Şimdi Ara

130 TL METAL MÜZİK İÇİN KULAKLIK ÖNERİSİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar agırlıklı olarak metal ve rock müzik dinlemekteyim ve buna uygun bir kulaklık almayı düşünüyorum ama çok çaresiz kaldım,hangi modele yöneldiysem insanlar hep zıt yorumlarda bulunmuş,örnegin kimisi senheiser cx-300 iyi derken,aynı oranda da uzak dur diyenler olmuş.

    ben aslında creative ep630 ve senheiser cx300 arasında kalmıştım,sonrasında internette temin edilebilecegini duydugum brainmwz m2'yi de aklıma yazdım..

    Kullandıgım cihaz samsung s4 telefon + jabra street2 bluetooth kulaklık... (şuan sony mdr ex10pl kulaklık kullanıyorum )

    sahip oldugum ekipmanlar ve dinlediğim muzik tarzı varsılarak yorum ve önerilerinizi bekliyorum.<

    iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatalanya -- 28 Ağustos 2015; 17:58:35 >



  • Özür dilerim,konu 0-150 tl arasi kulaklık tavsiye başlığı altına taşınabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatalanya kullanıcısına yanıt
    kulaklıklar müzik tarzına göre seçilmez. kulaklıklar bas, tiz ve midler dediğimiz kısımlardan oluşur. midler vokaller yani insan, solist sesleri ve enstrümanlar olarak ikiye ayrılır. bazı kulaklıklar bir konuda daha iyi diğer konuda daha kötü olabilir. burada kişisel tercihler devreye girer. ortalama olarak en başarılıyı seçebilirsin. baslar biraz geri olabilir ama tizlerden fedakarlık istemem diyebilirsin vs. farklı farklı onlarca model var.

    creative ep serisi ve sennheiser cx serisi compact (küçük boyutlu) olsun maksadında üretilmiş, özellikle akustik bakımından yükseği hedeflemeyen, piyasadaki en basit ürünlerdir. akustik nedir dersen seslerin yayıldığı alan boyutudur. akustiği dar kulaklığın özellikle midleri çok boğulur, detay kaybeder. çeşitli frekanslar birbirine ne kadar uzaksa o kadar gerçekçi ses elde edilir. akustiği dar kulaklıkta frekans ayrımları da dardır.

    neyse konu böyle uzar, cx 300-II tizleri oldukça detay sahibi bir kulaklıktır ancak akustiği yukarda bahsettiğim üzere çok kötü olduğu için önerilebilecek bir kulaklık değil. yine de ben ille de tiz isterim hiçbirşeyi de kaale almam diyen buyursun alsın. akustik kavramının birçok şeye etkisi var, akustiği dar kulaklık sağlam bas vuruşlarına sahip olsa da kulağı tam doldurmaz. cx 300-II yine güzel bir örnektir bu konuda da.

    brainwavz m2, brainwavz kulaklıkları arasından tercih edilebilecek en leş üründür. o kadar leştir ki creative veya sennheiser'da kalmanı bile önerebilirim. çok tuhaf midleri var, sanki bu seviyeden çıkmaya çalışmışlar da yarı yolda mühendis yallopaçi almış, piyasaya böyle sürmek zorunda kalmışlar gibi bir kulaklık. brainwavz'ın çok modeli var ve birbirilerinden büyük farklar gösterir birçok model hepsi aynı kaynaktan gelmiyor. beko'nun lg ürünlerini üretip satması gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.