Şimdi Ara

İddia: Apple, iPad Pro ile iPad Mini 4'ü '9 Eylül' etkinliğinde duyuracak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İddia: Apple, iPad Pro ile iPad Mini 4'ü '9 Eylül' etkinliğinde duyuracak 

     

    9 Eylül tarihinde şirket geçmişinin en büyük etkinliklerinden birisine hazırlanan Apple, uzun zamandır gelen çelişkili açıklamalara rağmen etkinlik kapsamında iPhone 6S, iPhone 6S Plus ve yeni nesil Apple TV yanında iPad Pro ile iPad Mini 4'ü de karşımıza çıkartacak.

     

    Sağlam kaynaklardan gelen bilgilere göre 9 Eylül tarihinde tanıtılmasına büyük şans verilen iPad Pro, Kasım ayında raflardaki yerini alacak. Beklenin altında bir hacimle üretime girmesi beklenen serinin en büyük üyesi, şimdiye kadar öğrendiğimiz kadarıyla 12.9-inç 2732 x 2048 piksellik bir 264 ppi ekrana sahip olacak ve ITO tabanlı saydam film yerine gümüş nano kaplamayla (Bu kaplama sayesinde hem dokunma hassasiyetinin arttırılabileceğini hem de maliyetlerin düşürülülebileceğini söyleniyor) gelecek. Gücünü Apple A9X işlemcisinden alacak ve 256GB dahili depolama seçeneği sunacak olan iPad Pro, Touch ID sensörüyle da parmak izlerini okuyabilecek. Ayrıca tablet Force Touch teknolojisine sahip bir stylus kalem ile gelecek ve bir ihtimal USB 3.0 portuna sahip olacak.

     

    Bahsi geçen iPad Mini 4 ise iPad Mini 3 ile benzer ancak nispeten ince bir gövdeyle gelecek. Daha hızlı A serisi bir işlemciyle donatılması beklenen Mini 4, Mini 3 için de ihtimalleri bulunan çoklu pencere deneyimi ortaya koyacak. Kompakt tablet için ön ve arka kamera tarafında da hatırı sayılır bazı geliştirmeler yapılacak.




    Apple'ın bu aralar daha çok iPad Pro ile iPad Mini 4 üzerine odaklandığı, iPad Air 2 güncellemesini ise 2016'ya bıraktığı en son söylentiler arasında kendine yer buluyor.







  • Combo yapacaklar desene

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım birşey kalmadı şurda bekliyoruz....

  • Ipad Pro'da usb mi olacak? Öyle bir şey olursa yıkılır ortalık.

  • Plus modeli varken iPad mini çok Anlamsız cihaz bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sağlam iddia. Böyle bir iddiayı ortaya atabilmek yürek ister. Ortalık çok karışacak. En son böyle büyük bir iddiayi huawei mate 4'ten sonra mate 5'in üretilmesi planlanması sızdırıldığında görmüştüm.

    Helal olsun.

  • usb olursa sadece type c olur standart beklenmesin. o da olursa.

  • Şarj için kesinlikle Lightning'den vazgeçmezler. Belki bir ihtimal ek olarak usb type c koyabilirler genişletilebilirlik için. Stylus'u yanında vermezler, ek olarak 99$'a enayilere giydirirler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whole Lotta Rosie

    Şarj için kesinlikle Lightning'den vazgeçmezler. Belki bir ihtimal ek olarak usb type c koyabilirler genişletilebilirlik için. Stylus'u yanında vermezler, ek olarak 99$'a enayilere giydirirler.

    Yeni ipad pro ile birlikte tanıtılan kalem 99 dolara satışta

    +99 kahin point

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.