Şimdi Ara

Metrobüs oyunu Android sonrası iOS için de yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Metrobüs oyunu Android sonrası iOS için de yayınlandı 

     

    Türk oyun stüdyosu Atomgames tarafından %100 yerli kaynaklar ile geliştirilen eğlenceli oyunlardan "Metrobüs: Traffic Race in İstanbul", Android sonrası iOS için de kullanıma sunuldu.

     


    Aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen Metrobüs: Traffic Race in İstanbul, özellikle İstanbul'da yaşayanlardan yoğun ilgi görüyor. Sahip olduğu eğlenceli hikâye ile öne çıkan oyun da, şoför araçta bir bomba olduğunu öğrenince kalp krizi geçiriyor. Bu nedele yolcuları kurtarmak için şoför koltuğuna siz oturuyor ve böylece heyecan dolu bir maceraya da atılmış oluyorsunuz. Çünkü metrobüs saatte 50 km hızın altına düşerse bomba patlıyor. Metrobüsün kontrolünü sağlayarak sürüş hızını yüksekte tutmak ve bu esnada polise yolcuları kurtarması için yardım etmek, aynı zamanda da hız kaybetmemek için yoldaki engellere dikkat etmek zorunda kalıyorsunuz.

     

    Boğaz köprüsü keyfinin de çıkartılabildiği Metrobüs Race in İstanbul, etkileyici üç boyutlu grafikleri, İstanbul haritası ve 4 farklı metrobüs gibi yerel öğelerin yanı sıra yol üzerindeki çeşitli engeller, coinler, kalkan, nitro ve mıknatıs gibi materyaller ile oyunculara muhteşem bir eğlence imkanı sunuyor.

     

     

     

    Metrobüs oyunu Android sonrası iOS için de yayınlandı 








  • Çitaro

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.