Şimdi Ara

PS3'ü bağlayabileceğim ev sinema sistemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,
    Forumda daha önce defalarca kez sorulmuş bu soruyu tekrar soruyorum. Daha önceki soruların üzerine bir kaç yıl geçmiş, belki artık daha kolay yolu veya önerebileceğiniz yeni makineler vardır. Okudum ama işime yarayacak pek bir şey bulamadım.

    Aldığım filmleri genellikle PS3'ten izliyorum. Bu yüzden sinema sistemini direkt PS3'e bağlamak istiyorum. Sadece hoparlör olan bir sistem bulamadım, sanırım illaki Bluray player veya Dvd player ile almak gerekiyor. O halde Dvd player'lı alıp, player'ı kenara koyup PS3'ten ses alırım, Bu şekilde bir işlem yapmak mümkün olabilir mi?

    Player olmadan önerebileceğiniz uygun sistemler var mıdır?

    Ben PHILIPS HTD3570/40 modelini buldum, sanırım çıkışları PS3'e bağlanabilecek şekilde ayarlanmış, ancak emin olamadım yine de. Alıp deneme şansı da olmadığı için, ancak buradan sorabiliyorum.
    Teşekkürler.







  • iyi günler hocam bütçeniz ne kadar eğer bütçenizi de belirtirseniz ona göre sistem önerebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba,
    cevap için şimdiden teşekkürler. 500tl civarı yeterli bir sistem bulurum diye düşündüm. player olacaksa onu kullanmayacağım için çok da pahalıya gelmez sanırım? direkt ps3'e bağlayacağım ve varsa player'ı kullanmayacağım için eski bir sistem olsa bile yardımcı olacaktır. yeterki bağlayabileyim :)
  • Iyi gunler hocam 2.el de logitech z906 ya bakabilirsiniz yada biraz cacık daha butcenizi zorlayarak pioneer htp073 yada htp071 alabilirsiniz müzik te dinliyorsaniz logitech z906 sizi tatmin etmez ama film ve oyunlarda tatmin eder
  • hocam teşekkür ederim. ben aslında arka hoparlörleri ayaklı olanlardan almak istiyorum, o şekilde önerebileceğiniz bir model var mıdır? ps3'e bağlayamazsam problem olacak, onu çözdük mü gerisi hallolur :)

    sadece film izlemek için kullanacağım, oyun ve müziklerde ps3'ün kulaklığını kullanıyorum, o gayet iyi ses veriyor. ama birkaç kişi film izlerken sinema sistemi şart :)
  • Ps3 çu optik kabloylamı takmak istiyorsunuz?? Yoksa hdmi kabloylamı takmak istiyorsunuz??
  • valla bilmiyorum ki hocam :) hdmi ile sisteme bağlarsam bu sefer televizyona görüntüyü nasıl aktarabilirim?
  • 500 TL ye hdmi ile bağlanabilen sistem bence zor.

    Ama sorunnun yanıtı aşşağıdaki gibi
    PS3 ->(HDMI IN)AVR(HDMI OUT) ->TV
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.