Şimdi Ara

komple mini itx sistem+monitor g620-8gb ddr 3 kasa vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Bilgisayarı halihazırda kullanmaktayım. Özellikleri şu şekildedir;
    -İntel pentium G620 Sandy Bridge 32nm işlemci (2,6Ghz 3Mb önbellek, Tümleşik intel 850 Mhz grafik işlemcili, 65w gibi düşük enerji tüketimi, 32nm olmasından dolayı az ısınmaktadır.)
    -G Skill Ripjaws 8gb (2*4 GB) DDR3 1600 mhz dual ram (üzerinde kırmızı soğutucuları vardır. 4gb fiyatı 100-140 tl arasında değişmektedir.)
    -Gigabyte H61N-usb3 soket 1155 mini itx anakart (soket 1155 serisi 22nm ve 32 nm intel i serisi işlemcilerle tam uyumludur.istediğiniz gibi değştirebilirsiniz. üzerinde 2 adet Usb3,0 ,6 adet arkada 2 adet önde olmak üzere 8 adet Usb2,0 portu, e sata portu, ayrı ayrı olmak üzere 3 adet görüntü çıkışı (hdmi, vga,dvi),ethernet, dual bios özelliğine sahiptir ve 3.0TB+ hdd destekler, spdif out line in line out ses giriş çıkışlarını destekler. Ekran kartı için harici slota sahiptir)
    -Dark Modern Yatay/Dikey 150W Kart Okuyuculu Mini-ITX Kasa (sd/mmc mspro kartları okur,ön panelde iki usb girişi,kulaklık çıkışı,mikrofon girişi bulunmaktadır.güç kaynağı dahildir.taşıma kutusu ve masaüsti ayakları vardır) 150 TL
    -samsung 320 gb sata2 5400 rpm notebook harddisk (bad sector yoktur.sorunsuz çalışmaktadır.win 8 başlangıç süresi 22 sndir.)
    -Hitachi-Lg HL-DT-ST DVDRAM GT80N dvd +rw
    -Samsung sync master 940 bw 19" siyah geniş ekran monitör 75hz 1440x900 çözünürlük desteklemektedir. Ekranın sol ve alt kısmında silerken dikkatsizlik sonucu oluşmuş çizikler vardır. Kullanıma engel değildir. Fotoğraflarda göstermeye çalıştım.hem dvi hem vga çıkışı vardır.
    -dark usb 2.0 antenli wdn-150n wifi dongle hediye :)
    Arkadaşlar ürünlerin tamamı sorunsuzdur,çoğunluğunun kutuları mevcuttur kutuları ve içerikleriyle eksiksiz teslim edilecektir. İsteyen istediği şekilde görüp deneyebilir.programlarıyla gelebilir. Fotoğraflarda yeteri kadar detay vermeye çalıştım. İstediğim fiyat hepsine toplam 500 TL dir. Hepsini birlikte satmayı düşünüyorum ancak parça parça hepsine alıcı bulursam o şekilde de ayrı ayrı satabilirim.

    Satış için özelden mesaj atıp telefon numaramı isteyebilirsiniz.sistemdeki telefon numaram eskidir güncelleyemedim . Sivasta yaşıyorum.Ancak Ankara içi de teslim edebilirim. Bu şehirlerde tanıdıklarınız var ise deneyerek teslim alabilirler. Ya da kargo ücreti alıcıya ait olmak kaydı ile kargo gönderebilirim.

    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.