Şimdi Ara

Superonline Fiber Başvurusu için Dilekçe Örneği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Oturduğum sitenin önünden bir kaç ay kadar önce fiber kablosunu geçirdiler. Siteye bağlatabilmem için oturan sayısının %50'sinden imza toplamam gerekiyormuş. Bu sebepten dolayı dilekçe yazmak istiyorum. Dilekçeye ne yazmam gerekiyor? Dilekçeyi yazdıktan sonra ekine de topladığım imzaları koyup yöneticiye vereceğim.



  • Superonline arayıp sordunuzmu hocam? Yada çevrenizde yetkili servis varmı? Oturanların %50 si kadar bi zorunluluk gerçekten varmı emin değilim. Bundan 1 sene önce kadar bizim sokağa Superonline fiber hat döşedi. Üstelik bugün 1 sene sonra apartmandan kimsenin başvurusu olmadığı halde ,kendi kendilerine apartmana hat çekip,apartmanın altına fiber kutu taktılar. Bence bi yetkili servisle görüşün derim belki uğraşmanıza gerek kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesinden fiber internet için başvuru yaptım. Ondan sonra aradılar aynen yukarıda yazdıklarımı söylediler. Üst sokağımızdan geçiyor dedim. Telefondaki görevli arkadaşta sitenizde kaç hane var dedi. 40 dedim. Site yöneticinizin en az 20 kişiden imza topladıktan sonra bize başvuru yapması lazım dediler. Ondan sonra bizde yetkili arkadaşları gönderip, alt yapı çalışması yapacağız dediler. Ya da en iyisi buradaki Superonline'ın ofisine gidip bilgi alayım. Telefonlara bakanların hepsi taşeron hiç birinin de bilgisi olduğunu zannetmiyorum.
  • Hocam bence Superonline müşteri hizmetleri ile görüşmeyin zaten bişeyden anladıkları yok. Bu iş şahsi fikrim bölgenizdeki yetkili serviste bitiyor. Bizim burada olanları kısaca anlatayım size. Bundan yaklaşık 3-4 hafta önce bölgedeki superonline yetkili servisteki elemanlar sokağı tek tek gezip teklif verdiler herkese. Bende şahsen uydunet bağlatmak istediğim için uydunete başvurmuştum. Fakat uydunetin apartmana gelen tesisatında sorun olduğu için 1 aydır bekliyoruz. Bunu adamlara da dedik düşünün ona rağmen gelip hattı çektiler. Bence en iyisi yetkili servisler orta yol bulmanız hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loukas kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi düşünüyorum zaten birşey soruyorsunuz o konu ile ben ilgilenmiyorum diyor. Koymuşlar 20-25 yaşındaki kızları kandırsınlar milleti diye. :) Gidip yüz yüze konuşup bir an önce halledeyim şu işi sağolun herşey için.
  • Bencede en mantıklısını yaparsınız hocam. İnşallah işinizi sıkıntınız halledebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loukas

    Bencede en mantıklısını yaparsınız hocam. İnşallah işinizi sıkıntınız halledebilirsiniz.

    dostum selam. üzerinden 2 yıl geçmiş bir netice alabildiniz mi. eğer aldıyasanız nasıl bir işlem yaptınız..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cawrash C kullanıcısına yanıt
    Oturduğumuz yer villalardan oluştuğu için bağlatamadık. Şayet apartmanda oturuyorsanız bağlatması kolay. Site yöneticisi bir dilekçe yazıyor. İmza toplamaya bile gerek yok. Keşif için oturduğunuz yere geliyorlar. Yaptıkları yatırımın karşılığını alabilirlerse altyapıda uygunsa hallediyorlar.
  • Merhaba, kapımızı önünden Superonline fiber geçiyor ve apartmanımız çok yeni 17 dairelik ama sadece 9 u dolu, yönetici bu dilekçeyi Telekom a verilen dilekçe gibi mi verilecek? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir değişiklik var mı durumda?
  • Greqorian G kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • Yöneticiye mi yazdırmak lazım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.