dosyalari kendi uploadin ile paylasirsan daha iyi olur.
değişmezmi ya stereo genişletme ve ses derinliği seçeneği eklenmiş(3250 ve n91deki gibi) bence en az w serisi kada var manyak bi kalite farkı var.Baslar daha canlı ve güçlü ve derin.Şöyleki n73 güm diye vuruyosa bası me gümmmmm diye vuruyo
bende n73üme n73me yazılımı yükledim arkadaslar sesde inanılmaz değişiklik oldu kesinlikle tavsiye ederim özellikle stereo genişletme özelliği beni cok etkiledi kulaklıkta gelen bas sesleri daha iyi basıyo:) ayrıca gece cekimide yeni yazılımla güzelleştirilmiş yani me yazılımı yüklemezseniz n73ünüze yazık etmiş olursunuz
büyük ihtimal bozuyodur ama servise gitmek gerekirse product code u değiştirip eski haline getirirsin.Yok açılamayacak duruma gelirse diceksin açılamayacak duruma gelirse zaten onlarda göremez
Ya peki n73 ü nerede n73me yapabiliriz evdeb demeyin evde yapma durumum yok,geçen gün nokia shopa götürdüm yapamayız dediler.bizde n73me nin yazılımı yok dediler.
Ya peki n73 ü nerede n73me yapabiliriz evdeb demeyin evde yapma durumum yok,geçen gün nokia shopa götürdüm yapamayız dediler.bizde n73me nin yazılımı yok dediler.
ya arkadaşla beni biraz mazur görün ama bu bahsettiğiniz me müsic edition kısaltması yani normal n73 ü bu işlemle n73 müsic edition halinime getirioz lütfen cevap ayrıca heryerde bulabiliriz demişsinizde hada detaylı bil gi lütfen
arkadaslar ben 73me yi yükleyeyim dedım kendı telefonuma telefon gitti.yanı bozuldu.hiç açılmıyor vereceğim servisine kabul etmiyorlar.ben yeni bir versiyon attığım için.o yüzden bozuldugu ıcın yanı.telefoncuya verdım 45 mılyon ıstedı ama garantıyı bozacak bır sey yapmıyorlarmıs.programları duzelteceklermıs.kıssadan hisse bu versiyon tehlikeli yüklemeyin başkaları yapsın.bosuna vermeyın benım gıbı bu kadar parayı.ayrıca nokia dan indirdim bu programı yanı.içine tüküreyim böyle programın