Şimdi Ara

Polaroid'den ZINK teknolojisine sahip fotoğraf makinesi: Snap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  Polaroid'den ZINK teknolojisine sahip fotoğraf makinesi: Snap

     

    Sektörün eskitemediği firmalardan Polaroid, ZINK teknolojisine sahip yeni fotoğraf makinesi Snap'ı kullanıcıların beğenisine sundu.

     

    Beyaz, siyah, kırmızı ve mavi olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle hazırlanan Polaroid Snap, kompakt gövdesiyle her zaman taşınabilecek bir alternatif oluşturuyor. Farkını barındırdığı ZINK teknolojisi ile koyan ürün, bu sayede 10MP çözünürlükte çekilen fotoğrafları mürekkep kullanmadan 3 x 2-inç kağıtlar üzerine basabiliyor. ZINK teknolojili kağıtlar mürekkepi renk katmanları halinde bünyesinde barındırıyor ve böylece özel bir aktivasyon işlemiyle dolgun renklere sahip fiziksel fotoğraflar makineden çıkabiliyor. Bildiğiniz gibi ZINK Zero Ink yazıcılar da bu şekilde çalışıyor.

     

    MicroSD kart yuvasına sahip olan ve zamanlayıcı ile filtre ön ayarları gibi detaylar taşıyan Polaroid Snap, 99$ fiyat etiketiyle yıl sonunda satışa çıkıyor.

     

    Polaroid'den ZINK teknolojisine sahip fotoğraf makinesi: Snap 







  • bu tarz fotoğraf makinesi ni çok severdim hemen basar verirdi yeniden yeni teknolojiyle gelirse çok iyi olur tr ye uygun fiyatla gelirse alabilirim....

  • Meraklıları için müthiş makine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.