Şimdi Ara

General Mobile Discovery Lacivert Çerçeve Olayı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ArkadaÅŸlar merhabalar...
    1,5 senedir kullandığım telefonu mu Bir kaç arıza nedeni ile, telefonu mecidiyeköyde ki telpa servisine götürdüm. Arızalar ise; ekranın sağ tarafında sarı leke oluşması ve alt tarafında beyaz lekelerin oluşması. Şarj soket yerinin artık tamamen algılama yapmaması, ve ses açma kısma tuşlarının sapıtıp birbirine karışması idi.

    Ürünü servise verdim, ve 1 saat sonra dokunmatik panel komple değişmiş, ana kart değişmiş ve hoparlör değişmiş olarak ürünü aldım. Hepsi garantiden yapıldı. Fakat benim bir şey dikkatimi çekti. Yeni takılan panel lacivert renkli idi. Hemen geri gidip bunu sordum. Bir sorun olmadığını, ips ekran olduğunu söylediler. Yeni gelen paneller bu tarz geliyor dediler. İPS olup olmadığını nasıl anlayabilirim ?

    Forum da biraz araştırma yaptım lacivert panel ile ilgili. Şuan güncel olarak bu lacivert panel hakkında bir bilgisi olan var mıdır ? Servise geri götürmeli miyim ?

    Ekrana sağdan soldan üstten falan baktığım da bir renk karmaşası falan olmuyor. Ama yine de biraz kafamı kurcaladı bu olay







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.