibe P1m derken firma Phab adında yeni bir akıllı telefon serisinin de başlangıcını duyurdu.




    Lenovo Phab serisi iki modelden oluşuyor. Lenovo Phab ve Lenovo Phab Plus. Plus modeli IFA 2015 fuarı başlamadan önce duyurulmuştu. Lenovo Phab modeli de fuarda resmiyet kazanmış oldu. Seri dev ekran boyutları ile dikkat çekiyor. 




    Lenovo Phab modeli serinin alt seviyesini temsil ediyor. 7 inçlik IPS ekranında 720p çözünürlük sunan model 64-bitlik Snapdragon 410 yongasetinden gücünü alıyor. 1GB RAM ve 16GB artırılabilir kapasite ile desteklenen modelde 13MP çözünürlüğünde otomatik odaklamalı arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 4G, Android 5.0 işletim sistemi, 4250mAh gücünde bir batarya mevcut. 




    Lenovo ayrıca üçlü mikrofon düzeneği, Dolby Atmos 3D ses desteği gibi ayrıntılarla cihaza katma değerli özellikler kazandırmayı başarmış. Lenovo Phab modeli 179$ fiyat etiketiyle yıl sonunda satışa çıkacak. 




    Lenovo Phab Plus ise üst seviye bir cihaz. 6.8 inçlik IPS ekranında Full HD çözünürlük barındıran model 64-bitlik 8 Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 615 yongasetinden gücünü alıyor. 




    2GB RAM ve 32GB artırılabilir kapasiteye sahip olan modelde Android 5.0 işletim sistemi, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, metal kasa, 4G, 3500mAh gücünde batarya, üçlü mikrofon düzeneği, Dolby Atmos 3D ses desteği özellikleri mevcut. Model 299$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak.




    Aslında seri telefon özelliği olan tablet modelleri görünümünde. Ancak Lenovo, isminde de kullandığı üzere bu cihazlar ile Phab adında yeni bir konsept başlattığını belirtiyor. Phab konsepti telefon ve tablet özelliklerini birarada topluyor ancak telefon özellikli tablet tanımından da biraz uzakta kalıyor. 

     

     

     








  • 7 inç 710p ekranda pikselleri sayar dururuz artık.zaten 7 inç telefon mu olur

  • 7 inçte hd piksellerin filmine bakarız artık ayrıca 7 inç telefonmu olur bildigin tablet olmuş...

  • Iphone 6'dan sonra çıkan tüm telefonların kenarları niye iphone 6 gibi ? Başka tasarım mı yok ?

  • Tasarimi ozel yapsalardi iyi olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadirirdem kullanıcısına yanıt
    Phab kısaltması bir şey ifade etmemiş sizin için sanırım.
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    etti de başlıga bak akıllı telefon diyor :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herkesinherkesi

    S615 taşıyan telefon üst seviye mi oldu şimdi . Önceden orta seviye derken şimdi neden üst seviye diyorsunuz acaba ? Terse mi sarıyorsunuz yoksa başka bir nedeni mi var?

    phab serisinin üst seviyesi demek istemiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.