Arkadaşlar az önce 444 1 444 ü arayıp Caller ID açtırmak istediğimi söyledim.benden bazı bilgileri istediler.kaydımın alındığını ve bir kaç gün içinde açılacağını söylediler.Caller ID açmak bu kadar zor mu?
Babamın üzerine olan hattın Caller-ID sini ben açtırmıştım.Bana hat sahibi olup olmadığımı bile sormamışlardı.Geçen gün dedeminkini açtırayım dedim bi küfür yemediğim kaldı.Birde müşteri hizmetlerindeki geri zekalı kadınlar bana öyle bir şeyi yapamayacağımı söylüyorlar.Yaptım diyorum anlamıyorlar.Zaten hepsi hayatlarından bezmiş.Seslerini duyabilmek için kulağın telefonla bütünleşmesi gerekiyor.Bu telekomunda,müşteri hizmetlerinin de...
az once caller ID ozelligini actırmak icin basvurumu yaptim... "1 iş günü içerisinde" gerceklesecegini soylediler.. ve cok sukur bundan ucret almiyorlar....
farklı olmak için farklı olma,içinden geldiği gibi ol o zaman zaten farklı olursun... ::::_creative Vision M 30gb,canon A610,toshiba L-110-100,nokia1112:)_:::: ::::_Seagate 500GB 3.5" 7200RPM USB 2.0/e-SATA Freeagent Pro_:::: ::::_Logitech Z-5500 505W 5+1 Dijital Speaker_:::: ::::_Kingston USB 2.0 4GB Memory DTI/4GB_::::