Şimdi Ara

Zopo, Helio X20 ve 4GB RAM taşıyan bir Phablet modeli hazırlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zopo, Helio X20 ve 4GB RAM taşıyan bir Phablet modeli hazırlıyor


     

    MediaTek'in 10 çekirdekli olarak lanse ettiği Helio X20 yongaseti henüz resmi olarak piyasaya çıkmadı ancak şimdiden pek çok akıllı telefon üreticisi sıraya girmiş durumda. Elephone ve HTC yeni modellerinde Helio X20 yongasetine yer vermeye hazırlanırken, tanıdık bir isim Zopo da listeye eklendi. 




    20nm fabrikasyon süreci ile üretilecek olan Helio X20, yoğun iş yüklerinde 2 adet Cortex-A72, orta seviye iş yüklerinde 4 adet Cortex-A53 ve en düşük iş yüklerinde yine 4 adet Cortex-A53 çekirdeğini devreye sokarak en iyi performansı en iyi enerji tasarrufu ile sunmayı amaçlıyor. 




    Yongaseti beraberinde 4 çekirdekli ve 850MHz saat hızında çalışan Mali-T880 grafik birimi getiriyor. Ancak yongasetinin eksik tarafı LPDDR3 belleklere kadar ve 2K ekranlara kadar destek sunabilmesi. 




    Zopo'nun yeni Phablet modeli Helio X20 yongasetinin yanında 6 inçlik 2K ekrana sahip olacak. 4GB RAM ile sistemi destekleyecek olan Zopo, arka kısımda da 20MP çözünürlüğünde bir kameraya yer vermeyi planlıyor. Zopo'nun yeni amiral gemisi için rekabetçi bir fiyat etiketi belirleyeceği tahmin ediliyor. 




    HTC One A9 ve Elephone P9000 modellerinde de 4GB RAM, 20MP çözünürlüğünde arka kamera, Full HD veya 2K ekran gibi özelliklerin yer alacağı biliniyor. Bu bakımdan daha çok fiyat açısından sıkı bir mücadele yaşanacak gibi görünüyor.  

     

     







  • Açıkçası, helio x20'nin performansını oldukça merak ediyorum. Ayrıca mali t880 gpu'sunun 2K'de nasıl bir performans sergileyeceği de, merak konusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitalmarket kazıkçıları oldukça Türkiyede rekabetçi bir fiyatla satılamayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefon dolu dolu güzel olacak gibi işlemci süper performanslı olacaktır ama ben s810 gibi hatta dahada fazla ısınabilecegini düşünüyorum işlemcinin çekirdekler yüksek hızlarda çalışırsa ısınma kaçınılmaz olur..

  • ...terk et artik burayi !
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görmebak

    Digitalmarket kazıkçıları oldukça Türkiyede rekabetçi bir fiyatla satılamayacak.

    Zaten o dijitalmarket denen çapsız, beceriksiz, vurdumduymaz, kalitesiz... firma son 1-2 yıldır zopo modellerini getirmiyorki. Bıraksa da adam gibi bir firma getirse. Zopo zp999 gibi neredeyse eksiksiz bir modelden mahrum kaldı insanlar. Tabiki bunu da getirmeyecekler.
  • 2k ekrani t880 dahi kaldiramaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.