Şimdi Ara

GPS , GPRS MİNİ TAKİP CİHAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar geçtiğimiz günlerde bisikletim çalındı ve hiçbir yerde bulunamadı. üzerinden 1 hafta geçti tüm polis ve tüm bisikletçilerin haberi olmasına rağmen.

    Şuan mini gps sistemlerini araştırıyorum. geçtiğimiz günlerde internette dolanırken ufak bir lazer pilleri büyüklüğünde gps reklamı görmüştüm birdaha da göremedim zaten. araştırmalarım sonucu wifi veya bluetooth üzerinden çalışan modeller fln var onları direkt eledim zaten. ileride böyle birşey aldığımda problem olmaması için fln bir araştırma yapıyorum.

    Bulduklarım şöyle istediklerime en yakınn ;
    http://www.alibaba.com/product-detail/gps-dog-collar-smallest-gps-pet_1959493525.html
    http://www.alibaba.com/product-detail/Professional-GPS-tracker-Children-GPS-GSM_906663747.html
    http://cnjeo.en.alibaba.com/product/60072498688-212623179/2014_Newest_mini_Pet_GPS_tracker_for_dog_cat_Appello_4P_Waterproof_IP65_Tracking_on_APP_Track_on_APP_No_need_to_set_any_commands.html

    genellikle hayvanlar için üretilenler benim istediklerime en yakın yalnız 2-3 günde bir şarj etmek gerekiyormuş. şöyle ufak 2 saat pili tarzında birşey takıp içine kartınıda takıp birşey olduğunda uydu üzerinden bana konumunu gösterebilecek ve o piller ile şöyle 1-2 ay gidebilecek bir gps takip cihazı bilen var mı ?







  • Bunlara sim kart takıldığı için yurt dışından alınan cihazlarda imei pasaport kaydı gerekebilir (Sadece data için bu gerekiyormu emin değilim) o zaman maliyet artar bunu da göz önünde bulundurun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.