Şimdi Ara

Her yere konulan gereksiz tümsekler!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gaziantep'te yaşıyorum, karataş kavşağı kapalı olduğu için mecburen 75. yıl tarafındaki yolu günlük kullanıyorum. Yol o kadar berbat olmasına rağmen en az 20 tümsek, balıksırtı vs ne derseniz var. Ey belediye, zaten 30 km ile gidemiyoruz, neyin fantezisi bu? Kaymak gibi asfalt olur anlarım da yolu yapan mühendis kör olmuş misali langır lungur gidiyoruz zaten....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Son zamanlarda ne olduysa her sokak basina sari dalgalardan koydular. Tikir tikir yapanlardan hani. Ama epey yuksek. Kimisi 10 metre arayla hem de. Bir kac yerde tumsek var. Nerden icap ettiyse bi anda mantar gibi cogaldilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    Sarı dalgalar çevre için büyük bir sıkıntı.
    Özellikle boş hafriyat kamyonları hızla üzerinden geçtiğinde art arda gök gürültüsü gibi ses yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayla giderken sinir oluyorum dur kalk yapmaktan ama yaya giderken yanımda çocuklar varken keşke daha fazla koysalar diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Istanbuln ara sokaklarini gorseniz birde abartmiyorum cukurlari takip etmekten yola bakamiyorum.Aracin heryerinden trim sesleri geliyor hangi aractan gelmezki bu yollarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanın ses gelmeyen yeri kalmadı bu yollar yüzünden
  • Bunlar meskun mahallerde hız yapan, kavşağa gelirken yavaşlamayan insanlar yüzünden konuluyor.adam gibi sürse herkes bunlara ihtiyaç kalmaz, ne oluyorsa kendi halt yememizden oluyor yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çukurlar yüzünden araçlarımız çabuk yıpranıyor. Insanlar çukurdan kaçmak için 40 takla atıyorlar. Ben de dahil. Tümseklere gelince bazıları aşırı yüksek ve gereksiz. Aracım yere yakın zaten. Altını sürttüğümde gelen ses eşliğinde sövmeye başlıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam tümsek olsun yavaşlatsın ama insan geçicek bunlardan arabayı havaya kaldıracak kadar abartılı saçma sapan yapılanları var yavaş geçsende resmen altı yere sürtüyor o zaman oraya koyandan yapana kadar çınlatıyorum
  • Hocam tümsekleri, kasisleri bilmem de Antep'de 1.5 yıl yaşadım, o trafik ışıkları var ya o trafik ışıkları... Onu ayarlayanların gerçekten zekalarından gerçekten şüphe ediyorum. Sırf o trafik ışıkları yüzünden Antep halkı trafikte o kadar agresif. Üniversitenin orada oturuyordum, Kırkayak parkının orada çalışıyordum. Arkadaş 7 km'lik bir mesafemiydi tam hayırlamıyorum o ışıklar yüzünden 25 dakikada gidip 25-30 dakikada dönüyordum. Güzergahım üniversite yolundan devam et, araştırma hastanesini geçtikten sonra düz değilde, metro avm caddesine gir, sonra masal parkı yolundan dön. Yani ışıklar olmasa var ya 5-10 dakika sürmeyecek yol... Her ışık abartısız 10 saniye yeşil, 70-80 saniye kırmızı. Bir trafik ışığına belki 3 kere takılıyorsun. Sonra diyorlar ki sarıda korna basma, ben de karşıyım sarı da kornaya basılmasına ama bu kural antep'de geçerli değil. İnsan canından beziyor.
  • Malatya - Yeşilyurt ilçe merkez arasına her kaza olan yere tümsek yapmışlardı hiç unutmam.
  • arabalarımız iyi dayanıyor bu yollara istanbulda her belediye farklı tuzaklar sunuyor. sürekli gitmediğim bir bölgeye iş icabı gidince manyak oluyorum. yola reflektör döşeyen bile var, ortalama 7 8 cm yüksekliğinde ve arabanın omurgası zangırdıyor.
  • Okul çevrelerine, eğitim kurumları çevrelerine, park ve oyun alanlarının çevrelerine, özetle çocukların olduğu bölgelere koyulması gerekiyor. Kurallara "ceza yerim" diye uyan bir toplumuz. Ülkemizde malesef sürücü bilinci yok, kaç hayat karardı mahalle aralarında gazlayanlar yüzünden. Almanyada 50 olan hız limiti okul önünde 30 a düşüyor. Gece yarısı bile geçsen hızını düşüreceksin. Kamera varsa flaşlar patlıyor- kesin ceza geliyor. Tüm insanlar da yavaş gidiyor.

    ha gereksiz yerlere konan, bir de artık nasıl şekil veriyorlarsa çok sert geçişler oluyor bazılarında, onları koyan, balık sırtı diye aracın altına sürten tümseklere de bir standart ve özen gösterilmeli, gereksiz yerdekiler kaldırılmalı.
  • Trafik magandalarının ceremesini biz çekiyoruz malesef.
    Neden bu kadar çok hız tuzağı var, buna kafa yormadan isyan etmenin bir anlamı yok. Ara sokakta gazlayana müstehaktır o tümsekler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sprtv

    Trafik magandalarının ceremesini biz çekiyoruz malesef.
    Neden bu kadar çok hız tuzağı var, buna kafa yormadan isyan etmenin bir anlamı yok. Ara sokakta gazlayana müstehaktır o tümsekler.

    Merhaba.
    Ben o tiplere her gün bela okuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sprtv kullanıcısına yanıt
    Doğru diyosun da başka bir çözümü olmalı. Gece yarısı, yol bomboş ama o kadar tümsek var ki insan sövmekten bıkıyor artık. Trim sesleri olmayan araba kalmıyor sonra. Anlamadığım ise aynı yönde 10 a metre arayla 3 tümsek mantığı ne? Engelli atlama mübarek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum gece yarısı yol bomboş da, zemin katta alt katlarda yaşayanlara sor bakalım gece yarıları yoldan geçen araçlar nasıl yüksek hızlarda ve hızlı geçiyor o yollardan. Aracımın ağzına sıçıyor bu tümsekler ama bazılarına hakikaten müstehak!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın Antep'ten kaçtım bitmedi mi hala o çalışma?zaten bütün yollar Köstebek yuvası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce şunu anlamak lazım, o yollarda ben 20-30km ile gidiyorum zaten. Tümseklerin amacı da zaten bı hızda gitmemi sağlaması. Ya zaten yavaş gidiyorum, e niye takır tukur rahatsız oluyorum ki? Yavaş gideni etkilemicek, hızlı gideni rahatsız edecek bir sistem yapmak bu kadar zor olmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çukurlara küfrederim ama hız tümseklerine karşı değilim.

    Tatildeydim 1 ay önce. Siteye hep tümsek yaptırırdık belediye gelir kırardı. Su hattı falan geçmiş üstüne de kocaman taşlı toprak dökmüşler. İçeni sıçanı gece o kadar hızlı geçiyorki taşlar havada uçuyor. Belediye hiç ilgilenmiyor.... Arabam garajdayken gece hızlı geçen bir şerefsiz kocaman taş fırattı ve bagaj kapağımı göçertti boya kazındı. Çok sinirlendim hadi cana geleceğine mala gelsn diyorsunda o sırada bagajdan bişey alıyor olsaydım kafama geleydi o taş vallaha ölrdüm orada. Bajın en sert kısmını göçerten taş insana ne yapmaz.

    ana arterler dışında her cadde sokak birleşimine ara sokaklara keşke kasisler konulsa. Tabi bunlar standart yükseklikte olacak kafalarına göre yapılmış kasisler olmayacak :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.