Şimdi Ara

kıraathane ekibi ile vizyon kovalamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ünal Aysal, Adnan Öztürk..

    Bu iki isim birçok açıdan eleştirilebilir fakat şu bir gerçekki ikisi de dinamik, diksiyonu düzgün, medyanın soru sorarken "ulan bu şimdi ağzımızın payını verir" diyerek çekindiği, belirli bir bilgi birikime kültüre sahip, modern, vizyonu misyonu olan, kıssadan hisse Galatasaray Spor Kulübü Başkanı sıfatını taşıyabilecek isimlerdi.

    Biri gerek kendi hataları gerek siyasi baskı gerekse de 'ah o liseli' zihniyetinden sıyrılamayan dinozor kesim nedeniyle bırakmak zorunda kalırken; diğeri de ya bizzat Ankara'nın yada yine bu dinozor tayfanın 'sen çekil bakalım' buyruğuyla direkt yarış dışı kaldı.

    Bir de kıraathanede bir elde çay diğerinde okey sabahtan akşama kadar "mösleranın elleri göççüh yeğen" tadında futbol muhabbeti döndüren beyamcalardan hallice bir zihniyet ile kulübü yönetmeye çalışan Dursun bey ve ekibi var.

    X bir şirket olduğunu düşün, tanınırlığın yüksek, ülkenin ileri gelenlerindensin. Yabancı bir şirket ile mühim bir anlaşmanın arifesindesin ve o şirketin üst yönetimi yurtdışından seni ziyarete geliyor. Konuyla ilgili görevlendirdiğin kişi yada kişilere istediğin kadar sınırsız yetki ver o kişi yada kişilerin bilgi birikimi yoksa ve kültürel açıdan senin şirketinin gerisindeyse en fazla elde 'welcome' yazan bir a4 ile karşılama yapılır, eminönünde balık ekmek ve ufak çaplı bir boğaz turundan sonra şirkete geçilir. Misalen konuşuyorum aşağı yukarı bu şekilde. Fakat gerekli yeterliliğe sahip kişileri görevlendirirsen karşılama ekibi lisanını konuşturur, havalimanı önüne çekilen son model araçlara binilir, rezervasyonu çok önceden yapılan boğaza karşı filanca restoranda yemekler yenilir, şirkete geçilir, akşam da filanca mekana geçilir.

    Bugün içinde bulunduğumuz durum da aynı hesap. Tanınırlığın, saygınlığın var, biraz beynini kullansan uzakdoğu pazarına açılırsın, işinin ehli vede iyi menajerlik bağlantılarına sahip kişilerin olsa oyuncu almada satmada gram sıkıntı yaşamazsın, çalıp çırpmasan 'ama mali yapı ama faynenşıl feer piley' ayağına yatmazsın.

    Ha nereye varıyorum, bunlar gidene kadar bir cacık olmaz malesef.

    İnsanın içi acıyor ileri gitmek varken, ki tüm olanaklara sahibiz, direksiyonu kullanan kişi/kişiler tırt olduğu için bırak yerinde saymayı geri geri gidiyoruz ufaktan.







  • Anca bu kadar olur. :)

    Bakalım 'ah o liseli' zihniyetli dinozor tayfa daha ne kadar destek çıkacak bunlara.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.