Şimdi Ara

acil konforlu bir araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Oncelikle belirtmek isterim ki foruma bugun uye oldum ve bu ilk mesajim. Araba degistirmek konusunda artik sabrim kalmadigi icin sizlerden acilen arac tavsiyesi istemek durumunda kaldim. Sžu anda elimde otomatik vites toyota yaris var ve aracımı konforlu bi aracla degistirmek istiyorum. Genelde Izmit-Bursa arasi uzun yol yapiyorum. Yol cok virajli ve isiklardan dolayi cok dur kalk yaptigim icin her uzun yolda arka koltukta oturan 1,5 yasindaki kizim istifra ediyor(cok afedersiniz). Bugun yaptığım son uzun yol yolculugundan sonra acilen maduriyetimi giderecek bir arabaya gecis yapmak istiyorum. Butcem maksimum 70000lira. Cok nadir de olsa koy yollarina girdigim oluyor. Alacagim aracin vergisine ve yakitina raziyim(lpgli veya dizel olmak kaydiyla). Aklimdan gecenler otomobil olarak mercedes s serisi, toyota camry; suv olarak vw touareg. Sizin baska tavsiyeleriniz varsa onlara da acigim. Bu mesaji okuyup zaman ayirdiginiz icin herkese tesekkur ederim. Merakla tavsiyelerinizi bekliyorum. Lutfen bu konuda gercekten bilgi sahibi olan arkadaslar tavsiyede bulunursa sevinirim.







  • Skoda superB

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süre satmayacaksanız toyota camry mantıklı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 Dizel Mondeo bak. Full+Full Alirsin o paraya 2011 2012 Model.
  • Hocam yaris'ten s serisine gecilir mi ya sen ne yaptin. Cok konforludur ama yakiti, bakimi bel buker. Toyota camry, cok sorunsuz ve guzel bir aractir ama satamazsiniz ilerde. Touaregleri bilmiyorum ama en azindan 200.000 kmyi gecmis olurlar o fiyat araliginda.
    Bence sizin ilaciniz skoda superb. Arkasi inanilmaz genis bir araba. Rahat olur boyut bakimindan. Hem de sorun cikarsa da nispeten uyguna halledersiniz.
    Ek olarak d sinifinda sunlara bakabilirsiniz.
    Citroen c5. Hidractive suspansiyonlulari piyasadaki en rahat suspansiyonlardir ust duzey mercedeslerden sonra. O yuzden en rahat edeceginiz araba bu olur.
    Veya peugeot 508. Donanim olarak mutlu eder ve rahat olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondeo 1.6 dizelde otomatik vites yok diye biliyorum. En basta belirtmeyi unuttum araci esim de kullanacagi icin otomatik vites olmasi sart. Cekisin de konfora etki edecegini dusunuyorum o yuzden arka yolcunun konforu icin arkadan cekisli veya 4 ceker bir arac dusunuyorum. Mondeolarin hepsi onden cekisli diye biliyorum ama tavsiyenizi dikkate alcam.

    Superblerin 2.0dizellerinde 4 ceker var diye biliyorum bu yuzden mantikli bir secenek olabilir.

    Camrylerde sadece onden cekis mi var? Bu konuda bilgi sahibi misiniz? Bu araci tercih etmemin nedeni rahatlarina cok duskun olan araplar bu araclara bayiliyorlar.
  • Konfor diyince aklima ilk s60 geldi. Bi 3-4bin daha butce yaparsaniz veya indirim yaparsaniz guzel 2.eller var

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-beyaz-sistemden-hatasiz-t4-motor-1.6-advance-deri%2Chafiza-li-s60-218349087/detay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macera arıyorsunuz, paranızın aldığı en temiz Passat insignia Avensis veya 508'i alın binin. Yaris'ten sonra bu araçlar size s classe gibi gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w220 kasa airmatic problemi felan can sikar.yurutmesi cok masrafli olabilir.Camry problem yokken iyi olur ama bu isin allah gostermesin kaza durumlari var parca problem yaratabilir.Touareg jakkinda bilgim yok.

    Onerime gelince bu fiyata w211 e serisi bakin 320 yada 240.Elegans olsun avangardeler sert.sbc probleminin giderilip giderlmedigini ogrenin alip binin lpg ile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seneler once 99 model passat aracim vardi ve arka koltukda yaptigim yolculuklar araba konforsuz gelmisti. Gerci sonra cok kasa degistirdi belki yeni kasası daha konforludur. 2010 model passatini satip sifir 508 alan arkadasimin konfor olarak passati aradigini da soylemek isterim.
  • 2008-2009 model land rover frelander , 2012-2013 model jeep compass - 2015 model jeep renegade olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alaattin(bjk)

    w220 kasa airmatic problemi felan can sikar.yurutmesi cok masrafli olabilir.Camry problem yokken iyi olur ama bu isin allah gostermesin kaza durumlari var parca problem yaratabilir.Touareg jakkinda bilgim yok.

    Onerime gelince bu fiyata w211 e serisi bakin 320 yada 240.Elegans olsun avangardeler sert.sbc probleminin giderilip giderlmedigini ogrenin alip binin lpg ile.

    w211 önermeye gelmiştim efsanedir ancak makyajlı kasasını tercih edin. o sorunlar makyajlı kasada giderildi
  • Alaattin bey tavsiyeniz icin sagolun. w211 kasa hangi model araligini kapsiyor. Bu konuda cahilim de kusura bakmayin. Bir de w211lerde airmatic var mi? Airmaticin olmasi avantaj mi?
  • Sifir 1.6 CDTI 136HP Astra Sedan Sport paket (butce yeterse +3000 liraya Stil paket) onerebilirim. Az yakar, gucludur, konforludur, ferahtir, kalitelidir. İkinci el satilanlar haric 70.000 bandinda tum muadillerinden ustundur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 28 Ağustos 2015; 1:12:05 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suv araçlar d sınıfı kadar konforlu olmaz muhtemelen. s60 alınabilecek en mantıklı araçlardan. illa 4 çeker istiyorsanız subaru'lara bakabilirsiniz aslında. biraz eskide olsa quattro a4 filanda olabilir.
  • Bu konu hakkında çok bilgi sahibi olmamakla beraber en azından konforlu bir sürüş ve yolu tutuş kabiliyeti bakımından alacağınız aracın arka süspansiyon sisteminin çok noktadan bağlantılı süspansiyon sistemine sahip olmasını tavsiye ederim.
    Zaten D sınıfı araçların çoğunda bu şekilde olup, C sınıfı araçların bir kısmında da bulunmaktadır.
    Kullandığınız Yaris te büyük ihtimalle burulma çubuklu arka süspansiyon (küçük araçlarda bagajın büyük olmasına imkan tanıdığı) için konforu azaltıyordur haliyle.
  • Subaru Outback
  • Skoda superb arka koltukta yolculuk asiri rahat 3 oda 1 salon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s serisinin 70 bine çok temizini bulabileceğinizi sanmıyorum airmaticleri kronik arızalanır ve 10 bin tl ye tamir edilir

    w211 tavsiye etmişler ama özellikle makyajlı kasası demişler ancak o araçların makyajlısı 2007-2008 olanlar 100 den başlar makyajsız olanlar 70 e çok zor temizini bulmak

    2000-2001 model w210 e 320 yada 200 kompresor avangarde paket tavsiye ederim hem yakıtı uygundur hem parçası ucuzdur,ikinci el piyasası da hızlıdır çok çok temizi 60 -65 bin tl eder

    çok uzun süredir kullanıyoruz sıfır e serisinden den daha konforlu olduğu kesin

    bu tarz araçları tercih ederken kesinlikle bayii çıkışlıları alın malum bu ara ithal araçlar toplatılıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dymmt -- 28 Ağustos 2015; 7:44:42 >
  • Eğer geniş D Segmenti araç bakacaksınız Renault Latitude 1.5 dCi Execuvie

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.