Şimdi Ara

Samsung'dan S Pen açıklaması : 'Dikkat edin'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung'dan S Pen açıklaması : 'Dikkat edin' 

     

    Kısa bir süre önce Note 5 modelinde S Pen'in ters takılabildiği, ve bu durumun telefona kalıcı hasarlar verebildiğini bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. Daha önceki Note serilerinde böyle bir durum yaşanmazken Note 5'de kalemin ters sokulabilmesi önemli bir tehlike yaratıyor. Eski Note sürümlerinden geçen veya dikkatsiz kullanıcılar kalemi ters yerleştirdikten sonra bazen zorlayarak çıkarabilse de bazen akıllı telefona hasar verebiliyorlar.

     

    Güney Koreli şirket ise bu konudaki sessizliğini bozarak bir açıklama yaptı. Şirket kullanım kılavuzunda böyle bir durumun yaşanabileceğini belirttiklerini ve kullanıcıların dikkatli olması gerektiğini söyledi. Kullanım kılavuzunda böyle bir uyarının yer alması da bu tarz durumlarda sorumluluğu direk olarak son kullanıcıya yüklüyor. Kullanıcıların ise dikkatli olmaktan başka bir seçeneği yok gibi görünüyor.

     

    Samsung'un bu açıklaması diğer yandan iPhone 4'te yaşanan anten problemini akıllara getirdi. Bazı tutuş şekillerinde telefonda şebeke problemi yaşanmasının ardından Apple "Siz yanlış tutuyorsunuz" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bugün Samsung'un ufak bir önlem alarak çözebileceği bu problemi es geçmesi benzer bir senaryo yaşanmasına neden oldu. 

     

     







  • Apple'yn açyklamasynyn üstüne Samsung tüy dikmi?. Her ?eyi de kullanycyya atmak son moda.
  • bence saçma olmuş neden diğer note serisi gibi yapmamışlarki? üretimden çok hata gibi duruyor
  • Biri 2010 telefonu biri 2015 telefonu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanma klavuzu okuma alışkanlığı olmayan herşeyi deneme yanılma yoluyla öğrenen bizlerden illaki çıkacaktır telefona ters dürtüp bozanlar.
  • Ne alaka Apple'ın açıklamasıyla paralellik kuruluyor. Birinde çalışmama sorunu var, diğerinde mallık yapmamanız gerektiğini. Çocuğunuz varsa oraya kalemi ters sokmasına gerek yok, başka bişe sokar yine bozar. 3 yıldır Note 2 kullanıyorum vecerilmesede kalemi yanlışlıkla ters sokmadım. Bi zahmet Note 5 aldıysanız sizde sokmayın. Note 4-3-2-1 inize de dikkat edin cocuğunuz içine başka birşey sokmasın yada balkondan atmasın. Başka marka kullanıyorsanız da dikkat edin. Çocuk bu, iPhone bu suya atmim, duvara fırlatmim demez.

  • Samsung haklı.
  • Göz var izan var. Telefonun içindeki dizayn kalemin düzgün takılmasını gerektirir. Bir zahmet ters takmasın kullanıcı. Sen gelişigüzel takarsan Samsung ne yapsın?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yanılıyorsunuz. bu gün akıllı telefonu ister istemez çevremizdeki bir dünya kişi alıp inceliyor, hatta kullanıyor. her zaman telefonumuz gözümüzün önünde olmayabilir. adam aldı kalemini yanlış taktı, olur ya bizim de dalgınlığımıza geldi, çocuğumuz, yeğenimiz aldı yanlış taktı (forumda arkadaşın başına geldi) şimdi bu yanlışın bedelini, ki o bedel 2699TL, bu kadar basit bir hata ile mi ödeyelim. Bu başlı başına bir sorundur. peki neden note 2,3 ve 4'de kalem sorunu çıkmadı. samsung note 5'de yeni spen tasarımına gitmiş ve bu tasarım neticesinde ise yeterli testleri yapamadan böyle bir sorun baş göstermiştir. yani sorun samsungdadır. bu sorunu düzeltmek için gerekirse tüm telefonları geri çağırmalıdır. bmw yeri geldiğinde otomobillerini geri çağırıyor yaa. biri otomobil, diğeri telefon.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: joven

    Samsung dehası bu olsa gerek topu kullanıcıya atmak

    Aynısını Apple dehası da yapmıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

    quote:

    Orijinalden alıntı: jovenSamsung dehası bu olsa gerek topu kullanıcıya atmak
    Aynısını Apple dehası da yapmıştı.


    Aradan 5 yıl geçmesine rağmen anca iPhone 4 ü kopyaladılar desene ... arka ön cam yan çerçeve metal şimdi de kullanıcı kusuru heh tam oldu
  • Bence her yonde kalemin oraya girisi
    saglanabilirdi,note larin tasarimlari her zaman s lere gore bir kademe ileridedir yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar guclu bir firma, bunu kullaniciya yuklemeden kendi halledebilmeliydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence samsung haklı hangi stabi bir insan kalemi ters taksın amacı ne neyin kafası adam gibi düzgün tak.Ha Küçük çocuğu olanlar dikkat etmeli hatta kalemi vermemeli çocuga.....

  • Bence kimse Samsung'a laf etmemeli. Zira o kalemi sokarken bakmak gerekiyor.
    Hadi bakmasa bile ters şekilde sokmaya çalışmak anca kıt bir zekanın yapacağı bir şeydir. Apple'ın "Telefonu tutmayı bilmiyorsunuz" durumuyla yakından uzaktan alakası yok. Kalemde bir sorun olsa ve sol elle tutulduğu zaman bu sorun başgösterse ve Samsung da "Kalemi tutmayı bilmiyosunuz" deseydi hadi anlardım. Ama o kalemi ters olarak sokmaya çalışacak veya dalgınlıkla da olsa ters sokmayı deneyen birisi suçu Samsung'a atmamalı.

    İyi o zaman. Gaza fazla bastın. Duvara çarptın. Suçlu, arabayı üreten firma. Çünkü duvara çarpacaksa gaz pedalı çalışmamalıydı.

    Burada gaz pedalına basıp duvara sürüldüğü zaman duvara çarptığında nasıl araba üreticisini suçlayamayacağımızı biliyorsak, kalemi ters takmamamız gerektiğini ve takılmayacağını da biliyoruz.

    Samsung'a suç atmak için bahane aramayın.

    Hadi şimdi basın eksileri. Zira Samsung CEO'su olduğum için yazdıklarım hoşunuza gitmeyecek.





  • Kim ne derse desin Samsung.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ters girmesin diye ufak bir çıkıntı koysa girmezmiş.ilk kez note alan biri bilmeyebilir ya da çocuğu oynarken ters sokabilir.basit bir tasarımla önüne geçilebilirmiş bence.
  • Note 2,Note 3 ve şimdi de Note 4 kullanıyorum ve inşallah nasip olursa Note 5 alacağım. Abi kusura bakmada o kalemi tersine sokan adama ne denir artık siz söyleyin.

    Birisi demiş çocuğun eline verirsin ters sokar diye abicim kusura bakmada 2.700TL verdiğin telefon çocuğun elinde ne işi var. Oyuncak değil ki bu.

    Hadi bunu bi arkadaşın yapsa o adamın da gerizekalı olması lazım onu ters sokmak için ve eline benim telefonu alıp kalemi ilk kez görüp ters sokan bir arkadaşımı veya birini ben görmedim.

    Bence karalamak için başka bir sebep bulmanız lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mmnder16

    Arkadaşlar yanılıyorsunuz. bu gün akıllı telefonu ister istemez çevremizdeki bir dünya kişi alıp inceliyor, hatta kullanıyor. her zaman telefonumuz gözümüzün önünde olmayabilir. adam aldı kalemini yanlış taktı, olur ya bizim de dalgınlığımıza geldi, çocuğumuz, yeğenimiz aldı yanlış taktı (forumda arkadaşın başına geldi) şimdi bu yanlışın bedelini, ki o bedel 2699TL, bu kadar basit bir hata ile mi ödeyelim. Bu başlı başına bir sorundur. peki neden note 2,3 ve 4'de kalem sorunu çıkmadı. samsung note 5'de yeni spen tasarımına gitmiş ve bu tasarım neticesinde ise yeterli testleri yapamadan böyle bir sorun baş göstermiştir. yani sorun samsungdadır. bu sorunu düzeltmek için gerekirse tüm telefonları geri çağırmalıdır. bmw yeri geldiğinde otomobillerini geri çağırıyor yaa. biri otomobil, diğeri telefon.

    2.700 verdiğim telefonu çocuğun yeğenin bilmem neyin eline vermem. Note serisi kullanırım ve kalemi ilk kez alıp görenin daha ters soktuğunu görmedim ben. Zaten ters sokması için gerizekalı olması lazım.

    Note ailesi de çoluk çocuğa verilecek telefonlar değil. Bırak çocuğu birisi benim telefonumu alıp kurcalasa bile rahatsız olurum vermem ben. Bir insanın telefonunu kurcalamak zaten saygısızlıktır.

    Geçen oturuyoruz kardeşimde komşunun küçük oğlu geldi senin telefonda oyun varmı dedi yok dedim. Birincisi çocukları telefonlara bağımlı yapmak çocukları asosyal yapar ve ikincisi dediğim gibi kusura bakmada 2.700tl verdiğim telefonun çoluk çocuğun elinde işi yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Her cihazın kendine göre kusuru var.Hiçbiri mükemmel değil.
    Bu haberi ilk okuduğumda iphone gelmişti aklıma.
    4 sene boyunca galaxy mini kullandım sonra duvara fırlattım.
    En uzun kullandığım ilk ve tek dokunmatik cihazdı.
    Şimdi Nokia 1200 kullanıyorum şarjı 1 haftaya yakın gidiyor.
    Mali durumumda iyi değil uzun bir süre daha tuşlu telefon kullanacağım.
    Elektronik biraz da şans işi en pahalı cihazı alırsın arıza çıkar uygun fiyata alırsın iyi çıkar belli olmaz.
    Uygun derken replika-spot yani orjinalinin sahtesi olan cihazlardan bahsetmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.