Şimdi Ara

Iphone 5'ten nexus 5'e gecmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bugun ikinci konum farkli konular ama bolumu kirlettiysem kusura bakmayin neyse ben 5 kullaniyorum ama ekran artik kucuk gelmeye basladi ve ekranimin icine toz falan kacti sogudum cihazdan aklimda nexus 5 e gecmek var saf android sizce gecilir mi ? Cok aratir mi ios

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • note 4,5 hariç geçme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nexus telefon harşka ancak sarjı berbat birde benim telefonda çok arıza verdi sattım şimdi ip6ya geçicem aman sakın öyle bi hata yapma
  • kesinlikle hayır
  • Geçme bencede iosu çok ararsın.
  • Sakın geçme bende iphone 6 dan xperia z3 e geçmeyi düşünüyordum iyiki geçmemişim. Android telefon kullanmak ıskence iphone'dan sonra. Zaten bırcok kısı gecıp pısman olup tekrar ıphone a dönüyor ve büyük bir para zararına sebep oluyor.

    ÖZET: geçme pişman olursun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4'ten i6'ya geçtim. Bir daha Nexus kullanır mıyım? Hayır. Aslında telefon günlük kullanım için değil. Öyleymiş gibi görünüyor ama değil. Özellikleri kağıt üstünde iyi gibi görünse de kullanımı sana yeterli gelmeyecektir. Kamerasından tut şarjına kadar optimum verimlilik yok. Geliştirici değilsen Nexus serisine bakma. Ben i5 ya da Nexus 4 arasında kalmıştım, android uygulama geliştirme için Nexus alıp pişman olmuştum.

    Örneğin Nexus 4'te şarj ve kendi kendine kapanma problemleri vardı. Nexus 5'te zira kasa çatlaması ve yine restart atma problemleri var. Ufak gibi görünen daha nice problem seni telefondan soğutmaya yetiyor. Biraz para eklemeyi düşünürsen 5s bakabilirsin bence. Ekran küçüklüğü temel sorun ise 6 bakabilirsin.
  • Attan inip sıpaya binmek istiyorsanız geçin. Hayatımda sadece birkaç ay Android tecrübem oldu alışamadan gittim sattım. Android cihazların tümü 1 yıl görmeden kasmaya ve donmalar yapmaya başlıyor. 1 seneye yakın süredir 6+ 64gb kullanıyorum bir kez cihazın takıldığını görmedim. Tüm işlerimi de telefonumdan götürüyorum.

    Aynı zamanda Android cihazlar senesini görmeden %30-40 değer kaybediyor.
  • Nexus Cihazlar güzel fakat Batarya ve kameraları sorunlu. iPhone 5 daha iyi. Kullanmaya devam et derim.
  • NEXUS cihazlar saf android olduğu için yazılımı en stabil androidler..ancaak saf olduğu için lg samsung sony gibi firmaların android arayüzlerindeki bir çok özellik yok.bu da kullanımı zorlaştırıyor...iphonedeki kullanım kolaylığını çok ararsın ve ardından custom rom yükleme arayışları başlar..feleketin başladığı nokta da burası olur :) sana tavsiyem sakın geçme...saf android sanıldığı kadar güzel değil çünkü içi boş bu yüzden stabil:)

    zaten geçersende sana garanti veriyorum 1 hafta bile geçmeden iphone'na geri dönme çabası içine girersin..


    edit: bu yazıyı yazan asus zenfone 6 android L kullanıcısıdır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K084K -- 1 Eylül 2015; 10:26:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.