Şimdi Ara

SİLK YÜZÜNDEN BANLANAN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENİM CHARIM DA BANLANDIR HERKES SERWER INI VE BAN NEDENİNİ YAZARSA İİ OLUR ARKADAŞLAR
    SADECE BAN YİYENLERİN SAYISINI TOPLUYALIM

1 BEN ARTIq LOVES YOq BÜYÜK BANI GERMANY LERE HAKARET YA DA 3 DEFA DEİŞİK KARTLARLA SİLK ALIMI YÜZÜNDEN 11 ARALIK 2006 DA ACCOUNT BLOCK OLMUŞ

SERWER : OLYMPUS 0oLoVeSo0_TR ARTIq başka bişeyle kasmaya karar verdim ..... bilen arkadaşlarımız varsa sitesini pm den bana ulaşabilirlerse ii olur

• YENİ Bİ SERWERE AÇILACAKMI ARKADAŞLAR BU KONU HAKKINDA DA BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞIM İÇİNDE TUTALIM !!!Ve bu sefer karar verdim serverda tek olup hiç bi türk arkadaşla laf dalaşına girmeyecem sadece GERMANY LERİ OYUNDA SİLECEM bi de ban yedim yerde post atmış gm

dio ki im from germany geçenlerde lag tan dolayı globalde yaazı yazmıştım belkide ondan banlandım...
  • Aynı tarihte bizim 70-67 aralığında 3 charımız gitti sen ne diyon cok uğraştık

Şimdi senin yapman gereken;

Buzdolabını son kademeye getir iyice soğut ve bi su iç (epey soğuk Olsun)
  • UYARI FALAN GELMEDİMİ DİREK KAPATTILARMI!!!!!!!!!!!
  • olympustan STR_Archer bamlandı onun banladığına çok üzülüyom yaaaa çok iyi bi abimizdi
  • uyarısız 100 yıllığına insan kötü oluyo be, hele bi de kendi charınıza bole bişi olduğunu düşünün hele benim kral bowcu charım, ıyyyy aman aman allah o günleri göstermesin
  • bende 5 tane cc var her seferıınde bırıyle alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı kredi kartından farklı accountlara silk alımında charlar banlanıyo, silki farklı chara alıyon bak bu cresi cartıyla demiyo satıyo ahanda oyuna giricen bakıyon banlanmışın, satarken satıyo parayı alıyo ole banlıyo bu joymax, işte size joymax bole bişi işte
  • kardes o kadar kasmıssın yaw yazık valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilhansulun

Aynı kredi kartından farklı accountlara silk alımında charlar banlanıyo, silki farklı chara alıyon bak bu cresi cartıyla demiyo satıyo ahanda oyuna giricen bakıyon banlanmışın, satarken satıyo parayı alıyo ole banlıyo bu joymax, işte size joymax bole bişi işte

parayı alıpmı banlıo...
  • arkadaşlar bende block yedim server toyda 57 lvl nukecim gitti çok harikaydı tek başına isy bile dayana biliyordu ama çok yazık oldu _fireshot_ du şimdi __aLoNe__ yi kasıyom şu an 50 lvl 52 lvl sos sword arıyom server troy pm pls
  • ya kardeşim xianda zZ_Troy_Zz adam globalden gm lere küfür edip bot sitesi reklamı bile yapıyo adama hiç bişey yapmıyolar ben oyuna ilk üye olduğum günde bu adam böyleydi 2,5 ay oldu e ban ne bişe ha bire basıyo kalayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaNaLTEHLiKe

ya kardeşim xianda zZ_Troy_Zz adam globalden gm lere küfür edip bot sitesi reklamı bile yapıyo adama hiç bişey yapmıyolar ben oyuna ilk üye olduğum günde bu adam böyleydi 2,5 ay oldu e ban ne bişe ha bire basıyo kalayı

bence sallamıyolardır.yoksa hangi biriyle uğraşsınlar.adamların update yapmaktan başlarını kaşıyacak vakti yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trex87

quote:

Orjinalden alıntı: SaNaLTEHLiKe

ya kardeşim xianda zZ_Troy_Zz adam globalden gm lere küfür edip bot sitesi reklamı bile yapıyo adama hiç bişey yapmıyolar ben oyuna ilk üye olduğum günde bu adam böyleydi 2,5 ay oldu e ban ne bişe ha bire basıyo kalayı

bence sallamıyolardır.yoksa hangi biriyle uğraşsınlar.adamların update yapmaktan başlarını kaşıyacak vakti yok

he yav her gün yüklüyoz bişeyler ama bu adam bence yüklü para ödüyo gaymax a ondan banlamıyolar bir deyil 2 deyil bu adam hep böyle küfürler edip bot sitesi reklamı bile yapıyo

• quote:

YENİ Bİ SERWERE AÇILACAKMI ARKADAŞLAR BU KONU HAKKINDA DA BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞIM İÇİNDE TUTALIM !!! Ve bu sefer karar verdim serverda tek olup hiç bi türk arkadaşla laf dalaşına girmeyecem sadece GERMANY LERİ OYUNDA SİLECEM bi de ban yedim yerde post atmış gm

dio ki im from germany geçenlerde lag tan dolayı globalde yaazı yazmıştım belkide ondan banlandım...

açılacak sıradaki server sanırım pasifik serverı ama 5inde açılcaktı ertelediler ama nezaman açılır bilmiorum...
  • Bende banlandım bu olay yüzünden beni nasıl unutursunuz !!!
    İşin komik yanı sürekli bu pay@silkroa donline.net ile mailleşiyorum adamların bi açığı yok blockları açtıramıyorum ya !!
    _fireshot_ hadi lem oradan sen kimm isu kiimmmm ahh ahh banlandık be aziz dostum

Server: Troy
    Nick : Flara

100 yıl sonra görüşmek dileğiyle..

• ya bizim guildden arkadaşlar aynı kredi kartıyla 5 ayrı chara silk aldılar,alıyorlarda ama bir sorun olmuyor onlar için
    umarım olmazda
    çok tuhaf bir durum değilmi bu? adamlar parasıyla silk alıyor aynı kartla almış ne farkederki aldığı paraya bakmıyomu bu joymax
    banlıycan madem botculardan başlasana a doymax bilmez joymax
  • saolun arkadaşlar
  • adamlar ekmek parasını geri tepiyorlar ama adamlar hilesiz bir oyun istiyorlar 2800 kişi bu yüzden blok yemiş bende bunların arsındayım gm açama diyor açarsa çok traifk olur diyor
  • CLICK and buy a tlf ettıgınızde hesap no verıp yatırıyorsunuz ve bu yuzden ban yıyenler acılıyor eskı bı konu ama aklınızda olsun ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.