Şimdi Ara

TürkTelekom Ve TTNET Acil Yardım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir sorum olucak biz taşındık ve nakil işlemi yaptık,türktelekomdan geldiler interneti bağlattılar ve ben vdsl alt yapı varmı dedim,evet alırsan 32mb kadar kullanabilirsin biz sana garanti 24mb bağlarız dediler bu apartmanda vdsl alt yapı varmı dedim adam evet var dedi ,bizzat sordum fakat ttneti aradıgımda alt yapı gözkmuyor dedi bu olayı anlattım,ozaman en yakın türktelekom müdürlüğüne gidin'ki oradan sorgulayın biz sistemde görelim size satış sağlayabilelim dedi,Türktelekom daha büyük diye biliyorum,eğer türktelekom vdsl var dediyse kesin varmıdır ,gerçi yarın gidicem fakat rahat uyumak için konu açtım bi bilgisi olan yazarsa sevinirim.



  • Türk telekom müdürlüğüne git orada hallederler ikisi aynı şirket zaten ttnet türk telekomun ttnetin açılımıda türk telekom nettir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VDSL

    Türk telekom müdürlüğüne git orada hallederler ikisi aynı şirket zaten ttnet türk telekomun ttnetin açılımıda türk telekom nettir.

    şimdi gene aradım kadın en fazla 16mb alabilirsiniz vdsl yok diyo türktelekoma gitsem konuşsam diyorum,en fazla dilekçe verirsiniz diyo ben böyle olucağını bildiğim için adama bizzat ,abi eminmisin alabilirmiyim dedim gülümseyerek göz kırptı vra merak etme yan taraf 32mb alıyo sana 24mb bağlarız dediler,sinirden uyuyamıcam sizce varmıdır vdsl alt yapı türktelekom dediyse
  • Vardır şuanda internetin varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VDSL

    Vardır şuanda internetin varmı ?

    evet var,ve birşey daha sormak istiyorum türk telekom 16mbye 1.1up var alıyosun dedi ama suan up hızım 0.67 fakat adil kullanımı aşmışım nakilden önce 2.75 downvar up hızı ondan mı düşmüştür ? ve son kez sorucam ttnet alt yapı yok dese bile türktelekom kendisi var diyorsa vardır dimi :D içimin rahatlaması şart...!
  • Modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini at bana bir bakıyım türk telekom var diyorsa vardır sen müşteri hizmetlerinin dediğine bakma müdürlüğe git oradan her bilgiyi verirler orada en güncel halini anlık olarak görebiliyorlar.
  • atıyorum 1dk
  • arayüzüne giremiyorum admin şfre password yazıyorum olmuyor , Pikatel Airmax-101 modem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VDSL

    Modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini at bana bir bakıyım türk telekom var diyorsa vardır sen müşteri hizmetlerinin dediğine bakma müdürlüğe git oradan her bilgiyi verirler orada en güncel halini anlık olarak görebiliyorlar.

    arayüzüne giremiyorum bi yardımcı olun lütfen
  • Modemi kendinmi almıştın ?
  • evet
  • Boş geç veyada sıfırla sonra kendin ayarlarsın bilgin varsa.
  • peki çok teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten,yani türk telekom 24mb hız alırsın diyosa kendisi kesin vardır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VDSL

    Boş geç veyada sıfırla sonra kendin ayarlarsın bilgin varsa.

    şimdi gittim konuştum fakat, en fazla 16 mb alabilceğimi söylediler,santrale olan kablo kutudan uzakmış ne yapabilirim,nasıl bunu değiştirebilirim bi bilgi verirmisiniz,dilekçe milekçe bişeyi yokmu alt tarafı 1mb up hızı istiyorum alamıcakmıyım hiç yani ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VDSL

    Modem arayüzüne girip adsl hat değerlerini at bana bir bakıyım türk telekom var diyorsa vardır sen müşteri hizmetlerinin dediğine bakma müdürlüğe git oradan her bilgiyi verirler orada en güncel halini anlık olarak görebiliyorlar.

    ordamısınız ADSL HAT değerlerini atıcam , ordaysanız yazın beklemedeyim
  • Arkadaşlar benim de sorunum var ve yeni konu açmak istemedim. Sıfır daireye taşındım kışın. O zaman alt yapı yoktu alt yapı geldiği gün tam bir ay önce satış elemanı geldi ve sözleşme yaptık.10 gün sonra bağlantı oldu bir kaç gün daha sonra modem geldi bağladık ama hat yoktu. Eleman arıza kaydı oluştur dedi. İnanın 22 ağustos 25 ağustos ta arıza kaydı oluşturdum kimse ilgilenmedi. Bugün sabah elite servis randevusu aldım ancak gene kimse gelmedi. Sürekli arıza ile ilgilenip size dönüş yapacağız diye mesaj geliyor arkası yok. Bugün kapatmak için aradım bunun için 310 tl vermem lazımmış. Bu parayı vermeden kapatmanın bir yolu yok mu? Bilen biri cevap yazarsa çok sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casping C kullanıcısına yanıt
    At

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: VDSL

    At

    modem arayüzündeym hangi bilgileri atmam gerektiğini yazarsanız sevinirim,Aygıt bilgisindeki bilgilerimi atayım BoardID bootloader falan var
  • quote:

    Arkadaşlar benim de sorunum var ve yeni konu açmak istemedim. Sıfır daireye taşındım kışın. O zaman alt yapı yoktu alt yapı geldiği gün tam bir ay önce satış elemanı geldi ve sözleşme yaptık.10 gün sonra bağlantı oldu bir kaç gün daha sonra modem geldi bağladık ama hat yoktu. Eleman arıza kaydı oluştur dedi. İnanın 22 ağustos 25 ağustos ta arıza kaydı oluşturdum kimse ilgilenmedi. Bugün sabah elite servis randevusu aldım ancak gene kimse gelmedi. Sürekli arıza ile ilgilenip size dönüş yapacağız diye mesaj geliyor arkası yok. Bugün kapatmak için aradım bunun için 310 tl vermem lazımmış. Bu parayı vermeden kapatmanın bir yolu yok mu? Bilen biri cevap yazarsa çok sevinirim


    apartmanda senden baska kullanan var mı bir kac kisinin daha basvurması grekebilr hat cekmeleri icin
  • blackmamba_01 kullanıcısına yanıt
    beyler müşteri temsilcisinden adam çıktı konuştum adam dedi hattınız çok sağlam ayın 1ini bekleyin hız testi yapın sonrada vdsl için alt yapınız yok fakat port değişikliği yaparak sahip olabilirsiniz dedi , türk telekoma gidip ne dicem? port dğeişikliğimi , dilekçe falan bişi dedi ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.