Şimdi Ara

Sony Xperia Z5 Compact video inceleme 'IFA 2015 ön izlenim videosu'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenen IFA 2015 öncesi Sony lansmanındayız. Sony'nin lanse ettiği 3 Xperia Z5 modelinden küçük ekranlı model olan Xperia Z5 Compact, küçük alanda çok iş vaat ediyor.

     


     

     




  • ilk yorum benden sony umarım düzlüğe çıkar çok emek harcandı bakalım ne yapacaklar.

  • ya hocam o bu değil de , bu adamlar bu kasayı daha kaç yıl kullanacaklar onu anlamış değilim.

  • Tebrikler Donanımhaber Xperia Z5 premium ve Sony Xperia Z5 Compact incelemesini ilk siz yayınladınız!!!

  • Ya bu kadar kötü tasarımı nasıl beceriyorsunuz anlamadım ; yapman gereken Xperia Z5 küçültmek ;neden plastik kullanıyorsun ve simetrik yapmıyorsun anlamıyorum.Üstelik 8.99 mm kalınlığı var pili 2700mAh yapacağınıza 2500mAh olsun 8mm olsun.
    Ayrıca SD810 zaten güçlü bir çipset neden 720p ekran koyuyorsun sanki cihazı zorlayacak onca oyun var da bizim haberimiz yok :HTC One M9 GFXBench Manhattan 3.0 onscreen de 24 fps alıyor bu 40fps yi geçer ama ne anlamı var sanki cihazı zorlayacak oyun var :D
    Bence Xperia Z5 2K ekran ve 3000mAh pil ile Xperia Z5 Compact 1080p 4,7" ekran ve 8mm kalınlığında metal çerçeve ile gelmeliydi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: turyunus
    Ayrıca SD810 zaten güçlü bir çipset neden 720p ekran koyuyorsun sanki cihazı zorlayacak onca oyun var da bizim haberimiz yok :HTC One M9 GFXBench Manhattan 3.0 onscreen de 24 fps alıyor bu 40fps yi geçer ama ne anlamı var sanki cihazı zorlayacak oyun var


    Bende htc one x vardı. 1-1,5 yıl sonunda telefona güncel oyun yüklediğimde kasmalar ve fps atlamaları oluşmaya başladı. Hani 24 fps olsun ama 1080p olsun demesi ilk etapta kolay ama bu telefonu uzum süre kullanacaklar için 40 fps daha önemli.

  • Umarım Sony Z5 Compact için 16gb/2gb ram 64gb/3gb ram gibi opsiyonlar sunar da 3gb ram'e sahip versiyonu alıp senelerce kullanırız.

  • Z serisinin tüm telefonlarında aynı cümle. Kamera çok iyi süper ama en iyisi değil. Tüm incelemerde aynı cümle yazık bu adamlar dünyaya kamera satıyor ama kendi telefonlarındaki kamera en iyi değil içler acısı bi durum. Söyledim yine söylüyorum hd ekranda isterse 50 mp fotoğraf olsun güzel bi sonuç alamazsınız. Ayıp yıl 2015 bi tefefona 4k koymuşsun helal olsun diğer telefona 720p kabul edilebilir bi durum değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaskas123

    quote:

    Orijinalden alıntı: turyunusAyrıca SD810 zaten güçlü bir çipset neden 720p ekran koyuyorsun sanki cihazı zorlayacak onca oyun var da bizim haberimiz yok :HTC One M9 GFXBench Manhattan 3.0 onscreen de 24 fps alıyor bu 40fps yi geçer ama ne anlamı var sanki cihazı zorlayacak oyun var
    Bende htc one x vardı. 1-1,5 yıl sonunda telefona güncel oyun yüklediğimde kasmalar ve fps atlamaları oluşmaya başladı. Hani 24 fps olsun ama 1080p olsun demesi ilk etapta kolay ama bu telefonu uzum süre kullanacaklar için 40 fps daha önemli.


    Ya 40 fps yerine daha iyi ekran deneyimim olsun daha iyi 1080p içerik tüketememek çok saçma 1080p artık bir standart HTC One M7 4,7" 1080p iken 2,5 yıl sonra 720p ekran çok saçma geliyor bana.
    Üstelik eğer 40 fps bu kadar öenli ise Samsung Galaxy Note 4(12fps)-5(15fps), Samsung Galaxy S6-S6 Edge(15fps),LG G4(10fps) dün vay haline şu an bile ancak oyun oynatıyor olması gerek.Sana şunu söyleyeyim Samsung Galaxy Note5-S6 iki yıl HTC One M9 3 yıl bu Sony Xperia Z5 Compact(35 fps)4 yıl güncel oyun oynatır ama 4,6" ve 720p de nasıl keyif alırsın bilemem.(iPhone 5S de San Andreas oynamak ; film izlemek gibi :D )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turyunus -- 3 Eylül 2015; 4:11:03 >




  • z5 4k ekran , z5 compact 720p

    ekran 2k olur diye düşündüm başta ama sonra bari full hd olsaydı dedim. 720p çok geri kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gslicocuk

    Sony gidişatı pek iç açıcı değil bu çöpler de tutmaz ve yine zarar açıklarlar

    Klasik sony işte. Allahtan bir oyun konsolu üretiyorlar oda olmasa general mobile den farkı kalmazdı

    Haftalardır midemi bulandırıyorsun. Bundan sonra Sony hakkında aşağılayıcı şeyler yazarsan şikayet edeceğim hiç kimsenin konusunu veya sevmediğin bir markanın Alternatifsiz Tüm konularını trollemeye hakkın yok. Ya gerçekten bu iş için para alıyorsun yada çok boş adamsın.Bu son olsun 2014 girişli zeki bir kardeşimize diyeceğim bu olur. Çünkü her yazında tüm forumu rahatsız ediyor milletin canını sıkıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mitran

    Z serisinin tüm telefonlarında aynı cümle. Kamera çok iyi süper ama en iyisi değil. Tüm incelemerde aynı cümle yazık bu adamlar dünyaya kamera satıyor ama kendi telefonlarındaki kamera en iyi değil içler acısı bi durum. Söyledim yine söylüyorum hd ekranda isterse 50 mp fotoğraf olsun güzel bi sonuç alamazsınız. Ayıp yıl 2015 bi tefefona 4k koymuşsun helal olsun diğer telefona 720p kabul edilebilir bi durum değil.


    Kabul edilebilir olmayan kısmı neresi acaba ? Adamlar her kesime hitap eden telefonlar sunmuşlar ama bütün insanları memnun etmek gibi bişey olamaz tabi hele ki sizin gibileri. Madem çözünürlük peşindesin adamlar 4k ekranlı telefon yapmışlar fazla dersen Full HD telefonda yapmışlar alırsın onlardan kullanırsın. 720p ekran bu telefon için gayet uygun





  • Çok hızlısınız tebrik ederim.
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Ben büyük telefon kullanmak istemiyorum ve bu boyutta full HD olsun istiyorum çünkü çekilen fotoğraflar hd ekranda güzel görünmüyor benim bu isteğim seni niye rahatsız etti onu anlamadım sana ne sen seviyorsan al kullan benim için kabul edilebilir değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720 p olması büyük avantaj o performansla 4-5 yıl götürür bu arada zaten bu telefonu alan küçük boyutu ve amiral gemisi performansı için alıyor bu arada 720 p ye laf atanları anlamıyorum 810 u kullanan en performanslı mini telefon bu sebebi 720 p olup , 4.6 inç olması

  • quote:

    Orijinalden alıntı: turyunus

    Ya bu kadar kötü tasarımı nasıl beceriyorsunuz anlamadım ; yapman gereken Xperia Z5 küçültmek ;neden plastik kullanıyorsun ve simetrik yapmıyorsun anlamıyorum.Üstelik 8.99 mm kalınlığı var pili 2700mAh yapacağınıza 2500mAh olsun 8mm olsun.Ayrıca SD810 zaten güçlü bir çipset neden 720p ekran koyuyorsun sanki cihazı zorlayacak onca oyun var da bizim haberimiz yok :HTC One M9 GFXBench Manhattan 3.0 onscreen de 24 fps alıyor bu 40fps yi geçer ama ne anlamı var sanki cihazı zorlayacak oyun var :DBence Xperia Z5 2K ekran ve 3000mAh pil ile Xperia Z5 Compact 1080p 4,7 ekran ve 8mm kalınlığında metal çerçeve ile gelmeliydi


    4.6" ve Full HD ekran ? Rezaletten başka birşey olmazdı. Bu cihaz performans anlamında Note 5 seviyelerine gelebilecek yegane cihaz şuan. Çok doğru bir seçim olmuş. Ayrıca S810 ve HD ekran hem ısınmaz hemde bundan 3-4 yıl sonra çıkacak oyunlarda bile sorun yapmaz. S808 bile QHD ekran ile kullanılıyor çoğu cihazda. Ayrıca böyle yüksek performans veren ve 2 gün pil ömrü sunan hiçbir cihaz yok. Bu cihaz 8mm olsa pili 2500 mah olmaz 2000 mah olur. O zaman da S6 , G4 , M9 gibi cihazlardan bir farkı kalamz pil konusunda. Cihazda tek eksik yön metaal çerçeve olmaması. 2000 TL bandında gelecek bir cihaz artık kesinlikle metal çerçeveli olmalı diye düşünüyorum.
    Not: Sony fanı falan değilim. Hiç Sony telefonda kullanmadım. Kuzenimde Xperia SP , kız arkadaşımda Z3 var. O yüzden yakından tanıyorum Sony'i.





  • çözünürlükler gereksiz değerlere çıktıkça telefonlar inceliyor ve piller ufalıyordu.bu saçma özenti gidişata DUR diyen sony'ye kendi çizgisinde kaldığı için TEŞEKKÜR!!!

    720p çözünürlük çok mükemmel bir karar.ben baktım o boyutta inanılmaz keskin duruyor.keskinlik için herşey çözünürlük değil.panel de farkediyor ve sony'de bu kalite oturmuş.iphone ekranı da benzer çözünürlükte ve yine o denli kesin.yani yüksek çözünürlükler hiç de marifet değil.

    batarya büyümüş süper olmuş.ayrıca samsung ve iphone gibi kamera çıkıntısı da yok.o telefonlarda bence iğrenç duruyor.kamera ve batarya büyüyünce 0.3mm kalınlaşmış hiç önemli değil.bu devirde batarya büyüten herkesi desteklerim.küçülten her markaya da tepkimi gösteririm.2700mah, 5.1"lik samsung s6'den bile büyük.tek kelimeyle süper.

    bu yeni kamera iyi görünüyor.bakalım testlerde de öyle çıkacak mı.bu arada 16:9'da 4:3'e kıyasala daha çok detay verip daha geniş görüş açısına sahip,bu çok önemli bir detay.bunu yapan bir amiral gemisi şu an piyasada yok.

    RAM bence sorun olmaz çünkü sony arayüzü samsung kadar RAM canavarı değil.o yüzden daha akıcı çalışacaktır.unutmayın telefonda kaç RAM olduğu değil,kullanıcıya kaç RAM sunulduğu asıl önemli olan.

    son olarak DH'a tebrikler hızlı ve güzel inceleme için.

    NOT: Fanboy diyen çıkmadan belirteyim eski htc,sony ve güncel samsung kullanıcısıyım




  • Videonun başında merhaba ben mesut çevik dedikten erdi tam bende erdi demek için mikrofona ağzını uzatıyor mesut hiç oralı olmayıp erdiyle beraberiz diyince garip bir durumda kalıyor erdi :)

  • Donanım harika. Zamanın en yüksek performans vaad eden işlemcilerinden biri kullanılmış. Ekran çözünürlüğü yarışlarını bir kenara bırakırsak aslında o boyutta bir ekran için 720P normal. Benim eleştireceğim nokta tasarımı olacak. Açıkçası cihazın kenarlarını beğenmedim. Bana kalıp sabunu hatırlatıyor. Keşke malzemede plastik yerine metal bir çerçeve kullansalarmış.
  • İncelemeyi ümit besen yapıyor sandım :D

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.