Şimdi Ara

★★★ LG G4 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39.615
Cevap
196
Favori
1.048.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dizigen

v20d cihazın program versiyonu,ayarlar/genel/telefon hakkında/yazılım bilgileri- bölümünden bakabilirsiniz.En alttan 2. satırda yazar.

Ben cihaz değişiminde,seri seçme şansınız olacağını sanmıyorum,neticede değişim yapıyorlar ama belli bir ay/yıl'da üretilen cihaz verilecek diye bir kural olacağını sanmıyorum.

Teşekkürler.

Koydum sahibindene kutusunu bile açmadım 1500'e vericem. Soğudum zaten LG telefon almam artık.
    G2 ekran sararma, G3 kasa çatlama, G4 anakart bootloop.. Hepsi sorunlu.

IPhone 6s deneyelim bir de :)
  • İphone'lar kullanım açısından basit cihazlar,onları sorunsuz kılanda bu basitlik zaten.Çok marifet çok progblem,herşeyde bu basit kural geçerlidir.
    G2'yi 2 sene kullandım,kendi açımdan rekor bir kullanım.Çok benimsediğim,işlevsel özellikleri olan harika bir cihazdı.Sırf G2'nin kredisi ile G4 aldım.Şu ana kadar canımı sıkacak bir sorun çıkarmadı.Ama çıkarırsa tereddüt etmeden İOS'a geçerim :) Çünkü samsung'u ürettiği ilk telefon modellerinden beridir bilirim,istediği kadar pahalı olsun hep ''ucuz'' cihazdır benim için.
  • dizigen D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.
    G2'yi sevmiştim 3 kez sararmadan dolayı ekranı değişse bile G4'ü isteyerek aldım ama servisi çıldırttı beni 11 Şubat'ta verdiğim cihaza karşılık gönderdikleri cihaz yine aynı seri.
    LG Merkezden gelmedi diye erken sahip olma adına onlardan istemiştim ama geri göndersem bekleticeklermiş LG'den cihazınız ne zaman gelirse diye.
    Bu haliyle satıcam artık napayım ya bıktırdılar.

Sorunsuz ve basit olacağı için IPhone tercih ettim zaten. Artı olarak 6s'in tasarımı tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

Benim telefonumda h818p modeli benimkinde v10i sürümü vardı en son.

hocam bnm adroid 6 v20c versiyonu güncelledim çok pişmanım acilen eski sürüme dönmek istiyorum 2 defa denedim başaramadım

Bende çok pişmanım şarjı bildiğiniz su gibi akıyor ve acayip ısınıyor. Bu ısınma da ileride ghost screen sorununa yol açacaktır. 5.1 dende o kadar memnundum ki şarjından anlatamam. Benim vaktim olmadı daha geçmeye ama en kısa zamanda 1 veya 2 gün içerisinde geçeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz komik gelecek belki ama ben halen 5s'in tasarım konusunda en iyi olduğunu düşünüyorum,G4 almamın bir sebebide 6 tasarımını beğenmemden.Samsung s6 edge-s7 edge serisi ile tasarım konusunda bence apple'ı geride bıraktı.Tabi zevk meselesi.Ama kalite olarak halen eski samsung olduğuna şüphem yok.
    G4'ün yanına bir 5s alıp arıza kısmını garantiye almak niyetindeyim.Emlak işinde kaçırdığınız bir telefon görüşmesi size çok pahalıya mal olabiliyor :)
    Doğrudur ama ben ince ve oval köşelerini çok sevdim. Daha önce hiç kullanmadım iphone.
    5s'in ekranı küçük olmasa alırdım ama 4 inç çok küçük.
    Satılsın da orası kolay artık :)
  • TR cihazı rahat satılıyor,paralelde sıkıntı oluyor biraz.3gs-4-4s-5'e kadar kullandım.2-3 ay içinde sıkılıp satıyordum cihazları :) PC'yi aratmayan esnekliği yüzünden G2'yi çok sevmiştim.Ama iphone alın pişman olmazsınız,ama sıkılabilirsiniz :)
  • cedayroy C kullanıcısına yanıt
    Ben de biraz daha iyi 2 saat 1 dakika oldu bugün :) Ne yapsam olmuyor bi türlü sitedekilerinki gibi 3.5 - 4 saat ekran süresi alamadım. Konum kapalı ve konum ayarlarının sağ üst köşesine tıklayarak wifi ve bluetooth taranıyordaki tikleri de kaldırdım yine aynı. Başka önerisi olan var mı bu batarya ile ilgili?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justery

quote:

Orijinalden alıntı: izmirlim21

quote:

Orijinalden alıntı: cedayroy

Benim telefonumda h818p modeli benimkinde v10i sürümü vardı en son.

hocam bnm adroid 6 v20c versiyonu güncelledim çok pişmanım acilen eski sürüme dönmek istiyorum 2 defa denedim başaramadım

Neden pişmansınız acaba?

hocam sarj konusunda inanılmaz kötü daha önce 24 saat rahat giden sarj aynı program ve kullanım ile 17-18 saat gidiyor bu versiyonu düzeltmezsem teli satmayı düşünebilirim o derece yani

• zavlak Z kullanıcısına yanıt
    Aktivite günlükleri açıksa kapat. Ayarlar, genel, tel hakkında en altta.

• cemba59 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Gözlerim biraz bozuk da acaba hangi bölümün izi kaldığını yazabilir misiniz? Bizde bakalım kalıp kalmadığına :)
  • Merhabalar,
    Vodafone ile eskiyi getir yeniyi götür tarzı bir kampanya ile lg g4 almak için bugün başvuru yaptım.
    2-3 gün sonra mesaj gelecek, o zaman gelin cihazı verelim dediler.
    Şimdi başlığı okumaya başladım ancak 505 ve 506 serileri olduğunu öğrendim.
    Cihazı almaya gittiğimde kutuyu açmadan bakarak seçmem gereken bir seri var mı?
    Aralarındaki fark nedir yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de deri olan veriyorlar sanırım, sizce taba mı bordo mu daha güzel ve kullanışlı
  • KarakayaEmre K kullanıcısına yanıt
    Şöyle anlatayım ana ekrana dönmeden önce biraz mesajlaşma bölümünde takıldım. Ana ekrana döndüğümde ise mesajlaşma temasinin, ekranın üst bölümünde bildirim panelinin altında belirdiğini gördüm. Ayrıca mesajlaşma sohbet balonlarının ise (benim gönderdiğim mesajlar) ekranın sağ tarafında iz bıraktığını gördüm. Dikkat ederseniz kenarlarda kırmızımsı izler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemba59 -- 10 Mart 2016; 18:06:59 >
  • Arkadaşlar 1400 tlye lg garantili sıfır g4 buldum sizce fiyatı nasıl ? N11 den falan almak istiyorum paralel ithalat fakat kartımın limiti yetmiyor siz ne diyorsunuz ?
  • arkadaşlar saat 15.00 itibari ile android 6ya yükseltme yaptım ama iki adet sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim;
    1-) Telefon beklemede iken bir saatte %8 civarı şarj yiyor.Android 5de bekleme anında şarj yemiyordu.
    2-) Otomatik ekran aydınlatması aktifken parlaklık kendiliğinden %0a düşüyor ve ortam ne olursa olsun parlaklık artmıyor.

bu iki sorunun çözümünü bilenler yardım ederse çok müteşekkir kalırım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: TSuNaMi_

arkadaşlar saat 15.00 itibari ile android 6ya yükseltme yaptım ama iki adet sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim;
    1-) Telefon beklemede iken bir saatte %8 civarı şarj yiyor.Android 5de bekleme anında şarj yemiyordu.
    2-) Otomatik ekran aydınlatması aktifken parlaklık kendiliğinden %0a düşüyor ve ortam ne olursa olsun parlaklık artmıyor.

bu iki sorunun çözümünü bilenler yardım ederse çok müteşekkir kalırım teşekkürler

Android 6 ya hoşgeldiniz. Simdilik bu sorunlarin çözümü yok.

• Telefona Android 7.0 Beta sürümünü yüklemeyi deneyen olmuş mudur hiç acaba?
    Hocam s3 note2 note 3 note4 note5 kullanmis biri olarak(son olarakta s6 edge plus'ı uzun süre inceleme fırsatım oldu) samsung un kasa malzeme kalitesi ve arayüz konusunda ne denli ilerleme kaybettiğine birebir şahit oldum. O yüzden samsung artık eski samsung değil.

Bu arada bende g4 kullanıyorum 3 gündür sanal tuşlara alışmaya çalışıyorum güzel cihaz umarım sorun çıkarmaz. Şu dokunmatik testini bir türlü yapamadım nette izlediğim videolardaki dokunmatik testini bulamıyorum servis menüsünde bende daha farklı bir dokunmatik testi açılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 30 küsür saat bekleme 4 saat ekran sürem vardı,fakat 3g'den hiç net kullanmadım sadece wi-fi kullanımı yapmıştım,bugün 15 dak. 3g kullandım,bekleme süresi 10 saate düştü.Buda telefonun hatalı üretildiğini gösteriyor,ha günü çıkarır gene,ama benim gibi 3g kullanıyorsanız epey canınızı sıkar.
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt
    Dış malzeme ve tasarım olarak kendini aştığı konusuna katılıyorum edge serisi ile,fakat 6 ay kullanım sonrasına bakmak gerek,S6 kullanıcı sayfasıda problemden geçilmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.