Şimdi Ara

CoD:BO3 mü yoksa BF: Hardline mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar güzel bi multiplayer FPS oyunu oynamak istiyorum. BF Hardline hiç Twitch'te görmüyorum BF4 bile oynanıyor ama Hardline oynayan yok güzel değil sanırım.

    Twitch'te CoD'a baktığımda AW ve BO2 de oynandığını gördüm. Sanırım CoD daha güzel BFden? Siz ne dersiniz? CoD BO 3 alayım mı?



  • İkisinide oynayan biriyim ve tamamen zevk meselesi. Bf çok gerçekçi ve zor. Sniper kullanmak istiyorsan codda adama nişan alıp sıkarsın ama bf de merminin gidiş süresini ve düşüşünü hesaplayıp ona göre sıkman lazım mesela. Ben codu daha çok seviyorum bf ye alışamadım bir türlü ama senin biliceğin iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kralizasyon

    Merhaba arkadaşlar güzel bi multiplayer FPS oyunu oynamak istiyorum. BF Hardline hiç Twitch'te görmüyorum BF4 bile oynanıyor ama Hardline oynayan yok güzel değil sanırım.

    Twitch'te CoD'a baktığımda AW ve BO2 de oynandığını gördüm. Sanırım CoD daha güzel BFden? Siz ne dersiniz? CoD BO 3 alayım mı?

    batlefield call of duty fark atar anket sonuçlarında bfe önde çıkıyor çoğu kisi bfe yi tavsiye ediyor tavsiyem bfe al ama cod efsane onun yeri başka
    bfe 3 ü tercih edebilirsin hardlinede güZELDİR onuda oyna bfe 4 ü hiç oynamadım o nedenle bir şey diyemeyeceğim
  • kralizasyon K kullanıcısına yanıt
    Twitch'e bakacak olursan global offensive oynaman lazım.
    BF ve CoD farklı oyunlar, silahla oynamayı seviyorsan CoD al ama sesler boncuklu tabanca gibi geliyor bana. Rezil bir oyun, geri tepme falan yok hemen ölüyorsun veya öldürüyorsun.
    Onun dışında insurgency ve cs go önerebilirim, bf3 de fena değil. Rezil oyunlara çok para verme, ucuz bir şey al oyna.
  • Zevk meselesi Bf4 'de oynadım Hardline' da ama Coddan aldığım zevki alamadım denemen lazım.
  • bf 4 de boyuna koşturursun ve bi camper gelir vurur bütün yorulursun ama cod da haritalar küçük olduğu için sniper kullamak mantıksızdır o yüzden oynadıkça oynayasın gelir
    black ops3 ü yaklaşık 6 saat pc de oynadım zevkliydi
  • DUKE NUKE

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackOps 3 konusunda bir fikrim yok ama Hardline ı tavsiye etmiyorum.Battlefield 4 al daha iyi.
  • Battlefield'ların daha yavaş ve araç ağırlıklı bir oynanışı var. Takımınla birlikte hareket etmen ve taktiksel düşünmen gerekli. Ben seviyorum gerek haritanın büyüklüğü gerek silah ve gadget'ların kullanılışı olsun çok daha hoş geliyor bana. Yine de hardline'ın biraz daha hızlı bir oynanışı var önceki oyunlara göre.
    Hız ve aksiyon istiyorsan BO3 alman çok daha mantıklı olur. Haritalar daha ufak ve hızlı oyunlar dönüyor
  • Zevk meselesi ama Cod her zaman daha iyidir
  • kesinlikle ve kesinlikle battlefield hardline ben bunu COD BO III'ün Beta'sını oynayarak söylüyorum çünkü daha oyunun kendisi çıkmadı. COD Sledgehammer'ın eline geçtikten sonra zaten benim için hiç bir önemi kalmadı. Activision senaryoyu efsane yapıyordu. Sledgehammer'ın eline geçince bir hoplama zıplama çıktı ortaya senaryo kötüleşti Advanced Warfare'da da hoplama vardı Black Ops III'e de koymuşlar. Hani ben anlamadım Black Ops II'nin devamı değil mi bu oyun yahu?
  • Hardline alma. BO3 hiç alma. Battlefield 5'i bekle 2016 bence.

    Hardline alman saçma oyun beğenilmedi tamamen ticari amaçla Battlefield adı altında çıkmış bir oyun. Betasını oynadım Hardline'ın, oyun çok kötü diyemem ama BF3 gibi bir efsane değil, olamaz.

    BO3 yerine BO2 alabilirsin hala oynanmakta ve zombisi de çok iyi. Ama BF4'ten sonra CoD multiye girince üstteki arkadaşın dediği gibi boncuklu silahlarla kapışıyorum gibi oluyor. Hiç sevmiyorum CoD'un multisini. Story oynayacaksan CoD alabilirsin ama multi de BF çok önde. BO3'ün gameplayine baktım BO2'yle arasında hiçbir fark göremedim o hoplamalı zıplamalı suitten başka. Yine dar mapler, kolay silahlar, BF'ye göre hayli düşük grafikler ve 0 interactive environment.

    Bazı arkadaşlar demiş BF'de sürekli koşarsın bi anda ölürsün diye. Bu bana oyuna ilk başladığım da çok olmuştu. Ben de internetten BF4 guide tactics weapon loadout bakarak silahımın aksesuarlarını düzelterek vs geliştirdim kendimi. Piyade mapi girersen bunun olması zaten imkansız. Açık alan large conquest mapi girersen kendin belirliyceksin ne yapıcağını. Ben genelde alırım bi carbine veya assault rifle. Bi flag seçerim squadla birlikte gider temizlerim sürekli hareket halinde olup. Ele geçirip diğer flaga geçerim bu sırada denizden bot havadan heli saldıracaktır o yüzden dikkatli olup C4 RPG vs onlara da vurmam gerek. ponylionHD adlı youtuberın videolarını izlemeni tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0F7B056BC -- 7 Eylül 2015; 17:01:20 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.