Şimdi Ara

Google akıllı lensini hayata geçirmeye bir adım daha yaklaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Google akıllı lensini hayata geçirmeye bir adım daha yaklaştı
     
     Sağlıktan internete, ulaşımdan giyilebilir cihazlara birçok farklı alanda yenilikçi teknolojiler geliştiren Amerikalı teknoloji devi Google, ilgi çekici projelerden birini daha hayata geçirmek için önemli bir adım attı. Geçtiğimiz yıl duyurduğu akıllı lens konseptini gerçeğe dönüştürmek için ilgili departmanlarını yeniden düzenleyen Google, akıllı lensi geliştiren Life Sciences departmanıyla yeni bir firma kurdu. Alphabet başkanı Sergey Brin tarafından bugün yayınlanan açıklamayla, daha önce Google X laboratuvarı bünyesinde çalışan Life Sciences ekibinin bundan sonra Google'ın ana firması Alphabet altında kendi başına bir firma olacağı duyuruldu.
     
     Akıllı lens projesinin, hayata geçirilip geçirilmeyeceği belli olmayan birçok yenilikçi proje üzerinde çalışan Google X'ten ayrılıp Life Sciences altında geliştirilecek olması, projenin konsept aşamasının ötesine geçmeyi başardığını gösterdi. Kullanıcıların glükoz seviyesini ölçen bu akıllı lens, ölçümlerini kablosuz olarak bir cihaza göndererek kullanıcıların şeker seviyelerini kolay bir şekilde takip edebilmelerini sağlayacak.
     
     Akıllı lens projesini geliştirmek için geçtiğimiz yıl bir araya gelen ekip zamanla farklı sağlık projeleri üzerinde de çalışmaya başlamış ve bunun sonucunda Life Sciences departmanı ortaya çıkmıştı. Life Sciences'ın üzerinde çalıştığı diğer ilgi çekici projeler arasında kanser oluşumunu engelleyen akıllı bileklik ve kanserli hücrelerinin tespit edilmesini sağlayan hap yer alıyor.







  • Adamlar sistemi kurmus, gelecegin temelini atip o gunler geldiginde kasalarini doldurmaya devam ediyorlar. Bizdeyse koalisyonlar, kirmizi cizgiler yok o oyle dedi ama bu boyle yapti vs vs..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim gençler için en gerekli akıllı cihaz akıllı uçkur olur herhalde.hiç konuşma tanışma olmadan eve atacak adam bulur.

  • Mission: Impossible - Rogue Nation'da zaten ilk gösterimi yapıldı bu teknolojinin çoktan üretildiğine adım gibi eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crashlone -- 23 Ağustos 2015; 12:18:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Adamlar sistemi kurmus, gelecegin temelini atip o gunler geldiginde kasalarini doldurmaya devam ediyorlar. Bizdeyse koalisyonlar, kirmizi cizgiler yok o oyle dedi ama bu boyle yapti vs vs..


    Haklisin.
    Bizdeki Bu Esnaf Zihniyetli Politikacilar oldugu muddetce daha cok cekeriz.

  • adamlar çok güzel projelerle ugraşıyorlar ilerde kasadaki paraları 2 ye katlayacaklar.Helal Google...

  • Adamlar akıllı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Crashlone

    Mission: Impossible - Rogue Nationda zaten ilk gösterimi yapıldı bu teknolojinin çoktan üretildiğine adım gibi eminim.

    evet görevimiz tehlikede vardı göz kırpıp fotograf cekiyordu hatta adamlar bırak foto almasını fotograf üzerinde direk harfleri karıştıran çıktılar alıyorlardı , yahu foto almasını geçtim de harfleri karşıtırıyor.... vizonteleden abi akü gitmiş ? madem aküyü aldınız arabayı niye bıraktınız dialoğu geldi aklıma... :P

  • Mükemmelya keşke mezun olunca böyle bi projede bulunma imkanım olsa

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.