Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
199
Favori
1.047.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11151116111711181119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmutuslu

    wifi calling sadece turkcell de mevcut ve sadece lg g4 e veriyor o hizmeti samsung ve iphone larda yok mesela

    http://www.turkcell.com.tr/servisler/hd-ses-ve-video-arama#detaylibilgi

    Doğru hocam az önce Turkcell hat taktım çıktı hattı değiştirince gene kayboldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ukayl06 kullanıcısına yanıt
    ghost screen hakkında kısa bir araştırma sonucu ulaştığım tek şey var. son parlaklıkta uzun süre kullanma sonucu oluşuyor. mesela vestel tv var bende kullanma klavuzuna bakarken dikkatimi çekti son parlaklık ve uzun süre aynı görüntü kullanılması durumunda led yanığı oluşabilir ve ekran kapansa dahi iz kalabilir diye bir ibare var. telefonda da aynı şekilde otomatik modda kullanılırsa bir sorun olacağını zannetmiyorum ki şimdiye kadar hiçbir telefonumda olmadı o dediğiniz ghost screen. samsung s3, s4,j5 sony xperia z3, m4 lg g4 lumia 820,525,925 gibi telefonlar kullandım hiç karşılaşmadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: philosopher84

    ghost screen hakkında kısa bir araştırma sonucu ulaştığım tek şey var. son parlaklıkta uzun süre kullanma sonucu oluşuyor. mesela vestel tv var bende kullanma klavuzuna bakarken dikkatimi çekti son parlaklık ve uzun süre aynı görüntü kullanılması durumunda led yanığı oluşabilir ve ekran kapansa dahi iz kalabilir diye bir ibare var. telefonda da aynı şekilde otomatik modda kullanılırsa bir sorun olacağını zannetmiyorum ki şimdiye kadar hiçbir telefonumda olmadı o dediğiniz ghost screen. samsung s3, s4,j5 sony xperia z3, m4 lg g4 lumia 820,525,925 gibi telefonlar kullandım hiç karşılaşmadım

    Ozaman isigi sonuna kadar acmamakta fayda var. Birde uygulamalari optimize edersek cihaz isinmaz. Onunda fatdasi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 35MMUTLU35


    quote:

    Orijinalden alıntı: SkylineGS

    Beyler benim telefonun ekranı çok kirleniyor ya. Şöyle 5-10 dakika girince parmak izi doluyor. Telefonla konuştuğum zamanda iz çıkıyor ekranda. Buhar gibi.

    Not: Kırılmaz Cam kullanmıyorum, kullanmadığım halde durum böyle. Sizde durum nasıl?

    Ben bunu takıntı haline getirdim, 2-3 parmak izi olunca sanki telefon bozulacakmış gibi hissediyorum. Dakika başı temizliyorum ekranı.


    Ben nano sıvı kaplama film kullaniyorum. Daha önce kırılmaz film kullanmıştım, ona kıyasla neredeyse hiç parmak izi yapmıyor
    Az bir iz oluşunca siliyorum kolayca gidiyor

    Hocam o sıvı nano filmi nereden kaça aldınız?




  • Wifi açıkken bir arama esnasında çıt çıt çıt diye ses geldi, wifi kapalı denedim gelmedi. Tekrar açtım gelmedi. Karşı tarafın telefonda sorun varsa bu ses ondan gelebilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepSea Man -- 1 Haziran 2016; 14:25:16 >
  • Arkadaşlar konferans konuşması nasıl yapılıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba...
    Bendeki ithalatçı garantili 601k sürümü için RİTZY TEKNİK SERVİSİ aradım. Operatör düşene kadar baya telefonda bekledikten sonra; sırumu sordum: bende lg g4 var ve volte özelliğini kullanamıyorum dedim ve karşıdaki kız baya bi saçmaladı. Bende telefondaki servisgörevlisine soruma adam akıllı cevap verecilecek işten anlayan birine bağlayın dedim. Sonra birine bağladılar yine sordum volte, hd+ gibi özellikleri neden kullanamıyorum dedim oda kullanamazsınız zaten türkiyede hiçbir telefon kullanamıyo diye saçma sapan bir cevap verdi. Arksından ben açıkladım bakın kullananlar var onlar LG tr garantili olduğu için güncellemeden sonra aktif olmuş, benimki şuan android 5,1 v10h-AME-XX yüklü olduğu için desteklemiyor android 6 v20g yüklemem gerek dedim oda dediki yükleyemezsin zaten lg android6 güncellemesini geri çeti dedi :) bende dedim ki yawww olir mi sonra düzeltme yapıp geri yüklediler hatta lg bridge üzerinden baktığımda v20D güncellemesi görünüyor dedim. Sonra şöyle cevap aldım yüklemeye çalışsanda olmaz hata verir iptal eder gibi aptalca bi açıklama yaptı . Sonra dedimki ya ben yüklersem, oda hatalar var android6 da telefon bozulur bize göderirsin bizde anakartı değiştirriz dedi.

    Bu nasıl bir servis bu kafaylamı bunlar telefon tamiri yapıyor anlaşılan telefonu bozmamak lazım ellerine düşmemeli.
    Telefonu alalı daha bir ay bile olmadı şimdiden anladım neden ithalatçı garantili telefon alınmayacağını.
    Korkudan güncelleme yapamıyorum.




  • mathus44 M kullanıcısına yanıt
    volte kullanmak istiyorsan şu linke bakabilirsin. ithalatçı garantili telefonlarda da oluyormuş.

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=117212995
  • mahmutuslu kullanıcısına yanıt
    dancingman kullanıcısına yanıt
    şu turkcellin 4x4 lük tarifelerine geçeyim en iyisi eve internet alırken.. 79 tl mi neydi 500 dakika 4 gb 1000 sms artı 75 gb akn olan 50 mbit hızlı fiber internet. gayet mantıklı olacak gibi :)

     ★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

    http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/dort-dortluk-paketler




  • Beyler ben bugün bir tane koruma taktırdım ekrana cam.

    Kamera sensör fln açık kaldı. Koruma öyle yani.

    Bu kamera sensörün vs. açık kalması mı daha iyi, yoksa kapanması mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öylesi iyi. neden diyecek olursan sensör kapalı olduğunda arama gelince ekran kapanır ve arayanı göremezsin yada başka işler yapamazsın. kısaca anlatmak gerekirse kulağına yaklaştığında ekran kapanmasını sağlayan sensörün önüne ekran filmi geldiği için sürekli yakında bişey var diye algılayan sensör ekranı kapalı tutuyor ve kullanıcı için büyük sorun oluşturuyor. benim ekran filmide öyle bildirim ledi kamera ve sensör açık durumda
  • Açık kalması iyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli LG Cloud müşterileri,
    Sizlere operasyonel politikalardaki değişiklikler nedeniyle LG Cloud hizmetlerinin 30 Haziran 2016 tarihi itibari ile sonlandırılacağını bildirmekten üzüntü duyuyoruz.
    Lütfen gelecekte oluşabilecek rahatsızlıkları önlemek için aşağıdaki içerikleri dikkatle okuyun.

    Yürürlük Tarihi : 30 Haziran 2016, saat 00:00 (GMT +0)

    Aşama Takvimi
    30 Haziran 2016
    Hizmetin sonlandırılması
    >
    30 Haziran 2016
    ~ 4 Eylül 2016
    Backup web sitesi ve
    & PC uygulaması destekleniyor
    >
    5 Eylül 2016
    Kişisel bilgilerin ve
    yüklenen dosyaların imhası
    * Otomatik yükleme özelliklerini kullanıyorsanız verilerinizi yedeklerken tüm otomatik senkronizasyon klasörlerini işaretleyin.
    * Tüm LG Cloud dosyalarınızı 4 Eylül 2016 tarihine kadar aktif olacak yedekleme sitesi ve yedekleme PC uygulamasından yedekleyebileceksiniz. (Yeni dosyalar yükleyemezsiniz.)
    * LG Cloud’a yüklenmiş olan tüm dosyalar 5 Eylül 2016 tarihinden sonra kalıcı olarak silinecektir ve LG Cloud üyeliğiniz iptal edilecektir.
    LG Backup'ta "Depolama yeri olarak LG Cloud" işlevinin 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren sonlandırılacağını unutmayın. LG Backup hesap bilgileriniz ve cihazınızdan yedeklediğiniz dosyalar 31 Ağustos 2016 tarihine kadar saklanacaktır, ancak LG Cloud'a yüklediğiniz tüm diğer dosyalar silinecektir. Akıllı telefon yedekleme verileri sadece LG Backup hizmeti/uygulaması üzerinden görüntülenebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar cinemagraph fotolar yapabileceğim kullandığınız bir uygulama varmı acaba? markette fotodanz falan var ama çalışmıyor yada kullanamadım varsa bildiğiniz yardım edin lütfen! gif uygulaması değil gif yapmıcam cinemagraph olacak
  • philosopher84 kullanıcısına yanıt
    wifi calling olmayısı telekom kaynaklı sanırım onun yerine giga 4.5g var bendede yok wificalling
  • philosopher84 kullanıcısına yanıt
    Hocam o linki daha önce gördüm açıkçası ben android sürümünü 6 ya yükseltmeye korkuyorum çünkü çok fazla olumsuz eleştri var. Eğer telefonum tr garantili olsaydı korkusuzca yükseltirdim çünkü telefona bişey olsada güvenerek teslim edeceğim bir servis var. Açıkçası bu servis (RİTZY ) pek güven vermiyor. Servisi aramamım sebebide belk güven verip beni rahatlatır diye.

    Bide farzedelim yükselttim ve beğenmedim ben bi daha android 5,1 ede dönemem çükü daha önce lg up gibi proğramlar kullanmadım ve bu tarz işlemler yapmadım.
  • mathus44 M kullanıcısına yanıt
    üstad şimdi bu linkteki işlemleri yapabiliyorsan eğer 5.1 e dönmek zor olmaz. çünkü refurbish moda alıp orjinal ülkesi neresi ise o ülkenin 5.1 sürümünü göstereceksin bu seferde.

    tabii zorlama yok kullanmak istiyorsan merak ediyorsan diye dedim ben. 6.0 kullanan biri olarak şikayetim yok benim mesela. geçenlerde bir kitap okuyordum orada da yazdığı gibi.

    "iyilik ihbar hattı kurulmalı. kötülük ile ilgili bin tane ihbar hattı varken kesinlikle iyilik ihbar hattı kurulmalı. 300 tane iyilik gördükten sonra 3 tane kötülük görüyoruz ve aklımızda bu 3 tane kötülük kalıyor"

    forumda 100 kullanıcı var diyelim bunlardan 30 tanesi 6.0 ile ilgili sorun yaşıyor olsun haklı olarak sorunlarını yazıyorlar ve sorun yaşamayan kullanıcılar ses çıkarmadıkları için 6.0 sorunlu gözüküyor. ayrıca bootloop ve ghost screen gibi sorunlar nedeniyle geçmiyorum diye düşünüyorsan yanılırsın. çünkü 5.1 olan cihazda bootloop oluyor 6.0 olanda. ghost screen içinde aynı şeyler geçerli.

    tabii tercih senin ama günün birinde ithalatçı garantili cihazımla volte voWifi gibi özellikleri kullanayım dersen çözümü oradaki linkte..




  • philosopher84 kullanıcısına yanıt
    peki hocam şuan bendeki cihazda şuan 5,1 v10h var sen daha önce anlatmıştın önce tr 10d yükleyin sonra tr 20g yükleyin diye. peki halı hazırda benim tel zaten anroid 5.1 yinede tr v10d yükleyimmi
    yada direk tr v20g mi yükleyim.

    bide benim telde v10h-ame-xx yazıyor o ame: amerikamı oluyor.
  • Merhaba arkadaslar.
    İyi Forumlar o zaman :)
    Biraz önce lg müşteri hizmetlerinden değişim cihazlarının yurtdışından ne zaman geleceğiyle ilgili bilgi aldığımı belirteyim. Garantide cihazi olupta yeni değişim cihazı bekleyen varsa bidahaki hafta içerisinde sevkiyatları giriş yapıyormuş bilginize.
    + aklıma şöyle bir fikir geldi. Bazen değil genelde sıkıntı yaşıyoruz gerek Garanti Servis Gerekse Müşteri hizmetleri. Örneğin; Sıkıntı yaşadığımız yetkili servis hakkında BİMER yolu ile şikayet etsek toplu olarak gerekli çalışmalar için veya mağdur vatandaşa yönelik biraz daha ılıman ve çözüme odaklı sonuçlar alabilirmiyiz ? Sizce ne dersiniz ?




  • dde5 kullanıcısına yanıt
    sesinizi duyurma acısından isabet olur
  • 
Sayfa: önceki 11151116111711181119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.