1-2 saat önce banada almak kısmet oldu sonunda şöyle bir bakıyorumda monutorume kimse çamur atmasın gerçekten çok güzel ayrıca 600 ytl ye 1680*1050 çözünürlüğü 22 inç monutormu kaldı bu zamanda ?
G0ld bilgisayara bugün girmesi gerekiyordu monutorun arayıp sormanız lazım bu arada kargo ücreti yok. Istanbul dışına da ücret alınmıyor diye biliyorum.
ehehe millet ekran gösterme adı altında işi bireysel Kasa Showuna dökmüş :P eheheh Çok güzel kasalarınız var hayırlı günlerde kullanın
quote:
Orjinalden alıntı: SELBAL
selam arkadaşlar bende dayanamayıp pc dükkanında sattığım bu deli monitörden aldım ve sony 19 lcd den vazgeçip aldım ilk başlarda ekrana alışamadım fakat şuan vazgeçilmez oldu bir kaç resim vermek istedim bu monitörü herkese tavsiye ediyorum fiyat performans lcd si denilebilir
Serhan UYGUR PC: C2Q Q6600//4GB OCZ Platinum@1140Mhz//Gigabyte DS3-R F10//1TB HD//ASUS 8800GT 512Mb//Cambridge Soundworks 5.1 Laptop: Acer8920 // T9300 @2.5Ghz // 18.4” Full HD // Blu-Ray // 500GB HD// 3Gb Ram // 9500GS 512mb/1790mb MGS 4 // GT5:P // Uncharted // Heavenly Sword >> Playstation 3 NTSC-U 20GB <<Killzone 2 // Resistance 2 // Little Big Planet // GOW3 GTA IV // Condemned 2 // PES 2008 >> XboX 360 NTSC-U Premium << Too Human // Fable 2 // Halo 5 // Forza 8 // PGR 10:P Samsung 226 BW + Samsung 2232BW + Samsung LE-40M87BD 1080P LCD TV (Oley) Killzone 2 , GT5, Cell, hangisi ile vursam :))) Doymuyorlar! ;) PSN:GodPower GamerTag: serhanuygur
yaw bende alıcam fakat 600ytl ciavrı ölü pixel testi yaptıracak bir yer arıyorum İst da nereden almamı önerirsiniz
Yarın cıkıp alıcam acil öneri lazım :)
ViewSonic kaç ölü pixelde garanti veriyor ? bu yazı nedemek oluyor
quote:
Piksel Arızası Politikası hakkında Not: Herhangi bir alt piksel hatası (kırmızı ya da yeşil veya mavi) için, ViewSonic LCD ekran ürünleri, ISO standardı 13406–2 Class II’ye uygun olarak garanti edilmektedir. Pikseller hakkında, ViewSonic standart, kırmızı, yeşil ya da mavi alt piksellerden oluşan herhangi arızalı (kalıcı olarak karanlık kalan veya sürekli parlak kalan) komple bir piksele izin vermeyen ISO 13406-2 Class II gereklerini aşmaktadır (“Sıfır Piksel Hatası Politikası”)
yaw bende alıcam fakat 600ytl ciavrı ölü pixel testi yaptıracak bir yer arıyorum İst da nereden almamı önerirsiniz
Yarın cıkıp alıcam acil öneri lazım :)
ViewSonic kaç ölü pixelde garanti veriyor ? bu yazı nedemek oluyor
quote:
Piksel Arızası Politikası hakkında Not: Herhangi bir alt piksel hatası (kırmızı ya da yeşil veya mavi) için, ViewSonic LCD ekran ürünleri, ISO standardı 13406–2 Class II’ye uygun olarak garanti edilmektedir. Pikseller hakkında, ViewSonic standart, kırmızı, yeşil ya da mavi alt piksellerden oluşan herhangi arızalı (kalıcı olarak karanlık kalan veya sürekli parlak kalan) komple bir piksele izin vermeyen ISO 13406-2 Class II gereklerini aşmaktadır (“Sıfır Piksel Hatası Politikası”)
Walla tam da onu diyodum... HAni "mıncıklamayacaz" ama alırken hiç olmazsa piksel kontrolü yapabilmemiz lazım.Bende Gebze Gold u sıkıştırıcam yarın.Bakalım ne diyecekler....OLmazsa forumu açtırırım, bakın millet bakıpta alıyo derim..