Şimdi Ara

IFA 2015 : Dünyanın ilk çift ön kameralı akıllı telefonu Lenovo Vibe S1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • IFA 2015 : Dünyanın ilk çift ön kameralı akıllı telefonu Lenovo Vibe S1


     

    Son yıllarda sosyal paylaşım ağlarının gelişmesi önemli bir trendi teknoloji dünyasına kazandırdı. Özçekim kavramını aslında ön kameralar icad edildiğinden beri kullanıyoruz ancak bu kavramın patlama yapması geçtiğimiz bir iki yılda oldu.




    Bu patlama ile birlikte akıllı telefon üreticilerinin ön kameralara yatırım yapmaya başladığını gördük. 13MP'ye varan çözünürlükler, Ultrapiksel teknolojisi, LED flaş desteği, daha geniş açılar, Full HD kayıt derken Lenovo jargona yeni bir kavram daha ekledi. 




    Lenovo Vibe S1 dünyada ilk kez çift ön kamera barındıran akıllı telefon olma fırsatını yakaladı. Sensörlerden birisi 8MP çözünürlüğünde ve kamera görevi görüyor. 2MP çözünürlüğündeki diğer sensör ise derinlik algılaması yapıyor ve serbest odak dediğimiz çekim sonrasında herhangi bir yere odaklanabilme imkanı sunuyor. Ayrıca arka plandan istenmeyen nesnelerin kaldırılabilmesi ya da arkaplanın tamamen kaldırılabilmesi gibi özellikler sunan kombinasyon daha kaliteli çekimlere de olanak tanıyor. 




    Lenovo Vibe S1 bunun haricinde mütevazi bir donanıma sahip. 5 inçlik IPS ekranda Full HD çözünürlük taşıyan modele 8 çekirdekli bir MediaTek işlemcisi güç veriyor. 3GB RAM, 32GB artırılabilir kapasite, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 2500mAh gücünde batarya, 4G desteği şeklinde diğer özellikler mevcut. Model 299$ fiyat etiketi ile satışa çıkacak.  

     

     








  • İnovasyona bak yıkılır buralar!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eglenceli şeyler çıkar o kameradan :)....

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.