Şimdi Ara

MGS V: The Phantom Pain'in İlk İncelemesi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•     Fransa'nın popüler oyun dergilerinden JeuxVideo Magazine, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'i inceleyen ilk mecra oldu. Eylül ayının başında çıkacak olan oyun için yapılan ilk incelemede 20 üzerinden 17 puan verildi.

Oyunu oynanabilirlik, ses, grafikler ve uzunluk olarak dört ayrı kısımda 5 puan üzerinden değerlendiren dergi, The Phantom Pain'e her kategoride 5 üzerinden 4 puan verdi. Şimdiye kadar çıkmış oynanışı en iyi Metal Gear oyunu olduğu belirtilen yapımın grafiksel olarak her iki nesle de çıkmasından dolayı bazı dezavantajlara sahip olduğu söyleniyor. Müzikleriyle beraber 80'lerin atmosferini yaşattığı söylenen The Phantom Pain'in incelemesinde oyunun 40 saatten daha uzun sürdüğü belirtiliyor.

• niye 16 değilde 17 vermişler

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Hemen spota düşsede alsak arkadaş bu yazda oyunsuzluktan ciğerimiz soldu.

• Geçtiğimiz birkaç gün içinde anladım ki ülkemizdeki oyuncuların yarısı bu oyunu maalesef vur vur geç tarzında oynayacak. Mgs'de bile bunun olacak olması çok üzüyor beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fransada matematik biraz farklı galiba
  • 10/10 Masterpiece.
    over 200 Year of the Game Awards :D .

Kojima'nın son (final) Mgs oyunu tatbiki şaheser ya.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu veledler ne anlıyor matematikten zaten bebeler

• Şişirilip,Mgs 2 gibi bir oyun olmasında.Bekleyip göreceğiz.
  • 8/10

• Mad max' i merak ediyoruz Onun puanlarından haber var mı?

• Adamların matematik zayıf galiba.

Bana düşük vermişler gibi geldi zaten orantısız puanlar veriyormuş bunlar ben metacritic puanının 95-96 falan olacağını düşünüyorum. Goty olacak zaten bu oyun orası garanti.

• Bu döneme göre gayet iyi puan. Bence oynamadan yargılamamak gerek. Biz de bir başlasak naçizane notumuzu vereceğiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Adamların matematik zayıf galiba.

Bana düşük vermişler gibi geldi zaten orantısız puanlar veriyormuş bunlar ben metacritic puanının 95-96 falan olacağını düşünüyorum. Goty olacak zaten bu oyun orası garanti.

Puan konusunda haklısın. Ben de sabırsızlanıyorum. Uzun bir süre oynayamayacak olmak çok koyuyor. Ama hemen GOTY demeyin bence. Sonuçta Fallout 4'te geliyor ki gösterdikleriyle GOTY adına en büyük aday Fallout 4'tür.

• Ay sonu anca düşer spota herhalde.Bekliyoruz efem..

• Beklemedeyiz şu gösterdikleri saçma sapan espiriler umarım tam sürümde olmaz. Yine de oyunu çok merak ediyorum

• Oyun bende öyle bir beklenti yaratmışki 20 üstünden 17 puan bile az geldi.
  • Puan olarak 10/100 bile alsa MGS MGS'dir, her turlu oynanir.

Ayrica 1000 kez soyledik, o sacma dediginiz espiriler hep vardi ve hep olacak.

• MGS almak için inceleme yada video izlemeye başkasının yorumlarını görmeye gerek bile yoktur ; bu oyun alınır oynanır diğer oyunlarla kıyaslamak karşılaştırmak hakaret sayarım lütfen :) eminim 100 üzerinden 60-70 veren bile çıkar yav he he diyecen geçecen. asıl sorun şu böyle bir oyunun ön-siparişe açmazsın kasım ayında çıkacak call of duty sırf veletler için 5 ay önce ön-siparişe açarasın asıl bu düşündürücü

• nvidia kart alana veriliyo galiba

• Ocelot'tan gelsin: "I never trust a frenchman."

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.