Şimdi Ara

Tree Story ile doğayı koruyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tree Story ile doğayı koruyun


     

    Mobil platformlarda zaman zaman çeşitli sivil toplum kuruluşlarına yardım amaçlı oyunlar görücüye çıkıyor. Sayısı çok az olsa da temsil ettikleri görev açısından önemli olan bu oyunlara bir yenisi daha katıldı.




    Tree Story adındaki simülasyon oyunu Zig Zag Zoom tarafından geliştirildi ve ormanları korumayı amaçlıyor. Oyun US Forest Service, The Nature Conservancy, ACTrees, Abor Day Foundation ve Project Learning Tree gibi pek çok kurum ve kuruluş ile işbirliği yapıyor. 




    Oyunda bir ağacı tamamen yetiştirdiğinizde seçtiğiniz projeye göre gerçek bir ağaç dikiliyor. Ayrıca oyun içinde yaptığınız harcamalar da doğrudan bu projelere aktarılıyor. Oyunda 4 büyük ağaçlandırma projesine destek veriliyor .




    Tree Story gerçek hayattan biraz uzak eğlenceli tasarımlara sahip ağaçları beslemenizi ve büyütmenizi konu ediniyor. Ağaçlara gübre yerine tost, sandviç gibi gıdalar verdiğiniz oyunda çeşitli kıyafetlerle ağaçlarınızı farklı şekillere bürüyorsunuz. Zararlı hayvanları ise kovalamanız gerekiyor. Oyun içinde ayrıca çeşitli mini oyunlar da mevcut. Oyun ücretsiz ancak reklamsız sürüm 2.7TL. 




     

     

     









  • Krdş Mah harcamıyor mu bu uygulama her türlü çevreye zararlı gg wp

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.