Şimdi Ara

BenQ FP241 serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
375
Cevap
0
Favori
15.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BenQ FP241W Turkiye'de satisa sunuldumu acaba, bilen varmi?

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gim2105 -- 24 Nisan 2007; 16:04:13 >

• Hayır ama aralık sonu gibi gelecek galiba.. Fiyatı 900-1100 $ arasında olur tahminim..

Edit: Şubat sonu oldu makine yok daha piyasada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILLIAMs -- 3 Mart 2007; 9:35:42 >
  • Merhaba
    Daha dün Turkuaz'la konuştum. Her zaman yaptıkları gibi yine 1 ay sonrasını işaret ettiler.. Ocak ortalarında 1100 + KDV civarı satışa sunulacağını söylediler.
  • HDCP uyumlu HDMI portu, xbox 360 için komponent girişi, 1920x1200 çözünürlüğü, 6 ms rt, 8bitlik paneli ile mükemmel bir ürün. Bir an önce Türkiye pazarına girmesini bekliyorum.
  • baya sağlam yaw
  • Olmak zorunda zaten zira verilen para çok ciddi bir rakam
  • Benqün dist. kim?mail bombardımanı yapalım olmazsa geldi gelecek die söylenti var ortada bişi yok..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK 24" BENQ LCD g2400wa
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benq'nun eski distürbitörü index idi. şu an koyuncu getiriyor bildiğim kadarı ile. bu ürün üst segmentte yer aldığından getirip getirmeyecekleri bile şüpheli.
  • http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014124
    abd'de satış fiyatı 800 dolar. yapılan yorumların hepsi 5 yıldız. bugün blueray ya da hddvd player için ya da xbox360, ps3 gibi bir konsolla kullanmak için fullhd bir tv alacak olsanız en az 5000 ytl cepten çıkacak. ama bu monitör gelir ise yarısından daha az bir bedel ödeyerek 1080p desteğine sahip bir cihaz sahibi olmak mümkün olacak. distürbitörlerin akıllı davranıp bu monitörün yalnızca pc kullanıcısına değil, konsol ve mulltimedya meraklılarına da hitap ettiğini ve nispeten ekonomik bir çözüm olduğunu anlamaları umarım uzun zaman almaz.

• Dün turkuza bu medel için mail atmıştın bugün cevap gelmiş..Bilgilerinize..

quote:

Ürün henüz Türkiye pazarına girmedi, Ocak ayında bekliyoruz ve satış fiyatı 1000-1100 USD aralığında olacak (tahminen).

Dünya pazarında çok fazla talep gördüğü için Türkiye'ye gelişi biraz gecikmeli olacak.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

• benim anlamadığım birşey var. dünya pazarında çok talep gören bir ürün neden Türkiye pazarında aynı anda girmez? biz de dünyadayız sonuçta ve öyle ikinci sınıf bir ülke de değiliz. demek ki bu ürünü getirecek olanlarda iş yok. abd satış fiyatı 800 dolar olan ürüne kafadan bir %30-%40 bindirme yapmışlar o da ayrı bir mevzu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Dün turkuza bu medel için mail atmıştın bugün cevap gelmiş..Bilgilerinize..

quote:

Ürün henüz Türkiye pazarına girmedi, Ocak ayında bekliyoruz ve satış fiyatı 1000-1100 USD aralığında olacak (tahminen).

Dünya pazarında çok fazla talep gördüğü için Türkiye'ye gelişi biraz gecikmeli olacak.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

Bu turkuaz dediginiz yerin web sitesi nedir acaba? Koyuncu yu aradim bende gecen gun biz getirmicez penta getiricek 24 inch monitorleri falan gibi bisey dediler.. pentayi aradim dunyadan haberleri yok.

Yarin aksam ps3 elimde olcak, 800 kusur cozunurluk veren plasmaya takasim gelmez insallah cabuk getirirler su monitoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice-eyes -- 15 Aralık 2006; 4:39:03 >

• bu arada bu BenqFP241W AU Optronics P-MVA panelini kullanıyor. Full 8 bitlik bir panel ve 16.7 milyon renk. Bu başlık altında belirtilmesinde fayda var. Hem paneli hem de port opsiyonları açısından mükemmel bir cihaz.
    http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1066372&page=2
  • http://lcdresource.com/tools/matrix-of-all-matrices.htm

verdiğim linkte hangi panellerin daha iyi olduğuna dair derecelendirme yapılmış p-mva çokda iyi bir panel tipi değil sanıldığı kadar en iyi paneller ips tipi paneller ben olsam apple'lara bakarım apple'ların paneli "A-TW-IPS" panel olup piyasadaki en kaliteli görüntü veren panel tipleridir bendeki monitör ise s-pva ips 'lerden önce geliyor
  • bu monitör harikada bunu hangi ekran kartına bağlayacağız ayıptır sorması. 1080p yani boru mu

sırf ps3,xbox360 oynayacağım diyerek almak içinde biraz zengin olmak lazım. Sonuçta tv özelliği olmayan bir meret
  • Bende bu monitörü almayı çok istemiştim ama bekleyemedim açıkçası. Ben Almanya'dan 24" Dell 2407 WFP getirttim arkadaşıma. 1920*1200 çözünürlüğü var benimkininde...Benimkinin panelininde 8 bit olması lazım. Ben çok memnunum. Ama 32 MB ekran kartı ile kullanmak ayıp olacağı için şu an uydu recievera bağladım ve TV izliyorum sadece. Resimlerini çekip kısa bi inceleme yapıcam sizin için. PAzartesi hele şu Asus P525 elime bi geçsin
  • turkuaz geliriyomuş,mail atdım tahmini fiyatı 1100$+kdv ve ocak da satışa sunacaklarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: voldemort

turkuaz geliriyomuş,mail atdım tahmini fiyatı 1100$+kdv ve ocak da satışa sunacaklarmış

Çok para
  • http://www.bit-tech.net/hardware/2006/11/07/Benq_FP241W/1.html
    bit-tech sitesinde benq241w ile ilgili bir inceleme var yukarıdaki linkte.
  • kdv dahil 1300 dolar oluyoki oda 2 milyar demek nerdeyse 24' için değmez düşüncesindeyim inanılmaz para..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.