Bir bilene sormak isterim. Geçenlerde canon ip 4300 aldım. Şimdilik çok memnunum. Fotoğraf baskısı çok güzel. Fakat bu modeldeki kartuşlara dolum yapılabiliyormu? Bilmiyorum. Eğer dolum yapılabiliyor ise; bir dolum merkezinde ortalama dolum maaliyeti(kartuş başın) ne olur. Orjinal kartuşları 17- 22 arası değişiyor çünki. Cevaplayan olursa sevinirim.
Ben samsung clp 300 yada HP laserjet 1600 arasında bir seçim yapmak istiyorum sizce hangisi daha iyi. toner dolumu hangisinde daha ucuz ve sorunsuz ortalama kaça dolar tonerleri birde samsungun drumunun 12500 sayfa baskıdan sonra deişmesi gerektigini okudum ve drumunda türkiyede bulunmadığını okudum buda doğrumu?
hp 600x600 dpi samsung 2400x600 dpi bu dpi farklılığı baskı kalitesini etkilemezmi?
bende yenı bır hp a310 foto yazıcı aldım evde kendım doldurmak ıstıyorum arkadaslar nasıl yapabılırım yardımcı olurmusunuz gercı kartus daha yenı 4 adet fotograf anca bastı ama elınde sonunda bıtecek...
bırde kac adet foto basabılırım ortalama ?
ya ben demo olduğundan sormuştum hp21-22var DEMO dolar mı ????????????????????????????????????????????????????????????????????? 21 22 de chip yok, kolayca doldurabilirsin kartuşlarını. için rahat olsun. quote:
Orjinalden alıntı: balık1094
ya bende hp2460 var kartuşları demo (hp21-22)ve bunlarda chipli satan adam bunlar dolmaz dedi ama sizce
demo olması birşeyi değiştirmiyor, doldurup kullanabilirsiniz.
quote:
ya ben demo olduğundan sormuştum hp21-22var DEMO dolar mı ????????????????????????????????????????????????????????????????????? 21 22 de chip yok, kolayca doldurabilirsin kartuşlarını. için rahat olsun. quote:
ya bende hp2460 var kartuşları demo (hp21-22)ve bunlarda chipli satan adam bunlar dolmaz dedi ama sizce
Arkadaşlar tüm sayfaları okudum fakat tam birşey çıkartamadım benim yazıcım Canon MP160 bu yazcının kartuşlar doldurulabiliyomu orijinal kartuş çok pahalı hiç alası gelmio insanın ne yapmam lazım dolduruluyosa nasıl olur?
Arkadaşlar tüm sayfaları okudum fakat tam birşey çıkartamadım benim yazıcım Canon MP160 bu yazcının kartuşlar doldurulabiliyomu orijinal kartuş çok pahalı hiç alası gelmio insanın ne yapmam lazım dolduruluyosa nasıl olur?