Şimdi Ara

dayimdan nefret ediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 hafta once dayim sehir disina cikacakti (bizim evimiz metroya yakin diye arabasini bize birakmisti) bende salak gibi gittim arabasinin icini temizledim (audi a3) hatta elime bezi aldim camlari ve camur olan kisimlarinida bi guzel silmistim (hakkim haram olsun.) sonra dayim ve yengem istanbula geldiler, arabayi almak icin bize ugradilar bi baktilar araba cillop gibi (bende hic hava,civa yapmadim."ben yaptim vs." diye) neyse bu serefsiz,alcak dayim ablami kendi evlerine goturduler 3-4 gunlugune ( yengem ve dayim ablami cok severler, ablama surekli hediye alirlar,telefon alirlar vs ) ama 1 hafta oldu ne gelen var, ne gideeen... ablam yarin eve ugrayip bi kac kiyafet falan alicakmis. Yani en az 1 hafta daha orda... simdi siz diceksinizki kiskaniyosun falan, evet biraz kiskaniyorum cunku ablamlar cafelerde,starbucks'larda gezerken ben evde bacagima konan sinekleri avliyorum.. en sinir oldugum sey ablami gozumun onunde alip getmeleri, bana sormadilar bile ( zaten hic bir zaman sormadilar, evlerine en son 3-4 sene once gitmistim, ondada ailecek gitmistik ) bi daha dayim arabasini bize birakip gitsin yemin ediyorum arabayi boydan boya anahtarla cizip, arabanin icinndeki erkek parfumlerini falan alicam... baska napiyim sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >








  • Yas kac kardes.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VideSupra kullanıcısına yanıt
    17

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan oğlum bak senle aynı yaştayız, sana bi kaç tavsiye vereyim
    boş boş işlerle uğraşma
    ya git arkadaşlarınla takıl, ya git bir yerde çalış oda olmuyosa spor falan yap bi şekilde zaman geçir
    yada sınav var bak önümüzde ona çalış
    salak salak işlerle uğraşıp triplere girme
    allahım ya güldürdün gece gece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MR. Robot

    2 hafta once dayim sehir disina cikacakti (bizim evimiz metroya yakin diye arabasini bize birakmisti) bende salak gibi gittim arabasinin icini temizledim (audi a3) hatta elime bezi aldim camlari ve camur olan kisimlarinida bi guzel silmistim (hakkim haram olsun.) sonra dayim ve yengem istanbula geldiler, arabayi almak icin bize ugradilar bi baktilar araba cillop gibi (bende hic hava,civa yapmadim."ben yaptim vs." diye) neyse bu serefsiz,alcak dayim ablami kendi evlerine goturduler 3-4 gunlugune ( yengem ve dayim ablami cok severler, ablama surekli hediye alirlar,telefon alirlar vs ) ama 1 hafta oldu ne gelen var, ne gideeen... ablam yarin eve ugrayip bi kac kiyafet falan alicakmis. Yani en az 1 hafta daha orda... simdi siz diceksinizki kiskaniyosun falan, evet biraz kiskaniyorum cunku ablamlar cafelerde,starbucks'larda gezerken ben evde bacagima konan sinekleri avliyorum.. en sinir oldugum sey ablami gozumun onunde alip getmeleri, bana sormadilar bile ( zaten hic bir zaman sormadilar, evlerine en son 3-4 sene once gitmistim, ondada ailecek gitmistik ) bi daha dayim arabasini bize birakip gitsin yemin ediyorum arabayi boydan boya anahtarla cizip, arabanin icinndeki erkek parfumlerini falan alicam... baska napiyim sizce?

    Ailede tek dayımı pek sevmem desem yeridir.
    Dayını muhataba almazsın olur biter.
    İstemeyerek kan bağı taşıyorsun,olay bundan ibaret.
    Kimseyi sevmek zorunda değilsin.
    Hepsinin canı cehenneme de.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napalım yani -- 1 Eylül 2015; 16:04:10 >




  • Napalım yani N kullanıcısına yanıt
    Bi söz vardır " dayına day..ım" aynen bu söz tam benim şerefsiz,alçak,köpek dayım için söylenmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabiliyorsan al kardeş ne diyim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yapma yegen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı insanların ilgi görmeye ihtiyacı olabilir bazı boş beleş sorunlu kafalar boş boş işlerle uğraşma yaş kaç gibi sorular sormuşlar. Öncelikle maalesef insanların yargıları çok basit, bunu kendin de gözlemleyebilirsin, mesela ablan eğer sarışnı mavi gözlüyse veya sen değilsen ablanı severken seni sevmiyor olabilirler, veya ablan çok zarif görünüyorsa sen dış görünüş itibariyle (erkekliğin de etkisiyle) güçlü, zariflik karşıtı bir algı uyandırdığından seni sevmiyor olabilirler. Kıskanmakta haklısın ama pek de özenilecek şeyler değil, Starbucks'a sen de gidersin, hatta Starbucks özenilecek bir şey değil, orada farklı bir muhabbet yok ablan yine ablan, sadece 10 tl lik kahve içiyorlar hepsi bu. sen de daha iyisini yap, mesela İstanbulda'ysan gezilecek tepeleri filan önemli yerleri atmosferi güzel olan yerleri gez, inan gökdelen manzaralı iğrenç kahve cennetlerinden daha güzel bir şey.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.