Şimdi Ara

silkroad database hacked by poseldon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
4.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen arkadaşım sölemişti Poselddon pembe yazı yazıyor serverda diye inanmamıştım az önce yabancı bi forumda dolaşırken bunlara rastladım. ben hala inanıp inanmamakta kararsızım daha doğrusu inanmak istemiyorum :D

silkroad database hacked by poseldon

http://img154.imageshack.us/my.php?image=sro2006121012431856dw0.jpg

http://img147.imageshack.us/my.php?image=sro2006121012441291ac9.jpg

http://img147.imageshack.us/my.php?image=sro2006121012450241qf5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luckyone -- 13 Aralık 2006; 14:03:40 >

• ehehe hakkaten OMFG! hacım database hacklemeyla alakesi yok bunun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mert_m2

ehehe hakkaten OMFG! hacım database hacklemeyla alakesi yok bunun...

peki dblere kayıt göstermeden bir kullanıcıya nasıl server notice yetkisi verilir söylermisin bana dostum??
  • İ love u poseldon

Benim 2 teorim var ya bu poseldon [GM]Crayon un ya da gargamel in ufak oğlu babası dışarı çıktı mı pc nin başına geçiyor ya da adam harbiden bu işte 1 numara
  • abiiiii inanamıyorum yaaa ,hacker hacker diolardı adama bende serefsiz oldugunu bildigimden yapar diyordum.ama simdi belgede var.hemen siteye topik acmazsammm
  • [GM]Crayon olma ihtimalini neye dayanarak söylüyorsun kanka hadi belki gargamel olabilir o adam biraz salak bişeye benzio ama [GM]Crayon sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

İ love u poseldon

Benim 2 teorim var ya bu poseldon [GM]Crayon un ya da gargamel in ufak oğlu babası dışarı çıktı mı pc nin başına geçiyor ya da adam harbiden bu işte 1 numara

bence yaa babasının oğlu ya da bu adam harward üniversitesinde bilg. mühendisliğinde dekanlık yapıyo

• http://forum.donanimhaber.com/m_10967462/tm.htm
    gülmek isteyen şu topğe girsin kırıldık gülmekten ya
  • kardes forumun adresini yazrmısın

ve sro nun sitesinde actıgım topikte millet fake -photoshop- fake- bot injector- bilem ne ,yazdılar hatta bizden ss bile koymuşlar acil bakın derim sizin bundan haberiniz varmı ?

http://i12.tinypic.com/2iu3kw0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 13 Aralık 2006; 17:10:29 >
  • www.silkroadtavern.com olması gerekli .
  • Poseldon athensdemi

adını hiç duymadımda
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackal_66

Poseldon athensdemi

adını hiç duymadımda

bu adiler ne yazik ki greece deler
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

kardes forumun adresini yazrmısın

ve sro nun sitesinde actıgım topikte millet fake -photoshop- fake- bot injector- bilem ne ,yazdılar hatta bizden ss bile koymuşlar acil bakın derim sizin bundan haberiniz varmı ?

http://i12.tinypic.com/2iu3kw0.jpg

abi işte poseldonunkinden emin değilimde bu kesin photoshop neden dersen o akşam ohh ty man diye globali ben attım onun ardından da öyle birşey yazılmadı ama kim yapıp uğraşmışsa hoşuma gitti çok güldüm ama poseldonunkinden neden emin olamıyoruz photoshop filan mı diye neden dersen o ss leri görmeden önce 5 6 kişiden işittik poseldon böyle böyle yaptı diye.

• yok hacım ben poseldonun yaptıgına inanıyorum kesin.ama bunu gosteren adam demişki bot injector fln filan bişeyler yazmış tam anlayamadım.ama topige bak bi istersen poseldon & joymax die orj sayfada General Discussion bölümünde.bi de bana ne ayzdıklarını tercume edermisin anlayamıyorum baazı seylri..malum ingilizce az

edit:bol bol yazım hatası
  • quote:

yok hacım ben poseldonun yaptıgına inanıyorum kesin.ama bunu gosteren adam demişki bot injector fln filan bişeyler yazmış tam anlayamadım.ama topige bak bi istersen poseldon & joymax die orj sayfada General Discussion bölümünde.bi de bana ne ayzdıklarını tercume edermisin anlayamıyorum baazı seylri..malum ingilizce az

Silkroad la Server arasına girebiliyoruz, bu demek ki server ın göndermeyeceği birşey biz göndermiş gibi yapabiliriz (Gameguard ı geçmek için di bu sanırım emin değilim).
    Bence biraz bot modifiyesi ile başarılabilir bu. Yoksa Joymax veri tabanına insan sızdıracak kadar da güvenliksiz olamaz (inşallah!!).

• quote:

Orjinalden alıntı: celerm

quote:

yok hacım ben poseldonun yaptıgına inanıyorum kesin.ama bunu gosteren adam demişki bot injector fln filan bişeyler yazmış tam anlayamadım.ama topige bak bi istersen poseldon & joymax die orj sayfada General Discussion bölümünde.bi de bana ne ayzdıklarını tercume edermisin anlayamıyorum baazı seylri..malum ingilizce az

Silkroad la Server arasına girebiliyoruz, bu demek ki server ın göndermeyeceği birşey biz göndermiş gibi yapabiliriz (Gameguard ı geçmek için di bu sanırım emin değilim).
    Bence biraz bot modifiyesi ile başarılabilir bu. Yoksa Joymax veri tabanına insan sızdıracak kadar da güvenliksiz olamaz (inşallah!!).

senin dedigin sanırım su anda yapılmakta araya girebiliyoruz herhelde.o zamn client tehlikede abi valla oyunu gercekten *** u cıktı.bu ne boyle yaa ne guvenlik onlemi var ne baska bişey.hergun birilerini hackliyorlar.adamın gozlerine topik actım bakalım sonuc ne olacak

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: celerm

quote:

senin dedigin sanırım su anda yapılmakta araya girebiliyoruz herhelde.o zamn client tehlikede abi valla oyunu gercekten *** u cıktı.bu ne boyle yaa ne guvenlik onlemi var ne baska bişey.hergun birilerini hackliyorlar.adamın gozlerine topik actım bakalım sonuc ne olacak

Daha öncede joymax e püskürdüğüm gibi,
    Ya Allah rızası için, bırakın göz boyamayı yeni yerleri mobları, güvenliksiz bir client, botlar derken yemişim yeniliği ben güvenlik istiyorum.
    En azından,bakın En azından, blowfish in seed ini(yani anahtarı) değiştirin adam gibi saklayın yahu. Çok eliniz ağrımaz, alt tarafı bir 8x2 karakterlik bir seed! Seed i değiştir, iyice ama iyice sakla, oyun dosyalarını yeni seed le packle, bak botçular nasıl dökülüyo!!!

(Joymax e iş başvurusu mu yapsam ne )

• seed meed ne yaw ,celerm olmuyo ama biraz daha acarmısın guvenlik anahtarından bahsediyosunheralde xD
  • seed ne yenilen bişeymii celerm abi anlıcağımız dildien açıklarmısın SEN JOXMAX ta genel director olmalısın bence
  • quote:

seed meed ne yaw ,celerm olmuyo ama biraz daha acarmısın guvenlik anahtarından bahsediyosunheralde xD

Bak, blowfish de, bi şifrelemek istediğin bölüm var, bi de şifre var, doğru şifreyi girmezsen yanlış açılır.
    Kısaca seed, şifrelerken baz alınan kelime gibi birşey.
    Örnek verirsem, çok basit bi şifreleme tekniği geliştirelim,
    Mesela şifrelemek istediğimiz şey Merhaba kelimesi olsun.
    Bi de şifresi olsun, mesela dh.
    Şimdi program şifrelemek istediğimiz kelimenin harflerinin alfabedeki numarasını,( a için 1 b için 2 ) şifre mizin numarası kadar ileri alsın ( d 5 h 9 )
    M e r h a b a
    16 6 21 9 1 2 1
    +
    d h d h d h d
    5 9 5 9 5 9 5

Merhaba oldu Rlüoeie. Burda Seed imiz dh ydi.
    Mesela deşifre ederken yanlış kelime girseydik (dh yerine başka birşey) harfler farklı olacaktı.
    Umarım açıklayıcı olmuştur.

(İki dakikada şifreleme sistemi geliştirdik ya helal olsun bize )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celerm -- 13 Aralık 2006; 19:22:52 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.