Şimdi Ara

!!! Çok Kaliteli Ve Farklı Bir Anti-Virus/Güvenlik Programı !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Mks_Vir 2007

Garip ismi, Alışılmışın dışındaki çalışma prensibi ile pek de duymadığımız bir Antivirüs ve Güvenlik paketi, Mks_Vir.

Adı gibi ilginç olan bu virüs ve güvenlik duvarı paketinin tarihi, aslında çok da eski bir geçmişe dayanmıyor. Program ilk olarak 1987 yılında virüslerin bir anda ortaya çıkıp çok büyük zararlar vermeye başladığı bir zamanda hazırlanmış ve geliştirilmeye devam ediliyor. Geçen yıllar, üretici firmayı daha da olgunlaştırmış olacak ki program, antivirüs paketi yanında güvenlik duvarı, e-posta tarayıcısı, Windows kayıt defteri koruması ve uygulama izleyicisi ile tam bir Güvenlik paketi durumuna getirilmiş.

Yazılım, diğer antivirüs programlarından sadece ismiyle değil, çalışma prensibi ile de ayrılıyor. Virüs taraması yapabilme kabiliyetinden daha çok virüslerin sisteme girmesini dahili olarak önleme stilinde çalışan uygulama, bunun için kendini Windows kaynak kodları arasına gizlemeyi uygun görüyor. Böylelikle birçok virüsün kendini gizleyip de Windows içine saklanması hilesini onlara karşı da kullanabiliyor. Gerçekten de orjinal bir fikir bu. Virüs tanıma, güncelleme ve temizleme konusunda da diğer Antivirüs kategorisindeki rakipleri kadar iyi.

Güvenlik duvarı , Ad/Spy sitelerini açılmadan önlemeye ve Ad/Spy'ların pc'ye girmesini engelliyor.Hızlı tarama gücü ve değişik çalışma prensibi ile denenebilecek bir Antivirüs programı.

50 MB (ne kadar kaliteli olduğu belli) boyutundaki programı indirmek için alttaki linke tıklayın.

Resimlere aldanmayın program ingilizce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 11 Aralık 2006; 17:11:32 >

• Saolasın.
    Deneyenler yorumları yazsınlarben şahsen kuzu kuzu çalışan karspersky ı dürtmiycem.Neme lazım devre dışı falan kalır yine
  • Kaspersky varken bunlara el uzatmam valla ama yinede denemek lazım sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 11 Aralık 2006; 17:48:48 >
  • boyutu epey büyükmüş,benim pc'yi kesin kasar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

boyutu epey büyükmüş,benim pc'yi kesin kasar.

evet bize uymaz.
    ama paylasim icin saol. bakalim deneyenler memnun olacaklar mi? valla deneyen cikmazsa ben el atarim bu ise. sonu formata kadar giden bir yola girerim merak ugruna...

• ücretsiz sürüm mü deneme sürümü ??
    ona göre indircem !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 13 Aralık 2006; 14:04:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: >OnuR<

ücretsiz sürüm mü deneme sürümü ??
    ona göre indircem !

Deneme sürümü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar PC-CİLİN trend micro 2007 yi indirdim ve kullanıyorum. Gerçekten çok profesyonel bir program tavsiye ederim. Güvenlik duvar,spyware,trojan gibi zararlı yazılımları da temizliyor. En çok hoşuma giden özelliği yerel ağ daki hareketlilikleri göstermesi. Birde web filtre özelliği var, aktif hale getirirseniz zararlı gördüğü siteliri açmanıza izin vermiyor. Tavsiye ederim.
  • McAfee kullanıyorum ama alternatif olarak bir kenarda dursunn sağol @rietveld...
  • Kaspesky ve Nod32 var oldugu surece bu tarz programlari dusunmek bile hata.

Cunku Kaspersky ve Nod32 dunyanin en gelişmiş "heuristic (sezgisel) tarama" ozelliklerine sahiptirler ve bu heuristic algoritmaları ile en gelişmiş polimorfik ve metamorfik virüsleri dahi henuz diğer yazılımlar aval aval bakarken, (iyi oldugu zannedilen ram canavari ve hantal norton, mcafee, pc cillin, panda vs) kaspersky ve nod32 dosyayi "onceden sezerek" aninda ensesine cokerler.

Heuristic rutinleri o kadar gelişmiştir ki, digerleri ancak virus diske yazildiktan sonra tespit ederken (o'da tespit edebilirlerse), kaspersky ve nod32 henuz veri tabanlarinda tanimli bir virüs yokken dahi önceden viruslu dosyayi sezerek yakalarlar. Yani antivirüs programini ustun kilan en basta sahip oldugu "heuristic" ozelligidir. Gunumuzde karşılaşılan virüslerin ortalama %20'si henüz tanımlanmayan veya bilinmeyen viruslerdir. Bu yuzden sandbox ve generic decrypter fonksiyonları çok iyi çalışan bu iki program sayesinde, asla başka türlü yakalanamayacak olan polimorfik ve metamorfik tarzinda virüsleri kolaylikla yakalayabilmekteler.

Tum bunları yapabilen sadece Kaspersky ve Nod32'dir. Digerleri ise sadece palavra ve hikayedir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 29 Aralık 2006; 0:36:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bixici

Arkadaşlar PC-CİLİN trend micro 2007 yi indirdim ve kullanıyorum. Gerçekten çok profesyonel bir program tavsiye ederim. Güvenlik duvar,spyware,trojan gibi zararlı yazılımları da temizliyor. En çok hoşuma giden özelliği yerel ağ daki hareketlilikleri göstermesi. Birde web filtre özelliği var, aktif hale getirirseniz zararlı gördüğü siteliri açmanıza izin vermiyor. Tavsiye ederim.

ben de pc cillin internet security 2007 yi kullanmaya başladım ancak 90 mb. civarında bir Ram tüketimi var. Kaspersky ile kıyaslayınca ve hatta norton 2007 ile bile kıyaslanınca çok abartı bir rakam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

quote:

Arkadaşlar PC-CİLİN trend micro 2007 yi indirdim ve kullanıyorum. Gerçekten çok profesyonel bir program tavsiye ederim. Güvenlik duvar,spyware,trojan gibi zararlı yazılımları da temizliyor. En çok hoşuma giden özelliği yerel ağ daki hareketlilikleri göstermesi. Birde web filtre özelliği var, aktif hale getirirseniz zararlı gördüğü siteliri açmanıza izin vermiyor. Tavsiye ederim.

ben de pc cillin internet security 2007 yi kullanmaya başladım ancak 90 mb. civarında bir Ram tüketimi var. Kaspersky ile kıyaslayınca ve hatta norton 2007 ile bile kıyaslanınca çok abartı bir rakam.

Norton'un az ram yedigini nerden cikardin ki, "hatta" seklinde kiyas yapiyorsun?

• quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

quote:

Norton'un az ram yedigini nerden cikardin ki, "hatta" seklinde kiyas yapiyorsun?

Norton Internet Security 2007 den bahsediyorum; kurdum ve kullandığım için biliyorum, o yüzden "hatta" dedim..Biraz araştırma yaparsan 2007 nortonun ram tüketiminde çok olumlu gelişmeler yaşadığını öğrenirsin...
    Edit: İnanmayanlar da aşağıdaki adresten 3 aylık ücretsiz versiyonları indirip kurabilirler:
    http://www.symantecstore.com/dr/v2/ec_main.entry25?page=1582AIndexPage&client=Symantec&sid=27674

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 29 Aralık 2006; 12:51:03 >

• @Hakmel,
    Norton degil 2007, 2017 surumu olsa yine kurmam systeme. Kezaa virus tarama/tespit etme ve yakalamada ki basarisizligi bir kenara, daha yeni yeni "ram" konusunda olumlu gelismeler yasaya-dursun, yukarda bahsettigim yazilimlarda atı alan coktan uskudar'i gecti bile

Norton yeni bişiler yapa-dursun, kaspesky ve nod32 çok daha gelişmiş, teknolojik tarama ve sezgisel duyum becerileri ile norton'a uzun sureden beri fersah-fersah fark atmiş durumda. Bu yuzden norton, rakip dahi degil. Yurt disi kaynakli yabanci forumlari biraz arastirmani salik veririm. Bak bakalim norton amcayi oralarda kim kayla aliyor? Bu işi bilen, profesyonel ve gercek yazilimcilarin tercihi her zaman Nod32 veya kaspesky'dir unutma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 29 Aralık 2006; 14:35:37 >
  • @pininfarina;
    öncelikle şunu söyleyeyim, ben nortonla kişisel bir duygusal ilişki yaşamıyorum. Yukarıda Pc-cillin nin ram tüketiminden bahsettim, Kaspersky ve Norton 2007 yi de buna kıyas olarak kullandım. Evdeki bilgisayarımda zaten Kaspersky kullanıyorum. Kaldı ki Nortondan memnun olsam zaten onu kullanırdım..Burada Norton kullanın, Nod32 kullanın vs. kullanın diye de fanatiklik yapmıyorum...
    Hemen bi konu yakalayıp karşınızdakini polemik içine sokmak da bu internet camiasının yeni modası haline geldi sanırım...
  • Demo Bi Süre >SOnra Zamanı Bitecek En İyisi Avast
  • saol
  • Polonya üretimi bir anti-virüs. Kalitelidir, bir çok testte en başarılı sonucu almıştır.

Her yerde isminin garipliğinden bahsederler
  • Tesekkurler
  • Arkadaşlar ben sırf merakımdan ve yeniliklerden hoşlandığımdan dolayı bu programı indirdim ve kurdum. Program oldukça hızlı, menüler kullanışlı, açıkçası güven veren bir yapısı var gibi...
    Ancaaak gelelim en hassas olduğum konuya..Maalesef arkadaşlar yaklaşık 75 mb. lık bir Ram tüketimi söz konusu. Bu yüzden birazdan kaldırıyorum...üzgünüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.