Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AVEA'NIN BEKLENEN TELEFON KAMPANYASI BAŞLADI!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> AVEA'NIN BEKLENEN TELEFON KAMPANYASI BAŞLADI! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nebuzaradan

13 Aralık 2006; 9:24:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bir süredir beklenen kampanyayı nihayet başlatmışlar. Yorumlar lütfen...

Yeni bir yılda, yeni bir hat, yeni bir telefon Avea'dan

31 Ocak 2007 tarihine kadar Avealı olun, yeni hattınızı telefonuyla birlikte alın, hediye kontörler kazanın. İsterseniz kendiniz kullanın, isterseniz sevdiklerinize yeni yıl hediyesi olarak verin. 25 kontörlü Avea hattı, her yöne 500 hediye kontör ve BenQ Siemens A38, KDV dahil sadece 89 YTL'ye... Üstelik de isterseniz Maximum kartınıza vade farksız 12 ay taksitle. Şimdi Avealı olan kazanıyor, yeni yılda yeni telefonuyla doya doya konuşmanın keyfini sürüyor.

BenQ Siemens A38
1.4 inch ekran
96 x 64 piksel
60,543 renk CSTN
GSM 900/1800/1900
103.5 x 45.5 x 18.75mm boyut
89.5 gr. Ağırlık
Li-ion 860 mAh pil
280 saate kadar bekleme
4 saate kadar konuşma süresi
300 kişilik adres defteri
Privacy Manager (çağrı engelleme)
32-sesli polifonik melodiler, MIDI,
SP-MIDI, i-Melody

Avea kişiselleştirme ilave özellikleri;
SIM Kilitli
1 Açılış AVEA logosu
1 Kapanış AVEA logosu
1 Açılış ve kapanış melodisi
1 Polifonik melodi
5 adet duvar kağıdı

Avea telefon Kampanya'sına dair merak ettiğiniz konular için tıklayınız.

AVEA Cihaz Kampanyası, 31 Ocak 2007 tarihine kadar yeni faturasız hat ve aldıkları hat sayısı kadar BenQ Siemens A38 cihaz alan tüm aboneler için geçerlidir. Kampanyada kazanılan 500 hediye kontör Kampanya kapsamında almış olduğunuz Avea hattınızla herhangi bir yöne yapacağınız ilk aramadan sonra aynı gün içinde hattınıza yüklenecektir. 500 Hediye kontörün kullanım süresi sınırsızdır. Kampanya kapsamında BenQ Siemens A38 cihaz alımında vade farksız 12 taksit seçeneği sadece Maximum kredi kartları ile yapılan alışverişler için geçerlidir. Kampanya dahilindeki cihaz - BenQ Siemens A38 - SIM kilitli olup, sadece AVEA hattı ile çalışmaktadır. Cihaz; her abonenin abonelik sözleşmesini imzalamasını müteakip hat aktivasyonunun yapıldığı tarihten itibaren 12 ay içerisinde (kampanya geçerlilik süresi) ve/veya her halükarda herhangi bir zamanda BenQ'nun yetkili servisleri dışında 3. kişilerce SIM kilidinin kaldırılması halinde, garanti kapsamından çıkacaktır. Avea, Kampanya kapsamında cihaz marka, model ve fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya stoklarla sınırlıdır. Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

mfiz

13 Aralık 2006; 9:36:28 

500 kontörün kullanım süresinin sınırsız olması ve her yöne olması çok iyi. Telefon çok iyi bir telefon olmasa da 500 kontörün fiyatına bakarsak çok ekonomik bir fiyatla alınmış oluyor (ayrıca bu telefon Motorola C113a'dan daha iyi bir telefon en azından). Bence şu ana kadar yapılan cihaz kampanyaları içinde en iyisi bu.

mfiz

13 Aralık 2006; 9:38:50 

Ayrıca kampanyanın duyurulduğu web sayfası:

http://www.avea.com.tr/sta/kampanyalar/aveatelefon.shtml?pagemenu=bkampanya.aveatelefon

tj2master

13 Aralık 2006; 9:50:31 

arkadaşlar bu telefonun sim kilidi kırılabilir mi acaba.avea hattan hayır yok.bari telefon işe yarasın.yada bu telefonu aldığımız hat ile değilde daha önce elimizde bulunan avea hat ile kullanabilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tj2master -- 13 Aralık 2006; 9:52:26 >

AMD Athlon64 X2 4200+(Toledo),Epox 9NPAJ,Winfast 128MB PX6600GT TDH,
Twinmos 512x2 DualDDR 400 CL2.5,Seagate 160GB SATA 8MB NCQ,Western Digital WD2500KS,LG 4163B,AOPEN H600B28,LG F700B,Genesis TV,Creative Inspire 4400,Airties RT101,Microsoft Laser 1000,A4Tech Klavye,Piranha KS1211,Kodak CX6330,Panasonic SL-MV50,Creative Zen Vision:M 30GB,Sennheiser CX300,Engtron SD570SP,Powerball

Mobil işkence..TÜH BE!
akın48

13 Aralık 2006; 11:35:42 

arkadaşom bilgi için sağol
ama yaşadığın yerde avea doğru dürüst çekmedikten sonra ne işe yarar

benim hayatta yegane onurum,servetim TÜRK lükten başka bir şey değildir.
ey TÜRK yukarıda gök çökmedikçe aşağıda yağız yer delinmedikçe senin il ini,töreni kim bozbilir? BİLGE KAĞAN

nebuzaradan

13 Aralık 2006; 11:39:54 

quote:

Orjinalden alıntı: nika48

Doğru söze ne denir

k.s.d.

13 Aralık 2006; 12:04:13 

Bu telefonun kulaklığı var mı??

highjacker

13 Aralık 2006; 13:28:19 

turkcellin verdiği daha kötü bir cihaz ve daha kötü koşullu kampanyanın reklamını yapmak ve burada daha iyi bir kampanya çıkınca hedef saptırmak konusunda oldukça başarılı gözüküyorsun

tebrik ederim.

quote:

akın48

13 Aralık 2006; 14:58:22 

quote:

Orjinalden alıntı: highjacker

turkcellin verdiği daha kötü bir cihaz ve daha kötü koşullu kampanyanın reklamını yapmak ve burada daha iyi bir kampanya çıkınca hedef saptırmak konusunda oldukça başarılı gözüküyorsun

tebrik ederim.

quote:

o zaman senin deyimine göre açılan topiklerin çoğu reklam amaçlı!

turkcell in sahibi babam değil ama sen avea nın sahibi babanmış gibi konuşuyorsun.

sadece turkcell değil telsim ve avea hakkında hem olumlu hemde olumsuz görüşlerimi yazmışımdır.

ey TÜRK yukarıda gök çökmedikçe aşağıda yağız yer delinmedikçe senin il ini,töreni kim bozbilir? BİLGE KAĞAN

highjacker

13 Aralık 2006; 15:33:04 

kişisel polemiğe girmek gibi bir niyetim yok
neden reklam dediğimi biliyorsun,
Turkcellin reklam mailinde yer alan iki farklı hizmet için yazdıklarını kopyalayıp yapıştırarak iki farklı topic açmıştın.
Ben buradaki diğer topicleri değil senin o iki topici kastettim. Diğer topiclerde Turkcell i methedip diğerlerini kötüleyen mesajlarını kastetmedim.

Ayrıca babamın malıymış gibi konuşmuyorum. Burada yazdığım yazıların çoğu teknik konularda bilgilendirme amaçlıdır. Hiçbir şekilde körü körüne takım tutan fanatikler gibi kendi kullandığım operatörü övüp sırf çamur atmak için diğerine asıldız suçlamalar yapmam.
Bir bildiğim varsa bunu gerekçeleriyle birlikte söylerim.
Aynı zamanda da post sayım artsın diye her topic içine iş olsun diye up yada smile işaretide koymam
Üye olduğum tarihe ve mesaj asyıma bakarsan ve o tarihte yada daha sonra üye olanlarla benim mesaj sayımı kıyaslarsam sonucu görürsün.

Senin turkcellin reklam mailinden copy/paste yaptığın topicinden daha iyi şartlara sahip olan bir kampanyanın bildirildiği bir topicte bu şekilde bir mesajını görünce dayanamadım ve görüşümü belirttim.

Görüşüme katılırsın ya da katılmazsın bu senin bileceğin bir iş ama bunnu sonucunda bana çok komik bir suçlama yöneltmişsin.
Keşke Avea babamın olsaydı :)

quote:

o zaman senin deyimine göre açılan topiklerin çoğu reklam amaçlı!

turkcell in sahibi babam değil ama sen avea nın sahibi babanmış gibi konuşuyorsun.

sadece turkcell değil telsim ve avea hakkında hem olumlu hemde olumsuz görüşlerimi yazmışımdır.

nescafe07

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Aralık 2006; 15:45:23 

iyi ya buda benim görüşüm avea yaşıdığım yerde çekseydi emin ol hemen kullanmaya başlardım.

ama malesef çekmiyor.

akın48

13 Aralık 2006; 16:05:11 

highjacker dostum benimde polemiğe girmeye niyetim yok
turkcell in reklamını yapsam bana para vermiyor
orda yazdıklarım tamamen bilmeyenler içindi herkes turkcell in net sayfasını girmiyor
evet ben turkcell kullanıyorum başka bir hat burada doğru düzgün çekmiyor telsim aldım evimde çekmiyor bahçede çekiyor avea aldım aynı şekilde hatta daha kötü çoğu yerde çekmiyor bu açılan topike o yüzden böyle bir cvp yazdım avea düzgün çeksin emin olhemen kullanacağım cüzdanda bekliyor.yoksa fanatik falan değilim.

nescafe07

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

13 Aralık 2006; 16:15:02 

ya kim hangi hattı kullanıyosa burda onu savunuyo arkadaşlar..
ama şuda bir gerçekki türkcellin öle çekmeme gibi bir problemi olmuyo
diğer operatörlere göre tabii çok daha kaliteli hizmet sunuyo tabi brazdapahalı oluyo ama bence telefonun konuşurken kapanmasından şebeke aramasından daha iyidir bu pahalılık
tabi herkezin fikri kendine göre haklı bu benim düşüncem

coyjonquil

13 Aralık 2006; 16:40:55 

quote:

Orjinalden alıntı: nescafe07

ya kim hangi hattı kullanıyosa burda onu savunuyo arkadaşlar..
ama şuda bir gerçekki türkcellin öle çekmeme gibi bir problemi olmuyo
diğer operatörlere göre tabii çok daha kaliteli hizmet sunuyo tabi brazdapahalı oluyo ama bence telefonun konuşurken kapanmasından şebeke aramasından daha iyidir bu pahalılık
tabi herkezin fikri kendine göre haklı bu benim düşüncem

başta ben de aynı şeyleri düşünüodum.turkcell pahalı ama kalitesi için katlanacağız diodum ama son 2 ayda avea da çok büyük gelişim oldu.bu kampanya da bir atak bence..

nescafe07